Oplichting
Mocht er iemand zijn die er momenteel over nadenkt om een behandeling te starten bij dit bedrijf; doe het jezelf alsjeblieft niet aan!
Ik zit sinds 2022 al vast aan deze oplichters, en nu, in 2026 is de behandeling nog steeds niet klaar, en weigeren ze mij te helpen, of ÃŒberhaupt in te gaan op mijn pogingen tot telefonisch contact en/of e-mails. Dit is ook niet de eerste keer dat ik hier een review over plaats. En elke keer is het enige dat ik kan horen: "Het team is er hard mee bezig", "We gaan het voor u nakijken", om vervolgens niks (!) meer terug te horen.
Laten we beginnen bij het feit dat het *onmogelijk* is om in contact te komen met dit bedrijf. In de eerste week m.b.t. de 3D-scan en het bespreken van de factuur lijkt alles prÃma te lopen; mooie beloftes en "vriendelijke" klantenservice. Na deze week blijft daar eigenlijk niks van over, het maakt niet uit hoe vaak of hoe netjes je contact probeert op te nemen, of om duidelijkheid vraagt. Grof gezegd; je wordt keihard genegeerd, al helemaal wanneer je het bedrijf op hun fouten probeert te wijzen.
De lijst met problemen is haast té lang om allemaal nog uit te leggen.
Er is nooit duidelijk geweest voor mij wanneer ik IPR-afspraken had, omdat de app gewoon absoluut niet werkte voor mij. Dit heb ik meermaals aangegeven, maar zoals verwacht geeft dit bedrijf er vrij weinig om. Uiteindelijk blijkt dat ik meerdere IPR-afspraken gewoon niet heb gekregen, ondanks dat dit nodig was.
In de IPR-afspraak die ik wél heb gehad, is er een fout gemaakt, hierdoor is er een ruimte gebleven tussen twee tanden in, mijn eigen tandarts heeft dit voor mij op moeten vullen, omdat de tandarts die toentertijd samen werkte met Dr Smile, de samenwerking stop heeft gezet (blijkbaar) en hier "niks meer mee te maken had".
Dan komen we bij het stukje; het resultaat is absoluut niet hetzelfde als de 3D scan die mij is laten zien. Prima, ik snap dat het slechts een 3D scan is, er kunnen verschillen in zitten, maar de tanden op mijn bovenkaak die zowat nog hetzelfde staan als waar ik begon, dat kan ik niet helemaal begrijpen. Het is voor mij duidelijk dat ik attachments nodig had gehad in mijn behandeling, hier wist ik zelf niks vanaf tot mijn eigen tandarts aan mij vroeg waarom ik deze niet heb gekregen. Heel fijn, ik heb hier natuurlijk geen antwoord op. In 2023 én 2024 heb ik dit meerdere keren nagevraagd aan Dr Smile. Geen duidelijke antwoorden, de ene medewerker zegt "daar doen wij eigenlijk niet aan", de andere medewerker zegt "oh, dat is gek zeg". Goh.
In 2024 heb ik een aantal nieuwe setjes gekregen voor refinement, in de hoop dat het resultaat er wel goed uit zou zien, dit heeft helaas amper iets gedaan, de beugels sluiten geen eens goed aan op mijn tanden. En nogmaals, geen attachments.
Overigens staat er op mijn factuur; *"Verwijderen attachments, per kaak -â¬201,48"*. Toch interessant, â¬200 (!) voor een service waar zij "eigenlijk niet aan doen"
Als ik hier vragen over stel, word ik genegeerd, ik heb dit in de afgelopen week 3 keer benoemd in mijn e-mails, en er word gewoon niet op de vraag ingegaan. Nu na de 3e mail met dezelfde vraag, krijg ik gewoon helemaal geen antwoord meer.
Na zo veel pogingen, tijd en geld erin gestopt te hebben, zonder mooi resultaat, had ik de hoop dat het misschien mogelijk was om nóg eens refinement aan te vragen. Hier heb ik een maand geleden contact over gehad; Nee, dit is geen optie meer, er is te veel tijd overheen gegaan. Mocht ik dit willen; moet ik een volledig nieuwe behandeling starten. Is dat dan dé oplossing, een nieuwe behandeling? Voor mij absoluut niet, ik laat het er ook maar bij zitten. Ik wil gewoon af zijn van deze onnodige stress dat dit bedrijf mij geeft.
Goed, nu zijn we weer.. Flink wat tijd verder, en ik loop nog steeds met de laatste beugel rond van mijn refinement set. Momenteel doe ik mijn uiterste best om een spalk te laten zetten omdat ik hier voor heb betaald!
In november 2025 heb ik contact gehad hierover, er is mij verteld dat dit inderdaad mogelijk is en dat het geen probleem is om hier een afspraak voor te maken. Ik vond het eerlijk gezegd al absurd om te horen dat er helemaal geen klinieken bij mij in de buurt zijn. De dichtstbijzijnde kliniek is meer dan een uur reizen, maar goed, dat is in dit geval maar een bijzaak.
Iets meer dan een week geleden heb ik eindelijk telefonisch contact gehad hierover, omdat ik graag een afspraak zou willen inplannen, zodat de behandeling gewoon klaar zou kunnen zijn! Hier is tegen mij gezegd dat ik niet heb betaald hiervoor en dat dit niet in mijn pakket zit, terwijl ik de factuur voor mijn neus heb liggen. Dit zou "voor mij nagekeken worden" en ik zou teruggebeld worden. Dit is nooit gebeurd. Uiteindelijk heb ik de factuur laten zien, ik heb er inderdaad voor betaald. Maar ik krijg wéér geen reactie op mijn e-mails nu.
Grootste fout ooit.
2026幎4æ16æ¥