Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie âAmalfi a la carteâ. Vi boede i byen Maiori som ligger lige ud til vandet. Naturen i hele omrÃ¥det er ubeskrivelig smukt - meget bjergrigt. Vi havde kÞb... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde en dejlig tur til Peloponnes med smil rejser. Alt fungerede, fin guide, gode hoteller , super sÞde mennesker. Udflugter gode, men lidt for lange busture og lidt for lidt vandring. Vil klart... ãã£ãšèŠã
Fantastisk tur til Amalfikysten med min mor som ikke har vÊret ude og rejse i Ã¥revis b.la. Pga. sit fysiske helbred. Det var vigtigt for os, at alt var planlagt pÃ¥ forhÃ¥nd og ikke mindst at guiden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rejseleder Ole Dyck-Madsen kan gÞre enhver rejse super. Hans viden om italiensk historie, politik, mad, vin og befolkningen i de forskellige regioner er fantastisk. Desuden har han en utrolig evne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Smilrejser tilbyder kulturelle grupperejser, der gÞr indtryk. Vores DNA er rejser med personlighed. Det er et mix af de rigtige oplevelser, det gode rejseselskab, den autentiske stemning og de gode historier. Hos Smilrejser kender vi vores destinationer umÃ¥deligt godt, og vi er specialister i at tilrettelÊgge rejsen, sÃ¥ du bÃ¥de kommer ned ad hovedgaden og ind ad de rigtige sidegader. Du kan mÊrke vores passion og personlighed allerede ved fÞrste kontakt. Vores dansktalende rejseledere er passionerede og formidler indlevende med hÞj faglighed og godt humÞr. De fortÊller de gode historier, som du ikke kan lÊse i guidebÞgerne. Hos Smilrejser fÃ¥r du rejser med kultur og personlighed. Vi slÃ¥r gerne vejen forbi destinationens mest kendte sevÊrdigheder â men for os er kultur ogsÃ¥ mÞdet med lokalbefolkningen. Det er vinsmagningen hos den lokale vinbonde. Det er det rustikke mÃ¥ltid pÃ¥ det lille, familieejede landbrug. Det er de handlende pÃ¥ det lokale marked. Det er bÞrnenes latter pÃ¥ legepladsen. Det er mÞdet med hverdagen. Dét er rejser, der gÞr indtryk. Smilrejser tilbyder spÊndende rundrejser, klassiske kulturrejser, krydstogter, flodkrydstogter, storbyrejser, langtidsferier, operarejser, gastronomiske rejser, haverejser, vandreferier og meget andet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vin og gastronomi i Piemonte
Rejseleder Ole Dyck-Madsen kan gÞre enhver rejse super.
Desuden har han en utrolig evne til at formidle det hele til os gÊster
HjÊlp og info fra Smiprejser var også fantastisk.

Smilrejser ããã®åç
Dejlig tur til et skÞnt rejsemål
Dejlig tur til et skÞnt rejsemÃ¥l. All inklusive var bestemt det rette udtryk. Meget vel organiseret tur med god rejseleder hele vejen ð€

God og vidende rejseleder
God og vidende rejseleder, der var god formidler
spÊndende ture.

Fantastisk destination
Fantastisk destination. Meget kompetent og hjÊlpsom rejseleder.

Smilrejser ããã®åç
Super dejlig rejse til Cascais iâŠ
Super dejlig rejse til Cascais i Portugal.
Fint hotel lige ned til strandpromenaden.
Godt udgangspunkt for oplevelser i Lissabon og Sintra.
Vores guide Rikke var meget i mÞdekommende og hjÊlpsom. Kender meget til området og kulturen.

Smilrejser ããã®åç
Dejligt hotel lige ved Tiberen ogâŠ
Dejligt hotel lige ved Tiberen og kompetent rejseleder med en historisk viden!

Smilrejser ããã®åç
Fantastisk land og område.
Fantastisk land og område.
KÊmpe fordel med Dansk talende guide.

Rejse til Rom
Vi har lige vÊret på en fantastisk tur til Rom, hvor alt fungerede, meget dygtig og vidende guide Tina, hun kunne virkelig fortÊlle om fortidens og nutidens Rom, vise os de mere ukendte og smukke dele af Rom, kunne svare på alle spÞrgsmål man havde.
Dejligt hotel Ponto Sisto, helt centralt i Rom, hvor alt var inden for gå afstand.
Kan varmt anbefale denne tur.
FÞrste gang vi rejste med Smil rejser og bestemt ikke sidste gang.

Smilrejser ããã®åç
Dejligt hotel og god rejseleder.
Dejligt hotel og god rejseleder.
Tilpas med tre udflugter.
DesvÊrre fik vi ikke mulighed for at se Nazari paladset hvilket vi ellers havde set frem til at skulle have gjort

SpÊndende haverejse
Faglig haverejse på hÞjt niveau omkring Camelia. Utrolig spÊndende steder vi besÞgte .

En rejse med Smilrejser/KulturrejserâŠ
En rejse med Smilrejser/Kulturrejser til Madeira er altid en god oplevelse, og sÊrlig Pestana Bay gÞr oplevelsen god

Smilrejser ããã®åç
Var på rundrejse i Sydafrika.
Var på rundrejse i Sydafrika.
Fantastisk tur, dygtig guide og mange gode ture.

Dejlig tur til Madeira.
Dejlig tur til Madeira.
Vores fÞrste besÞg på Madeira, virkelig en dejlig tur med Smil hvor alt bare klappede og rejseleder Ole guide os gennem hele Þen. Smil kan varmt anbefales.

Smilrejser ããã®åç
Var på en tur til Maderia
Var pÃ¥ en tur til Maderia, d.3/3 2026 det var virkelig en dejlig tur hvor vi havde Ole som rejseleder en fantastisk person der bare kunne fortÊlle alt om Þen, jeg ville Þnske at alle kunne tage en tur rundt pÃ¥ Þen med Ole, tak for en dejlig tur ðð

Smilrejser ããã®åç
Smil rejser lever virkelig op til deres navn
Indtil videre har jeg modtaget en fantastisk service fra Smil Rejser. Der har vÊret mange Êndringer undervejs, og alle er blevet modtaget med - ja, et Smil.
Nu glÊder jeg mig til at opleve rejsen og vende tilbage med endnu en anbefaling

Professionel og hjertelig atmosfÊre
Professionel og hjertelig atmosfÊre. NÊrvÊrende og velorienteret guide.

Rigtig god rejse til Sydafrika
Alt var overordentlug godt på nylig rejse til Sydafrika.
Eneste kritikpunkt er det lalleglade nye nann. "KULTURREJSER" var et godt navn, som også var dÊkkende for indhold.

Smilrejser ããã®åç
Er lige kommet hjem efter en uge pÃ¥âŠ
Er lige kommet hjem efter en uge på madeira.
En super oplevelse med en helt fantastisk guide.
Marie Louise vidste alt og kunne svare på alt.
Er fÞrste gang vi har prÞvet dette selskab og bestemt ikke sidste gang.
Hilsen SÞs og Ole

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹