Jeg havde fulgt Thomas i et stykke tid pÃ¥ Instergram og fandt hans indgangsvinkel til smerter interessant. Jeg gik selv med smerter, der flyttede sig rundt og skiftede intensitet fra dag til dag. De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kom til Thomas, fordi jeg havde haft langvarige smerter i hoften. Forinden havde jeg vÊret igennem flere undersÞgelser pÃ¥ hospitalet bl.a. rÞntgen og MR-scanning. Ingen af delene gav nogen forklar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter flere Ã¥rs "kamp" med rygsmerter, nervesmerter, hovedpine, mavesmerter og utallige forsÞg med fysioterapi, kiropraktik, massage, trÊning m.v., var jeg nÃ¥et til et noget opgivende punkt - men s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Thomas er meget kompetent og dygtig til sit fag. Han ser pÃ¥ det hele menneske bÃ¥de fysisk og psykisk. Han opdagede noget som ingen andre fÞr ham havde gjort, sikkert ved at vÊre nysgerrig og faglig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smertefysioterapeuten pÃ¥ Instagram. Grundig smerteudredning, som lÊgger basis for fysioterapeutiske Þvelser, du skal implementere i din hverdag. SidelÞbende hermed eventuelt behandling pÃ¥ klinik, til understÞttelse af den fastlagte behandlingsstrategi. Fysioterapeut med +20 Ã¥rs erfaring som privat praktiserende. Talrige efteruddannelseskurser, herunder Z-health, Mckenzie, MT, akupunktur, idrÊtsfysioterapi, lymfe- og glymfekursus. Salg af trÊningsprogrammer online. Ergonomisk rÃ¥dgivning til virksomheder med kontor arbejdspladser. Kurser i smerteforstÃ¥else, udredning og behandling af smerter og funktionsnedsÊttelser. I forlÞb hos mig tager vi udgangspunkt i en grundig sygehistorie og en grundig undersÞgelse, som tilsammen danner hypotesegrundlag for din behandling og trÊning. Undervejs i forlÞbet aftaler vi fysisk, telefonisk eller online opfÞlgning, sÃ¥ vi sammen sikrer at forlÞbet er pÃ¥ rette vej. Fysioterapeut. Smertefysioterapeut. Smertefysioterapeuten. Udredning. UndersÞgelse. Behandling. Ãvelser. TrÊningsprogrammer. Ergonomisk rÃ¥dgivning. Kurser. Workshops.
Vestergade 37, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Thomas Thoustrup, Smertefysioterapeut, er knalddygtig. StÊrk analytisk og dygtig til at hjÊlpe videre. Min varmeste anbefaling
Jeg har fået behandling hos Thomas fÞrste gang for 8-9 år siden og anden gang for et halvt år siden. FÞrste gang havde jeg fået en kold/låst skulder, som andre fysioterapeuter og kranio-sakral terapeuter ikke kunne klare, men som Thomas fiksede grundigt for mig. Anden gang havde jeg fået et smÊld i lÊnden, som han også fiksede for mig. Thomas er meget dygtig til at lokalisere det prÊcise problem og til at behandle det effektivt og grundigt.
En kÊmpe anbefaling herfra af Smertefysioterapeuten Thomas. Jeg er rigtig godt pÃ¥ vej og nÊsten i mÃ¥l med at blive helt fri af kroniske smerter i mine fÞdder takket vÊret Thomasâ meget kyndige og topprofessionelle vejledning. Han satte meget hurtigt fingeren pÃ¥ det, som ingen andre fysioterapeuter havde set, og kunne dermed give mig en effektiv vejledning og helbredende behandling.

Smertefysioterapeuten ããã®åç
Grundig vejledning og rådgivning
Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas/Smertefysioterapeuten.dk. Hans faglighed er upåklagelig og han formår hurtigt at danne sig et overblik over dine udfordringer og finde effektive Þvelser, der passer til dig. Desuden er han super professionel, lun og behagelig, så man automatisk fÞler sig godt tilpas.
Jeg blev kÞrt ned og fik en skulderskade sidste år. Jeg havde ikke meget tid til at gå til behandlinger, så jeg forhÞrte mig i mit netvÊrk, hvem der hurtigt og effektivt kunne hjÊlpe mig med min genoptrÊning. Thomas' navn gik igen, så jeg valgte ham. Og det fortrÞd jeg bestemt ikke. Med humor, faglighed og tydelig kÊmpe erfaring, tilpassede han de Þvelser, som både var realistiske at få lavet og effektive. Mit forlÞb var selvbetalt uden henvisning, men jeg er overbevist om, at det valg i sidste ende har sparet mig mange penge og besvÊr.
Thomas er en fantastisk fysioterapeut - både fagligt og menneskeligt. Man fÞler sig mÞdt og set, og han rammer knivskarpt plet med de Þvelser og tiltag, han sÊtter ind med. Jeg er selv klinik-fys, og jeg kan ikke forestille mig at bruge andre end Thomas, når jeg har brug for en dygtig fysioterapeut. KÊmpe anbefaling!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã