Husk at skrive at folk med smÃ¥ tykke fingre ikke kan holde om hÃ¥ndtaget , og derfor ikke for information omkring hvad vÊgten egentlig er beregnet til .... SÃ¥ jeg mÃ¥tte sende den tilbage, kunne ikke b... ãã£ãšèŠã
Service i topklasse Bestilte en Smartscan vÊgt, som efter dage ikke var kommet. Skrev til kundeservice og fik hurtigt svar fra Gustav, der ville tage fat i PostNord, da pakken havde forladt deres la... ãã£ãšèŠã
VÊgten er perfekt til at fÞlge mine fremskridt. Som person gÃ¥r jeg meget op i trÊning og er derfor vant til at mÃ¥le mine sundhedsparametre oppe i mit lokale fitnesscenter. Jeg plejer at mÃ¥le mig pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det kan vÊre svÊrt at navigere markedet efter en god badevÊgt, der bÃ¥de kan mÃ¥le kropsvÊgt, fedtprocent og muskelmasse. Denne her vÊgt er over alt forventning til bÃ¥de kvaliteten og prisen. Jeg h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã»ã«ã ãµãŒãã¹åŒãã«ã¹ ã¹ããŒã·ã§ã³
- ãã£ãããã¹æå®€
- ãã£ãããã¹çšååº
- èšåšæäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos smartscan.dk er vores mission at skabe produkter, der ikke kun giver prÊcise mÃ¥linger, men ogsÃ¥ inspirerer til en sundere og mere aktiv livsstil. Vi tror pÃ¥ at, en sund livsstil er fundamentet for et bedre liv. Ved kombinationen af banebrydende teknologi, skandinavisk design og innovativ funktionalitet forsÞger vi at skabe produkter, der bÃ¥de er effektive, brugervenlige og stilrene.ð Vi tror pÃ¥, at et sundt velvÊre skal vÊre tilgÊngelig for alle, og vi er her for at stÞtte dig pÃ¥ din rejse mod en sundere livsstil ð
ãã³ããŒã¯
- kundeservice@smartscan.dk
- smartscan.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Indtil videre super spÊndende ogâŠ
Indtil videre super spÊndende og dejligt at vide mine tal og helbred og kan jo så videre udvikle mig !
Husk at skrive at folk med smÃ¥ tykke âŠ
Husk at skrive at folk med små tykke fingre ikke kan holde om håndtaget , og derfor ikke for information omkring hvad vÊgten egentlig er beregnet til .... Så jeg måtte sende den tilbage, kunne ikke bruge den ......
Jeg har kÞbt en kropsanalyse vÊgt og enâŠ
Jeg har kÞbt en kropsanalyse vÊgt og en smartur til min sÞn et par dage siden. Han er rigtig glad for dem indtil videre.
Fantastisk kundeservice! virkelig over forventning!
Jeg bestilte et lÞbeur fra Smartscan, som desvÊrre blev forsinket og derefter forsvandt hos PostNord. Selvom fejlen overhovedet ikke var Smartscans, var deres kundeservice helt fantastisk gennem hele forlÞbet.
Gustav fra kundeservice var utrolig hjÊlpsom, hurtig til at svare og håndterede situationen med både forståelse og professionalisme. Han holdt mig opdateret, tog kontakt til PostNord med det samme og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg i processen.
Det er sjÊldent at opleve så god kundeservice i dag, de fortjener virkelig ros for deres måde at håndtere kunder på. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og vil helt klart handle her igen!

Smartscan ããã®åç
Hurtig nemt og lige som det skal vÊreâŠ
Hurtig nemt og lige som det skal vÊre :) rigtig sÞd kundeservice.

Smartscan ããã®åç
Jeg har kÞbt bÃ¥de deresâŠ
Jeg har kÞbt både deres kropsanalysevÊgt og deres smartwatch . Begge dele lever op til mine forventninger .
Altid fået det leveret dagen efter bestilling .

Super god oplevelse hos Smartscan
Super god oplevelse hos Smartscan! Jeg kÞbte deres kropsscanner pro, som er verdensklasse og har et hav af funktioner, der giver dig al den data, du har brug for.
Ville handle her igen.

Service i topklasse
Service i topklasse
Bestilte en Smartscan vÊgt, som efter dage ikke var kommet. Skrev til kundeservice og fik hurtigt svar fra Gustav, der ville tage fat i PostNord, da pakken havde forladt deres lager. Han vendte tilbage, med beskeden, at pakken ikke var at finde ved PostNord. Gustav skrev, at det ikke skulle gÃ¥ ude over mig og sendte en ny, der kom mindre end 24 timer efterâŠstjerne service!!
Alt i alt en god oplevelse
Alt i alt en god oplevelse.
KÞbte 2 shakere og den ene var i stykker.
Kontaktede kundeservice, der straks sendte en ny.
Min mand kÞbte vÊgten og den er vi også glade for.
KÊmpe anbefaling
Kan virkelig anbefale kropsscanneren og shakeren. Disse to produkter har hjulpet mig til at optimere min sundhed i forhold til trÊning og kost. Kropsscanneren giver mig data så som: fedtprocent, muskelmasse, vÊskebalance, hvor shakeren sÞrger for praktisk stÞtte i hverdagen - den er genial til, når man fx kommer hjem fra en trÊning og skal have en proteinshake uden klumper.
Fantastisk god behandling og service
Fantastisk god behandling og service

Virkelig imponerende kvalitet ogâŠ
Virkelig imponerende kvalitet og design! MÃ¥lingerne er prÊcise, og produktet motiverer mig til at holde styr pÃ¥ helbredet. Enkel og effektiv lÞsning â elsker det!
Den fortÊller hurtigt og simpelt altâŠ
Den fortÊller hurtigt og simpelt alt hvad man har brug for at vide
Super god service og hurtig levering.
Rigtig godt produkt
Rigtig godt produkt, varm anbefalding herfra!
Hurtig levering og kanon produkt
Hurtig levering og kanon produkt. Det giver mig motivation, at kunne fÞlge med i min krops udvikling!ðªðŒ
VÊgt af god kvalitet
Super lÊkker vÊgt. Den har et flot design samt den er super nem at bruge.
Det er en vÊgt der er alle pengene vÊrd og har ikke fortrudt mit kÞb en eneste gang.
SmartScan yder også en hurtig og kompetent service.

Er imponeret af Smartscan
Er imponeret af Smartscan, har slet ikke fortrudt jeg har kÞbt den. Og der er hurtig levering og fik hurtig svar fra kundeservice, på mine spÞrgsmål
Mega fedt produkt
Mega fedt produkt, som klart kan anbefales til alle!