Hold jer vÊk fra SmartLearning, det er spild af penge Jeg meldte mig til faget âSalg og Salgspsykologiâ, og jeg har sjÊldent set en mere rodet og uprofessionel opsÊtning af et studie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fÃ¥et regninger pr. mail for noget jeg ikke har bestilt. Dette jeg gÞr smartlearning.dk opmÊrksom pÃ¥, hvorefter jeg modtager fÞlgende besked: Hej William. Jo, du har via vores... ãã£ãšèŠã
Jeg har taget valgmodulet forandringsledelse i min diplomlederuddannelse. Fremragende vejleder Flemming Toft var meget engageret, og var hele tiden at fÃ¥ fat pÃ¥, samt giver feedback og besvarelse hver... ãã£ãšèŠã
Jeg tog ledelse i praksis som mit fÞrste fag via smartlearning, og dette er ogsÃ¥ fÞrste gang jeg prÞver virtuel lÊring. Jeg oplevede en god gennemgang af materiale samt masser af mulighedder for at... ãã£ãšèŠã
Vores hjerter banker for at gÞre online undervisning til en spÊndende og vÊrdifuld oplevelse for hver og en af vores studerende. Altid med et skarpt blik for de nyeste tendenser i samfundet. Vi tÞr springe ud på dybt vand, når vi finder og arbejder med nye tendenser og teknologier, alt sammen for at give vores studerende den bedste oplevelse. Forestil dig en verden, hvor din uddannelse er skrÊddersyet til dig. Det er, hvad vi leverer hos SmartLearning. Vores tilgang til online uddannelse er unik, fleksibel, individualiseret, praksisnÊr, med en tÊt personlig dialog og tilpasset lige prÊcis dine behov. NÊsten uanset hvor du er, hvilket karrieretrin du er på, eller hvordan din familiesituation ser ud, har vi et tilbud, der matcher dig. Vores mål er, at du får ny viden, den fornÞdne selvtillid og de rette kompetencer til at lÞse de udfordringer og muligheder, du mÞder på din vej med succes - og det hele foregår online, naturligvis. I en digital tidsalder er lÊring ikke lÊngere bundet af tid og sted. Hos SmartLearning er vi altid undervejs med at udvikle og forny online uddannelse. Vi forbereder dig til et moderne arbejdsmarked, der krÊver fleksibilitet, innovation og kontinuerlig kompetenceudvikling. Vores mål? At udstyre dig med viden og fÊrdigheder, der skaber vÊkst og udvikling i samfundet og selvfÞlgelig inden i dig. Og altid i en form, der passer ind i din travle hverdag - vi ved godt, at du også har mange andre vigtige ting at tÊnke på.
Nansensgade 19 st, 1366, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Det er et virkeligt godt kursus at starte op med. Man får en god indfÞring i, hvorledes systemerne virker og hvad formskravene er til akademistudiet.
Det er en virkelig god og fleksibel måde at studere på.
Alt i alt en positiv oplevelse. Godt overblik. God formidling. En lille smule stÞj på webinar, men det blev imÞdekommet efter et indlÊg på forum. Jeg fÞler mig godt stillet til mit videre forlÞb. Anbefaling herfra
Super godt kursus. Der skal dog påregne en del tid og arbejde, da undervisningen er meget intens.
Jeg er hÞj grad tilfreds med mit udbytte af studieforlÞbet
IsÊr drage fordel af nye ting
Intet behov for fravÊr fra arbejde og opfÞlgningsstudie efter arbejde
SmartLearning er et fint sted at modtage undervisning. Undervisningen virker lidt rutineprÊget, og der er derfor nogle lidt unÞdvendige "smuttere" som f.eks. forkerte datoer for aflevering, da det modtagne kursus bare var en copy/paste fra et tidligere kursus der ikke var lÊst korrektur på.
Men alt i alt et godt sted at modtage undervisning med småfejl.
Jeg har deltaget i SmartLearning's kursus, Indledende studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning.
Det har givet mig et rigtig godt indblik i måden at planlÊgge sit studie på, samt teknikker til at blive bedre til at lÊse og skrive.
Endvidere har det givet et indblik i rapport skrivning og metode valg.
Rigtig godt kursus, som kun kan anbefales.
Mvh Lars
Har lige vÊret igennem kurset; Indledende studieforberedelse og metode. Det er et online kursus som anbefales fÞr start på akademiuddannelserne. Det er virkelig et godt kursus som giver dig overraskende mange redskaber til dit videre studie. Vejlederen guider dig tÊt, hvis du har brug for det. Det fÞles som om du faktisk sidder i et klassevÊrelse med de andre studerende.
Nemt at studere hjemmefra ved siden af arbejdet og dermed Þge sine personlige kompetencer. Godt koncept og det virker rigtig godt for mig ihvertfald.
Hjemmestudier ligger godt til mig og min hverdag, og indholdet gav mig de rigtige vÊrktÞjer til de fremadrettede studier
Den bedste måde at lÊse på!
Jeg har efterhånden lÊst en del fag på Akademiniveau, og er ret begejstret for at kunne lÊse som fjernstuderende.
Seneste fag Ledelse i praksis. Jeg er i den grad blevet udfordret - til tider nÊsten for meget - men det har vÊret et super fag, og jeg har fået så meget med i bagagen. Til dato den bedste underviser.
Når jeg studerer er det vigtigt for mig at have en underviser som forstår mig. En som har indlevelsesevne, tålmodighed og forskellige perspektiver at prÊsentere materialet til mig på. Alt dette er Andreas k. Dygtig underviser som jeg kun kan takke. Med et fuldtidsjob, rejse til Brasilien 1/3 af kursets varighed og en deltagelse på et middel niveau, fik jeg et 10 tal til eksamen. Jeg kan klart anbefale SmartLearning og isÊr ledelse i praksis. Det er så smart at man kan sortere i Hvad man synes er relevant for en selv og sit arbejde. Det er dét som gÞr forskellen for mig. Det autentiske forlÞb, fremfor en tvungen 100 % deltagelse hvor man kÞre dÞd og bliver "fyldt op". Tak for et godt kursus og lÊring.
Smartlearning er en vildt god måde at få privatliv, arbejde og studie til at gå op i en hÞjere enhed på. Det kan måske virke lidt upersonligt og som om man ikke får skabt relationer fordi alt er online. Men lad dig ikke narre. Man lÊrer bare hinanden at kende på en anden måde.
Super måde at studere på og fremragende underviser. Andreas KÊrgaard er et meget tålmodigt menneske og er god til at få alle til at fÞle sig godt tilpas.
Natacha
Jeg vil klart anbefale at bruge SmartLearning til dit nye studie. Jeg har haft fornÞjelsen af både indledende studie teknik, ledelse i praksis og nu projektledelse.
SÊrligt vil jeg fremhÊve underviseren Andreas KjÊrsgaard fra Ledelse i Praksis, han formår at skabe et fabelagtigt og hÞjt fagligt forlÞb som alle bÞr tage.
SmartLearning, overskueligt og lige til at gå til.
NÊsten 50% af kursusdeltagerne er faldet fra efter 5 uger med begynderprogrammering. 50%! Det er helt vildt. Kurset bevÊger sig i lynhastighed og er ikke egnet for begyndere.
Virkelig spÊndende, lÊrerigt og overskueligt fag (Ledelse i praksis). Fantastisk at der findes smartlearning hvor man både kan passe sit arbejde, familie, fritid og uddannelse.
Min underviser Andreas KÊrgård har uden tvivl vÊret en dygtig og hjÊlpsom underviser. Ham vil jeg 100% anbefale.
Andreas har virkelig vÊret god til at komme med forskellige eksempler, hvis man havde udfordringer med at forstå teorier eller modeller.
Han har vÊret med til at styrke min faglighed og personlighed endnu mere på den positive retning. Så 1000 tak Andreas for din stÞtte og hjÊlp.
Jeg ser frem til at tage flere moduller på smartlearning.
Hilsen Sajida Ensaf
Rigtig god platform og gode fag med godt indhold.
Der kan vÊre forskel på undervisere og har oplevet en til 5 stjerner (Kristian Langborg-Hansen) og en anden til 2-3 stjerner.
Uddannelsen kan anbefales til andre.
Var på det samme hold som Tina et par indlÊg tidligere men med en ganske anden holdning til kvaliteten af denne uddannelse, der på ingen måde lever op til de forventninger en virksomhed bÞr have til en uddannelse de betaler for. Der er flere forhold der gÞr sig gÊldende her:
Aktuelitet. En god del af lÊrebogen går med at beskrive teorier der havde sin aktualitet midt i forrige årh. og for lÊngst er erstattet af nye og aktuelle teorier. Podcasts og andet lÞst er 5-10år gamle, der er helt sikkert noget mere aktuelt tilgÊngeligt.
Validitet. Flere af de valgte teorier har ingen eller ringe validitet og flere beskrives som decideret pseudovidenskab, f.eks. lÊgges der vÊgt på NLP, som har sin rod i Scientologi og New Age og beskrives i litteraturen som pseudovidenskab - se f.eks. engelsk Wiki pseudoscience. En anden teori der lÊgges vÊgt på er SL2 modellen Hersey & Blanchard som heller ikke har kunnet verificeres og kan have utilsigtede effekter som f.eks. micromanagement - se f.eks. Wiki Situational leadership theory
Overfladisk. De fleste teorier bliver beskrevet på 1/2-3 sider og flere steder uden kildeangivelse, det duer ikke der skal fokuseres.
Kan ikke anbefales.
Det er fÞrste gang jeg har vÊret på kursus via SmartLearning.
Jeg var meget skeptisk i starten, men må bare indrÞmme at det virker.
Dejlig nem brugerflade og lige til at gå til.
Efter at have vÊret på uddannelsen "Ledelse i praksis" på Smartlearning er jeg blevet forvÊnt med super målrettet digital undervisning, hvor lÊreren går forrest for at vise, hvordan man kan bruge medierne som underviser og/eller leder. Endvidere er der i alle henseender en kobling mellem de forskellige teorier, så det ikke kun serveres som noget enkeltstående, der bare skal lÊres. Fx hvordan man i praksis kan kombinere teorien "joharis vindue" med "lytteniveauer 1-2-3" til at afdÊkke en persons "indre landkort". Altså hvordan man med andre ord lytter på forskellige måder til en anden person for at lÊre dem bedre at kende og forstå deres handlinger og udsagn, samt hvad der kan ligge bag disse. Selv efter flere måneder står lÊringen tydeligt i hukommelsen, da de på uddannelsen serveres på flere forskellige måder og derved dÊkker de studerendes forskellige lÊringsstile, altså hvordan den enkelte lÊrer og husker stoffet. LÊreren er altid parat og til stede, klar til at hjÊlpe, selvom der ikke er et fysisk klasselokale. Webinariet og den generelle opsÊtning i Smartlearning giver fuldt ud mulighed for at vÊre til stede og blive motiveret til at fÞlge undervisningen, som hvis man mÞdte fysisk op i en klasse. Det er et godt koncept, der er skruet sammen. Det bliver spÊndende at fortsÊtte i rÊkken af uddannelserne inden for linjen Ledelse.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã