Na een niet passende dimmer en slechte revieuw van mij, door Tim gebeld. Zaken besproken aangaande de dimmer, Tim heeft voor een andere passende dimmer geadviseerd. Deze opgestuurd met korting op de... もっと見る
企業が回答しました
Proces van bestellen en levering verliep soepel en transparant. Ik werd goed op de hoogte gehouden en het werd de dag erop al geleverd. Producten waren professioneel verpakt en ik kreeg per mail insta... もっと見る
企業が回答しました
Eerste keer product ontvangen, Kwaliteit is top, design ook. Had een kleine Barst in me voorkant van me glazen stopcontact. Verkoper gecontact, binnen paar dagen zonder moeilijk gedoe een nieuwe ge... もっと見る
企業が回答しました
Snelheid van leveren (eerste levering was een paar dagen later, echter, dit was het gevolg van de vertraging ontstaan bij de koeriersdienst). Heldere uitleg m.b.t. installatie en vermogen (watt) en m... もっと見る
当該企業による記述
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

SmartinHuis.nl からの回答
Snelle levering en alles past en werkt perfect, plug & play. Precies zoals ik gehoopt had.

SmartinHuis.nl からの回答
Werd snel en correct op vragen gereageerd. Spullen zien er ook goed uit. Montage gebeurt later dus kan ik nog niks over zeggen.

SmartinHuis.nl からの回答
Even geleden had ik schakelaars gekocht op beweging maar was er uiteindelijk niet tevreden over. Maar goed, had de verpakkingen niet meer dus kon niet retour. Uiteindelijk heeft Smartinhuis me benaderd om ze toch retour te sturen zonder verpakking. Ze willen alleen tevreden klanten. Dus uiteindelijk toch mooi opgelost en ben tevreden met de oplossing.

SmartinHuis.nl からの回答
Ondanks een fout van mijn kant werd de bestelling door AfterPay geannuleerd en netjes mijn geld terug gestort. Dezelfde product nog een keer besteld via AfterPay èn wel goed van mij kant verliep alles vlekkeloos Toppie

SmartinHuis.nl からの回答
zij hebben mij geholpen met het stabiliseren van de verlichtings installatie.
Na dat er een storing met de dimmers voordeed.
De dimmers werken en doen nu zo als het hoort.
Super bedankt.

SmartinHuis.nl からの回答
Snelle service...en goede kwaliteit wandcontactdozen... PostNL en Sendy liet SmartinHuis in de steek. Wellicht een punt van aandacht en dat scheelt een ster:,)

SmartinHuis.nl からの回答
Ik had de goud kleurige standaard schakelaars en stopcontacten besteld om het uit te proberen. Het past precies en wel makkelijk om te monteren. Het product ziet er strak en heel luxe uit. Ik denk dat ik toch maar ga voor de zwarte standaard schakelaars en stopcontacten. Ik wil deze daarom retour sturen.

SmartinHuis.nl からの回答
Ruim assortiment, eenvoudige installatie en instellen van de stopcontacten en schakelaars.

In één woord, Geweldig!
De producten zijn eenvoudig te installeren, te gebruiken en zien er ook nog eens geweldig uit!
Ook op de klantenservice is erg vriendelijk en professioneel.
Kortom een echte aanrader!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。