SmartinHuis.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Na een niet passende dimmer en slechte revieuw van mij, door Tim gebeld. Zaken besproken aangaande de dimmer, Tim heeft voor een andere passende dimmer geadviseerd. Deze opgestuurd met korting op de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Proces van bestellen en levering verliep soepel en transparant. Ik werd goed op de hoogte gehouden en het werd de dag erop al geleverd. Producten waren professioneel verpakt en ik kreeg per mail insta... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Eerste keer product ontvangen, Kwaliteit is top, design ook. Had een kleine Barst in me voorkant van me glazen stopcontact. Verkoper gecontact, binnen paar dagen zonder moeilijk gedoe een nieuwe ge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelheid van leveren (eerste levering was een paar dagen later, echter, dit was het gevolg van de vertraging ontstaan bij de koeriersdienst). Heldere uitleg m.b.t. installatie en vermogen (watt) en m... もっと見る

企業情報

1. 電子機器店
  2. 電化製品店
  3. 電子機器のスペアパーツと部品の店

SmartinHuis.nl について

当該企業による記述

Wij zijn Smartinhuis.nl: gespecialiseerd in slimme producten voor in en rondom het huis. SmartinHuis is een jong bedrijf opgericht in 2021. Het aanbieden van unieke producten, gemak en service staan bij ons voorop.

Net een huis gekocht maar niet tevreden over de dimmers, schakelaars en stopcontacten die de plaatselijke bouwmarkten verkopen? Daar dachten wij dan hetzelfde over.

SmartinHuis is ontstaan doordat wij net even iets anders wilden. En dan geen ander soort plastic of andere kleur, maar écht wat anders.

Daarom verkopen wij nu prachtige modules met frames gemaakt van kristalglas en geborsteld aluminium. En daar zal het zeker niet bij blijven!

SmartinHuis levert tegenwoordig aan consumenten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Momenteel verkopen wij onze producten alleen online maar wij zijn druk in gesprek met verschillende partijen om ook in winkels verkocht te worden.

SmartinHuis biedt een slim en standaard assortiment aan. Onze slimme modules zijn te bedienen vanaf jouw smartphone. De standaard schakelaars zijn niet te bedienen vanaf jouw smartphone maar hebben een identiek uiterlijk. Het assortiment is te verkrijgen in de kleuren: zwart, wit en goud.

Daarnaast verkopen wij andere slimme producten en zijn constant op zoek naar vernieuwing en verbetering!

Wij hopen jouw binnenkort te zien op onze website!

連絡先

Geen klachten
Goed werkend spul

2024年6月17日

SmartinHuis.nl からの回答

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat het product goed werkt!

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We staan altijd voor je klaar!

5つ星のうち4の評価

Goede voorlichting, snelle levering en prima aftersale

Goeie voorlichting en aftersale.

2024年6月13日

SmartinHuis.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de voorlichting, levering en aftersales!

We streven er altijd naar om onze klanten goed te informeren en goede service te bieden, dus het doet ons goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Bedankt voor je positieve feedback!

5つ星のうち5の評価

mooi en goed werkend product

mooi en goed werkend product. Had zelf wat verkeerd besteld en daarna nabesteld. Perfecte afhandeling nadat men zelf met mij contact had opgenomen.
Super netjes!

2024年6月10日

SmartinHuis.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de service!

Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring!

Top!

Snelle levering, mooi product. Tevreden!

2024年6月4日

SmartinHuis.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het product en de snelle levering van SmartinHuis!

Daarnaast willen wij je bedanken voor het schrijven van een review.

5つ星のうち5の評価

Snelle service en reactie, top bedrijf!

Eerste keer product ontvangen,
Kwaliteit is top, design ook. Had een kleine Barst in me voorkant van me glazen stopcontact. Verkoper gecontact, binnen paar dagen zonder moeilijk gedoe een nieuwe gekregen!
Fijn bedrijf, goede service!

2024年5月20日

SmartinHuis.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en reactie van SmartinHuis!

Het is altijd vervelend als er iets mis is met een product, maar gelukkig hebben we het snel en zonder gedoe op kunnen lossen.

Geniet van je nieuwe stopcontact en het mooie design!

5つ星のうち5の評価

Helaas paste het 3 voudige stopcontact…

Helaas paste het 3 voudige stopcontact met usb a/c niet. Retour ging gemakkelijk en het volledige geld werd snel teruggestord. Wel zo fijn.

2024年5月20日

SmartinHuis.nl からの回答

Wat jammer dat het product niet paste, maar fijn om te horen dat de retourprocedure soepel verliep.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

5つ星のうち5の評価

Het bedrijf verkoopt betrouwbare…

Het bedrijf verkoopt betrouwbare kwaliteitsproducten

2024年5月28日

SmartinHuis.nl からの回答

Bedankt voor de positieve feedback!

We streven er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag!

Snelle service en mooie kwaliteit

Snelle service en mooie kwaliteit

2024年5月23日

SmartinHuis.nl からの回答

Bedankt voor de positieve review!

We streven er altijd naar om onze klanten snel en met de beste kwaliteit van dienst te zijn.

We helpen graag!

Mooie appartementen en goede handleiding

Mooie appartementen en goede handleiding

2024年4月23日

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met SmartinHuis!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de goede handleiding.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Goede producten

Compleet en alles in één keer geleverd

2024年4月19日

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met SmartinHuis!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle en complete levering.

Snel en goed.

2024年4月18日

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met SmartinHuis!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering.

Slimme stekker

Fatsoenlijke slimme stekker voor een redelijke prijs. Snelle levering.

2024年4月29日

SmartinHuis.nl からの回答

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met onze slimme stekker!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de prijs van ons product, evenals de snelle levering.

mooie snelle leverinf

2024年4月15日

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met SmartinHuis!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering.

5つ星のうち5の評価

Keurige levering en ziet er prima uit

Keurige levering en ziet er prima uit. Was even bang dat deze groter zou zijn en niet zou passen.

2024年4月22日

SmartinHuis.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat het product er prima uitziet en dat de levering goed is verlopen.

Veel plezier met je aankoop!

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd, prima kwaliteit!

2024年4月2日

SmartinHuis.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van ons product!

Bedankt voor je positieve feedback, we waarderen het enorm.

Top!

Super kwaliteit en eenvoudig te installeren

2024年3月15日

SmartinHuis.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van ons product en dat je het eenvoudig hebt kunnen installeren!

Bedankt voor je positieve feedback, we waarderen het enorm.

Veel plezier met je aankoop!

5つ星のうち5の評価

We hadden het verkeerde product…

We hadden het verkeerde product besteld. Gebeld en goed geholpen met de uitleg die wij kregen. Nieuwe onderdelen besteld en alles is prima afgehandeld.

2024年3月19日

SmartinHuis.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie goed geholpen zijn en dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is afgehandeld!

Hopelijk kunnen jullie nu genieten van het juiste product.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

5つ星のうち5の評価

Makkelijk te bestellen en…

Makkelijk te bestellen en overzichtelijke keuzes

2024年3月12日

SmartinHuis.nl からの回答

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat je het makkelijk vond om te bestellen en dat de keuzes overzichtelijk waren. We streven er altijd naar om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we graag voor je klaar. Veel plezier met je bestelling!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。