Na een niet passende dimmer en slechte revieuw van mij, door Tim gebeld. Zaken besproken aangaande de dimmer, Tim heeft voor een andere passende dimmer geadviseerd. Deze opgestuurd met korting op de... もっと見る
企業が回答しました
Proces van bestellen en levering verliep soepel en transparant. Ik werd goed op de hoogte gehouden en het werd de dag erop al geleverd. Producten waren professioneel verpakt en ik kreeg per mail insta... もっと見る
企業が回答しました
Eerste keer product ontvangen, Kwaliteit is top, design ook. Had een kleine Barst in me voorkant van me glazen stopcontact. Verkoper gecontact, binnen paar dagen zonder moeilijk gedoe een nieuwe ge... もっと見る
企業が回答しました
Snelheid van leveren (eerste levering was een paar dagen later, echter, dit was het gevolg van de vertraging ontstaan bij de koeriersdienst). Heldere uitleg m.b.t. installatie en vermogen (watt) en m... もっと見る
当該企業による記述
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Er is snel en keurig geleverd wat we hadden besteld.
De producten zagen er keurig uit. EN in een niet overdreven grote verpakking verstuurd. Dit gebeurd regelmatig anders. Dan krijg je iets heel kleins in een enorme grote verpakking.

SmartinHuis.nl からの回答
Alles was perfect, netjes verpakt! Heel blij mee thanks 😘 en ook de snelle service!

SmartinHuis.nl からの回答
De spullen waren snel geleverd en goed verpakt. Super makkelijk te installeren. En mocht je nog hulp nodig hebben kan je de doos scannen voor uitleg.
Ook de koppeling met google home was snel geregeld. Wel opletten dat je smart life opzoekt in de lijst niet smart home.
Al met al een mooi product die simpel in gebruik is voor een goed prijs.

SmartinHuis.nl からの回答
Site vind ik onduidelijk bij bestellen en zelf samenstellen ook duurt het allemaal lang .Er staat als je voor 20.00 nog besteld het wordt verzonden.Krijg dan wel een mail dat je bestelling goed ontvangen is.Ook duurt het terug storten van het geld van retour onderdelen erg lang.wacht al meer dan een week.schakelaars zien er wel mooi uit

SmartinHuis.nl からの回答
Mij gebeld om te vragen of mijn bestelling wel klopte.
Dit was idd niet compleet.

SmartinHuis.nl からの回答
Mooi product snel geleverd maar geen duidelijke beschrijving hoe te installeren.

SmartinHuis.nl からの回答
Producten ontvangen vrij snel en het werkt hoe het moet werken helaas was het heel even puzzelen met de rolluikschakelaars om die in de paring mode te krijgen maar naar heel even zoeken had ik het gevonden dus geen grote ramp

Website efficient
Online ordering effortless
Delivery within few working days

SmartinHuis.nl からの回答
Ik had alleen een raamwerk besteld niet wetende, heel netjes terug gebeld om te zeggen dat het alleen om een raamwerk ging netjes kompleet op gestuurd, goede service

SmartinHuis.nl からの回答
Goede producten met goeie prijzen en Klantgerichte bedrijf.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。