Änglar
I panikens hetta att jag rasat min ena drivaxel på min sharan, GRYMMA killar som ställde och kollade. Visade sig att hjulbultarna var lösa. Så färden kunde fortsätta. Evigt tacksam för hjälpen och erat otroliga bemötande. Tacksam pappa
Mycket trevligt bemötande från allra första början när jag fick kontakt med Sm Carhouse efter jag lade ut min bil på blocket till försäljning. Inga krussiduller, utan när vi hade kommit överens om priset så kom de ner direkt och besiktiga bilen varefter affären gjordes upp. Pengarna flöt in direkt och inget strul alls. Allt mycket proffsigt gjort så absolut högsta betyg.
Tack SM Carhouse för en riktigt bra service i samband med mitt bilköp.
Leverans av bil på exakt utsatt tid.
Mycket nöjd!
Underbara människor med en fantastisk service och så klart väldig fina bilar.
Mycket trevliga och proffsiga personaler, kände mig trygg genom hela affären. Rekommenderar starkt och återkommer gärna vid nästa affär!! :)
Väldigt nöjd med hela affären, jordnära grabbar. Från första kontakten till idag har de alltid varit hjälpsamma och supertrevliga. Rekommenderas starkt!!
Mycket proffsigt från första samtalet, snabbt och mycket smidigt affär, rekommenderar till 100%.
Grym service, professionella och framför allt ett företag som värdesätter sina kunder. De va väldigt tillmötesgående vilket underlättade affären. Riktigt nöjd!
Rekommenderar starkt!
Äntligen ett ställe som förstår hur svårt de kan vara att hitta rätt bil. Trevlig och bra service, Rekommenderar starkt!
Utmärkt bemötande av personal som kom och hämtade bilen. Smidigt och säkert sätt att göra bilaffärer på. Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående under hela processen.
Otroligt grymma och trevliga arbetare, affären av min bil gick så smidigt och enkelt. Stor eloge till killarna som förklara hur hela processen går till, kände att jag var i trygga händer. Kommer garanterat göra fler bilaffärer med dem i framtiden!
Riktigt grym service!
Hur kunniga som helst och alltid ärliga!
Återkommer gärna vid nästa bilköp!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。