SmartLearning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hold jer vÊk fra SmartLearning, det er spild af penge Jeg meldte mig til faget “Salg og Salgspsykologi”, og jeg har sjÊldent set en mere rodet og uprofessionel opsÊtning af et studie... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et regninger pr. mail for noget jeg ikke har bestilt. Dette jeg gÞr smartlearning.dk opmÊrksom pÃ¥, hvorefter jeg modtager fÞlgende besked: Hej William. Jo, du har via vores... もっず芋る

Jeg har taget valgmodulet forandringsledelse i min diplomlederuddannelse. Fremragende vejleder Flemming Toft var meget engageret, og var hele tiden at fÃ¥ fat pÃ¥, samt giver feedback og besvarelse hver... もっず芋る

Jeg tog ledelse i praksis som mit fÞrste fag via smartlearning, og dette er ogsÃ¥ fÞrste gang jeg prÞver virtuel lÊring. Jeg oplevede en god gennemgang af materiale samt masser af mulighedder for at... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育機関
  2. カルチャヌ スクヌル
  3. 職業・教育の提䟛業者
  4. 通信教育センタヌ
  5. 教育センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Vores hjerter banker for at gÞre online undervisning til en spÊndende og vÊrdifuld oplevelse for hver og en af vores studerende. Altid med et skarpt blik for de nyeste tendenser i samfundet. Vi tÞr springe ud på dybt vand, når vi finder og arbejder med nye tendenser og teknologier, alt sammen for at give vores studerende den bedste oplevelse. Forestil dig en verden, hvor din uddannelse er skrÊddersyet til dig. Det er, hvad vi leverer hos SmartLearning. Vores tilgang til online uddannelse er unik, fleksibel, individualiseret, praksisnÊr, med en tÊt personlig dialog og tilpasset lige prÊcis dine behov. NÊsten uanset hvor du er, hvilket karrieretrin du er på, eller hvordan din familiesituation ser ud, har vi et tilbud, der matcher dig. Vores mål er, at du får ny viden, den fornÞdne selvtillid og de rette kompetencer til at lÞse de udfordringer og muligheder, du mÞder på din vej med succes - og det hele foregår online, naturligvis. I en digital tidsalder er lÊring ikke lÊngere bundet af tid og sted. Hos SmartLearning er vi altid undervejs med at udvikle og forny online uddannelse. Vi forbereder dig til et moderne arbejdsmarked, der krÊver fleksibilitet, innovation og kontinuerlig kompetenceudvikling. Vores mål? At udstyre dig med viden og fÊrdigheder, der skaber vÊkst og udvikling i samfundet og selvfÞlgelig inden i dig. Og altid i en form, der passer ind i din travle hverdag - vi ved godt, at du også har mange andre vigtige ting at tÊnke på.

期埅以䞋

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg er lige blevet fÊrdig med faget

Jeg er lige blevet fÊrdig med faget Ledelse i praksis.
Andreas KjÊrgaard er den hid til mest kompetente, arrangerede og underviser jeg nogensinde har haft. Andreas formår at motivere og inspirere på et meget hÞjt niveau.
Andreas er stoffet og det skinner helt tydeligt igennem i undervisningen, der er styr på alle ledelsesmÊssige facetter i faget.
Jeg kan slet ikke få nok af Andreas og en samtale med ham vil aldrig blive kedelig.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Rigtig god oplevelse

Jeg har netop gennemfÞrt faget Ledelse i praksis, med Andreas KÊrgård som underviser.
Det er fÞrste gang jeg lÊser et fag online, hvilket jeg synes var en del grÊnseoverskridende, idet man skulle filme sig selv og skype med andre studerende. Men udover Andreas er der for en 24/7 hvis man har lidt problemer med det tekniske eller en opgave, så formår han at gÞre det til et trygt lÊringsrum, hvor man både lÊrer rigtig meget og rykker sine grÊnser.
Jeg kan derfor kun give mine allerbedste anbefalinger videre!

Ledelse i praksis med Andreas KÊrgaard

Jeg er lige blevet fÊrdig med ledelse i praksis med Andreas KÊrgaard som underviser, rigtig godt.
Jeg startede studiet med at vÊre lidt skeptisk over det her med at lÊse et fag online. Det gjorde også at jeg ikke havde den stÞrste arbejdsindsats på faget til at starte med, men faget er så fleksibelt at, da der skulle afleveres caseoplÊg til eksamen kunne man sagtens lÊse op på de forskellige ting der er omkring ledelse i praksis.
Det har betydet at jeg alligevel har kunnet bestå faget med topkarakteren 12. Det er jeg glad for.
Christopher

Passed driving test

Hi,
I just recently passed my practical test with Mr Faraman Sawarey from Smart learner in Coventry.
My instructor is been so helpful, patient and supported me all the way.

He is the best.
Thanks, Sonia.

2019幎11月28日
自発的なレビュヌ

Det har vÊret sÃ¥ spÊndende at lÊse

Det har vÊret så spÊndende at lÊse dette fag. Jeg vil gerne rose vores lÊrer Finn for alt det gode materiale og den hjÊlp, han altid har givet. Jeg fÞler, at han har gjort mit arbejde med emnet meget mere klart og nemmere. Super godt. Jeg kunne godt tÊnke mig at lÊse endnu et fag med Finn, hvis man har mulighed for det i sit fri valg.

2019幎11月24日
自発的なレビュヌ

Godt koncept på papirer - fungere ikke i praksis

Hele den administrative/praktiske del har ikke fungeret for det kursus jeg var tilmeldt.
BesvÊrligt digitalt set-up, hvor der bruges unÞdig meget tid pÃ¥, at forstÃ¥, hvordan og hvad man skal lÊse. HjÊlpefunktioner med flueben ala “det har jeg lÊst” fungere blandet og er ikke en hjÊlp mere forvirrende. LÞste opgaver, der ikke kan afleveret digitalt. Opgaver rettes ikke af lÊren og lÊren svarer sporadisk og laver om pÃ¥ grundplanen ved ex at Êndre planlagte webinar med fÃ¥ timers varsel og uden at alle kursister orienteres. Kurset er online kommunikation og her forventes bestemt, at man formÃ¥r online kommunikation. Meget uheldig oplevelse med studiet som jeg ikke gennemfÞrte - brugte alt alt for meget tid pÃ¥ det tekniske, fik ingen feedback pÃ¥ mange timers hjemmearbejde, hjemmearbejde, der ikke kunne up-loades og som aldrig blev lÞst, en lÊrer der ikke reagerede pÃ¥ henvendelser. Alt i alt penge ud af vinduet.

2019幎11月23日
自発的なレビュヌ

Som udgangspunktet et super koncept - men forfÊrdelig administration

Som udgangspunktet et super koncept, men administrationen har overhovedet IKKE styr på noget. Det betÞd at jeg til sidst opgav og bad dem afmeldes mig alle hold, nu og i fremtiden, da jeg simpelthen ikke orkede flere problemer. FÞrste gang jeg skulle tilmeldes, kunne personalet ikke finde mine papirer, hvorefter jeg bad om dem hele 2 gange mere - og 3. gang beklagede de, da de pludselig fandt dem, men fÞrst efter en bekymrings mail. Jeg lÊste to fag. Det ene fag var et spÊndende fag og en ok lÊrer. Det andet fag var underviseren under al kritik. FÞrste webinar brugte han kostbar tid på at få os til at gÊtte, hvor i verdenen han befandt sig, hvorefter det lykkedes ham at lufte egne fordomme overfor gule fagforeninger. Efter 2 uger tilmeldte jeg mig alligevel to fag med opstart i forlÊngelse af de andre. Efter 2 uger fik jeg en reminder på, at jeg ikke havde tilmeldt mig eksamen på det ene fag, som jeg fÞrst slukke påbegynde 1/2 år efter. Da jeg gjorde administrationen opmÊrksom på dette, holdte de hårdnakket på, at det ikke passede, og jeg havde aktiveret mit login og undervisningslinket, (som jeg endnu ikke havde modtaget), hvilket jeg modargumenterede ved at fremsende tilmeldingsmailen. Efter dette, bad jeg dem om at slette mig fra nuvÊrende og fremtidige kurser grundet manglende orden og kompetencer. Dette var de meget forundret over. Nu 3 uger efter modtager jeg mails på, at jeg ikke fremmÞdte til eksamen til det ene fag, (selvom jeg afbrÞd forlÞbet), midtvejsevaluering på det andet fag. Så selvom konceptet i bund og grund er fantastisk, når man har fuldtidsjob, familie og et liv, så betÞd rodet i administrationen, at jeg aldrig ville overlade min uddannelse til dem.

2019幎10月25日
自発的なレビュヌ

Jeg er lige blevet fÊrdig med Ledelse i

Jeg er lige blevet fÊrdig med Ledelse i praksis med Andreas KÊrgård som underviser. Det kan klart anbefales, meget kompetent lÊre. Selve studie er fleksiblet, så der både er plads til familie og arbejde ved siden af. Andreas er altid klar med gode råd og sparring hvis har brug for det.

2019幎8月26日

Fantastisk fag!

Jeg er netop ved at afslutte faget “Ledelse i praksis” med underviser Andreas KÊrgaard. For mig har det vÊret helt fantastisk at kunne koordinere uddannelse, udlandsophold og en travl hverdag. Jeg syntes det har vÊret nemt at prioritere, hvilket indhold jeg havde brug for, og selv kunne tilpasse uddannelsen. Underviseren Andreas har ogsÃ¥ vÊret en god hjÊlp til dette. Det har ogsÃ¥ givet en stor tryghed, at det altid var muligt at kontakte Andreas.

Andreas er desuden en vanvittig dygtig underviser - Det er tydeligt at Andreas brÊnder for at vÊre underviser! Hele hans udstråling og formidling er enormt entusiastisk! Hvilket smittede af på mig som elev, jeg fik endnu mere lyst til at lÊre!

Onlineportalen er desuden enorm brugervenlig! Det har fÞltes som en leg at vÊre studerende pÃ¥ faget “Ledelse i praksis, ved Andreas KÊrgaard”

Jeg kan varmt anbefale folk at tilmelde sig faget med det samme!

2019幎8月26日
自発的なレビュヌ

Jeg er ved at lÊse ledelse i praksis

Jeg er ved at lÊse ledelse i praksis. Det er en af de stÞrste personlige Êndringer jeg har vÊret med til. LÊren, er kompetent, og er klar når som helst, jeg har brug for det. Han er til rådighed iweekender og helligdage, det er enormt god service. Han har med dette fag, motiveret mig, Tilat tage en fuld AU i ledelse.

2019幎6月21日

Ledelse i Praksis ved Andreas KÊrgaard

Er ved at afslutte forlÞbet Ledelse i praksis ved underviser Andreas KÊrgaard. Kan varmt anbefale dette forlÞb. Det har vÊret en fantastisk rejse, Andreas har et meget hÞjt fagligt niveau, og er yderst kompetent.
Andreas er et meget varm og inspirerende menneske, som skaber udvikling hos den enkelte. Andreas er velforberedt og en fantastisk underviser, som alle burde lÊre at kende :-)

2019幎6月2日

Anbefaling - ledelse og coaching

Har netop gennemfÞrt faget ledelse og coaching m. underviser Flemming Toft. ForlÞbet har vÊret fremragende, professionelt og underviseren har vÊret velforforberedt, skarp og givet god feedback. God relevant litteratur, videoer og andet har gjort oplevelsen rigtig god. Kan varmt anbefale faget og Smartlearning generelt.
Lars Bruus

2019幎4月13日

Fantastisk forlÞb

Jeg har netop afsluttet Ledelse I Praksis ved underviser Andreas KÊrgaard.
Jeg har haft det mest inspirerende og udviklende forlÞb i mange år.
Andreas er en utrolig kompetent, velforberedt og inspirerende underviser. Man mÊrker straks et varmt og nÊrvÊrende menneske, der gerne giver lidt af sig selv for hans kursister.
Den faglige kvalitet er hÞj og sÊrdeles aktuel.

2019幎4月11日

Anbefaling af Ledelse i praksis

Jeg har lÊst Ledelse i praksis med Andreas KÊrgaard som underviser. Jeg har kun ros at give Andreas. Inspirerende lÊrer som gÞr sit for at få os alle med, hvilket niveau vi end måtte vÊre på. Gode webinarer og ikke mindst "Forklar mig lige".
At studere på SmartLearning ér smart. Det giver en mulighed for at planlÊgge, så job, familie, fritid og studie kan hÊnge nogenlunde sammen. Det ér tidskrÊvende, hvis man vil nå det hele.
En diskussion foretaget i online forum kan vÊre en forvirrende og tidskrÊvende oplevelse, fremfor en snak taget fysisk i et klasselokale. Men ellers har jeg kun ros til siden.

2019幎3月31日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en godt forlÞb på

Jeg har haft en godt forlÞb på smartlearning. Jeg startede med faget Ledelse i Praksis med Andreas KÊrgaard som underviser. Han har vÊret rigtig god til at lave webinar og hjÊlpe, hvis man havde spÞrgsmål om en opgave. Det er også rart at sparre med de andre medstuderende og vi har hjulpet hinanden igennem forlÞbet. Jeg kan varmt anbefale at studere online da man selv bestemmer tid og sted. Man skal selv gÞre en indsats med at studere online, men hvis man gÞr det er det også det vÊr.

Dbh Julie

2019幎3月24日

Som nystartet hos SmartLearning

Som nystartet hos SmartLearning, Ledelse i praksis, er jeg kun blevet positivt overrasket. Deres lÊringsportal er for et menneske som mig, med ordenssans og struktur, dejligt at arbejde med. Der er åben forrum hvor vi studerende kan sparre, få inspiration og lÊre af hinanden. Vi ser ikke verden ens, og det er rigtigt sundt, at hÞre om hinandens hverdag og udfordringer. Vi har fået en god lÊre, som ved hvad han taler om og inspirer virkelig til, at vi skal blive gode ledere i fremtiden.

2019幎3月14日
自発的なレビュヌ

Det er vigtigt og gÞre opmÊrksom pÃ¥ at

Det er vigtigt og gÞre opmÊrksom på at Fortrydelsesretten ikke gÊlder efter fÞrste logon.
Så overvej nÞje om det er noget for dig, om du har tid eller du skal starte "som de reklamrer for" lidt senere efter start fordi at de holder tilmeldingen åben.
For du kan ikke bruge fortrydelsesretten efter start.
LÊringsmaterialet er heller ikke altid som vist på lÊringsvideoerne, så det kan bli lidt vanskeligt og fÞlge med.
Syntes der er stort forbedringspotensiale på Smartlearning.

2019幎3月12日

Vi har i Vores selskab Dansk Sikkerhed

Vi har i Vores selskab Dansk Sikkerhed & Sikring - dssikring-dk.com Benyttet os af smartlearning i flere gange, mulighederne for at vores medarbejdere kan vÊlge at studere online gÞr at de uden det forstyrre deres arbejdsindsats har mulighederne for at optimere deres kompetencer til stÞrre glÊde for dem selv og for os som koncern i en helhed. vi kan derfor kun give smartlearning/ CPH Business de bedste anmeldelser.

2019幎3月3日