Hos Smil Trygt for man en super behandling fra start til slut. Har haft lavet begge over og under protese hos Lene og jeg mÃ¥ sige jeg er totalt tilfreds. Lene er meget dygtig, meget professionel og hu... ãã£ãšèŠã
Jeg har i lang tid dÞjet med min under-protese. Min tandlÊge opfordrede mig til at at tage ud til Lene hos smil trygt i Aalborg. Det er det bedste der er sket mig. Lene lavede nyt undergebis til mi... ãã£ãšèŠã
Lene er super dygtig og professionel. Jeg frygtede at skulle have delprotese. Dét havde jeg ikke behÞvet. Protesen sidder perfekt ð. Endda til en rimelig pris. Oveni det gode arbejde, er Lene et... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefale stedet til andre. Lene laver et fantastisk flot arbejde og hendes samarbejde med tandlÊgen gjorde det let, at vÊre en klient med tandlÊgeskrÊk. Lene er en meget varm, forstÃ¥ende... ãã£ãšèŠã
Ãrlig rÃ¥dgivning
Var på klinikken i dag. Det var en rigtig god og top professional oplevelse.
Et eftersyn hvor der blev lagt vÊgt på det tandtekniske og en rådgivning der var helt uselvisk.
Mine bedste anbefalinger.
Poul
Nu kan jeg smile og le igen, sammen med andre
Lene er en meget varm, forstående og smilende person, der mÞder en med de udfordringer man har (tandlÊgeskrÊk) så der hurtig opstod en tryghed og tillid, til hele processen.
Og i dag tÞr jeg smile, til alle jeg mÞder ð
6 stjerner herfra.
Jeg kan varmt anbefale Smil Trygt til alle der har tandprotese. Jeg fik hurtig hjÊlp efter jeg havde knÊkket en tand. Min overprotese trÊngte også til en ny foring og det blev også lavet til fuld tilfredshed. Min protese sidder faktisk bedre nu end da den var ny. Lene er meget dygtig og professionel plus hun er smilende og fuld af godt humÞr. Der er også tid til en lille sludder og en kop kaffe. Alt i alt, som helhedsoplevelse er jeg ked af at jeg ikke kan give 6 stjerner.
Jeg har fÃ¥et verdens bedste behandlingâŠ
Jeg har fået verdens bedste behandling hos Lene da der har vÊret end del udfordringer med at få lavet proteser
PÃ¥ grund af flere ting der har spillet ind med operation efter problemer med en gammel protese der var lavet et andet sted
Så Lene har haft en udfordring hun har lÞst til topkarakter
Jeg har fÃ¥et en virkelig godâŠ
Jeg har fået en virkelig god professionel behandling, man fÞler sig tryg fra det Þjeblik man trÊder ind af dÞren, Lene er meget omhyggelig i sit arbejde og spÞrger ind til om man fÞler protesen sidder rigtigt, og man skal endelig sige til, så retter hun det omgående. Ole
Tryghed frem for alt
Lene er altid smilende, et menneske man fÞler sig tryg ved, giver sig god til at forklare, jeg er glad for at jeg valgte hende til at lave min protese.
Lene er en meget dygtig tandtekniker
Lene er en meget dygtig tandtekniker. Hun tager altid god tid til at forklare, hvad der skal laves.
Hvis jeg kunne give Lene 10 stjerne, så ville hun få det.
Kan varmt anbefale Lene Ãstergaard
Kan varmt anbefale Lene Ãstergaard. Man fÞler sig godt tilpas og tryg fra det Þjeblik man trÊder ind ad dÞren. Lene er meget dygtig til sit arbejde. Det Lene har lavet for mig virker helt PERFEKT. Jeg vil ALDRIG betÊnke mig pÃ¥ at kontakte Lene igen, hvis jeg har et problem.
God behandling og godt tilfreds.
smil trygt super venlig service
Vi fik i dag en sÊrdeles fin behandling hos "Smil Trygt".
Reperation MM. af min syge kones knÊkketde protese, og prisen var yderst rimelig, såšderfor de 5 stjerner.