Vi har vÊret pÃ¥ SmÞrgÃ¥sen adskillige gange hvor det var perfekt ! Men i dag havde vi bestilt bord 1315 og ankom til tiden. Vi ventede ved dÞren i 16 minutter, fÞr en af de 2 tjenere gad at kigge pÃ¥... ãã£ãšèŠã
FÞrst og fremmest sÃ¥ hyggelig indretning, man bliver mÞdt af en skÞn betjening. LÊkker solskinsterasse, hvor vi fik lov at sidde. SkÞnt kort bÃ¥de til snaps, mad og andre drikkevarer. Maden var i top,... ãã£ãšèŠã
Vi besÞgte for fÞrste gang frokostrestaurant SmÞrgÃ¥sen i dag, hvilket var en dejlig oplevelse. Maden var veltillavet og smagte skÞnt, betjeningen var professionel - de to servitricer som betjente os v... ãã£ãšèŠã
Har idag d. 20. Juli 2020 besÞgt vi Restaurant SmÞrgÃ¥sen, som har et yderst venlig, smilende og i mÞdekommen personale. Denne dag var vi to hold familie som spiste, et hold i underetagen ( havde best... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kvalitet, smag, atmosfÊre og service frem for alt. Vi er et lille team som brÊnder for lÊkkert smÞrrebrÞd og vi vil gÞre vores ypperligste for, at det hele kommer til at gå op i en hÞjere enhed. Vores smÞrrebrÞd er hÞjtbelagt og hÞrer til det klassi...
Danmarksgade 59, 5000, Frederikshavn, ãã³ããŒã¯
- smorgaasen.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Vi har vÊret pÃ¥ SmÞrgÃ¥sen adskilligeâŠ
Vi har vÊret på SmÞrgåsen adskillige gange hvor det var perfekt !
Men i dag havde vi bestilt bord 1315 og ankom til tiden. Vi ventede ved dÞren i 16 minutter, fÞr en af de 2 tjenere gad at kigge pÃ¥ os eller bare byde os velkommen. Da jeg spurgte om vi ikke bare kunne fÃ¥ vores bord, var svaret âikke nu ââŠâŠ..
Aldrig har jeg fået så dårlig service på en restaurant. Udover det er smÞrrebrÞdet blevet halveret til samme pris !
Sidste gang jeg sÊtter mine ben der !
Ãverste hylde
Alt var godt. Betjeningen, maden, snapsen. Vi kommer igen!
Utroligt lÊkkert smÞrrebrÞd
Utroligt lÊkkert smÞrrebrÞd og meget venligt personale. Vi giver vores bedste anbefalinger.
God servering
God servering, rart personale og fantastisk god mad.
Det er ALTID dejligt
Det er ALTID dejligt, at spise frokost på SmÞrgåsen. Vi kommer langvejsfra 1 gang om året. Vi ser altid frem til noget lÊkkert smÞrrebrÞd og fine snapse. Kompetent og venlig kvindelig tjener. Hun er en stjerne. 06.05.2024
Fantastisk sted.
Fantastisk sted.
Smuk bordopdÊkning, personlig og meget imÞdekommende betjening, fuldstÊndig suverÊn lÊkker julemad, alt var som jeg havde Þnsket mig til min 60 års dag. Tusind tak for at i gjorde dagen perfekt. Vi kommer igen.
Perfektion
Her er styr på alting.
SpÊndende menukort, hyggelige lokaler, hurtig og smilende servering, flot anretning, lÊkker mad .
Jeg har svÊrt ved at forestille mig
Jeg har svÊrt ved at forestille mig, en bedre frokost! SmÞrrebrÞdet sidder altid lige i skabet, men selve oplevelsen er så autentisk, at man tÊnker på serien badehotellet, lige fra porcelÊnet til stolene og indretningen, alt er tip top. Smilende og professionelt personale. Tak!
Restaurant med stil.
Restaurant med stil.
Her får du en rigtig god, venlig og i imÞdekommende betjening, altid venlig og smilende personale. Maden er rigtig lÊkker og flot prÊsenteret ved serveringen.
Et besÞg vÊrd.
Normalt gode oplevelser pÃ¥ smÞrgÃ¥sen, menâŠ
Normalt gode oplevelser på smÞrgåsen, men i dag var det en skuffelse. SmÞrrebrÞdet med nÊsten utyggeligt roastbeef levede bestemt ikke op til forventningerne. Da jeg omtalte det for servitricen, blev det ikke kommenteret yderligt.
Fantastisk smÞrrebrÞd på SmÞrgåsen
Igen i år besÞgte vi SmÞrgåsen og fik igen en fantastisk oplevelse.
Vidunderligt smÞrrebrÞd, god service og dejlig atmosfÊre.
Tusind tak for mad.
Vi kommer igen til nÊste år.
Gode råvarer
Hvis man er til hjemmelavede råvare så er her stedet, ALT uanset hvad vi bestilte var hjemmelavet.
Der er ikke mange håndvÊrkere tilbage i landets restauranter men her er virkelig nogle der kan deres håndvÊrk, og ja det koster lidt, men det gÞr de gode håndvÊrkere
Deres smÞrrebrÞd smager dårligt
Deres smÞrrebrÞd er meget smÃ¥ i forhold til prisen. Deres hÞnsesalat smager af r.... til og deres Êggestand pÃ¥ Ã¥len ligesÃ¥. Jeg nÊvnte det for tjenerne, men nej sÃ¥dan skulle den smage, sÃ¥ jeg fik ikke reduceret prisen ð . Desserten var dog god, derfor sneg vi os op pÃ¥ 2 stjerner. Vi kommer der aldrig mere. Mage til dÃ¥rlig service. Jeg fÃ¥r bedre service i KÞbenhavns forstÊder.
Fremragende
Fremragende smÞrebrÞd og byens bedste fadÞl(odense pilsner)
Vi besÞgte for fÞrste gangâŠ
Vi besÞgte for fÞrste gang frokostrestaurant SmÞrgåsen i dag, hvilket var en dejlig oplevelse. Maden var veltillavet og smagte skÞnt, betjeningen var professionel - de to servitricer som betjente os var utroligt hyggelige og sÞde. Restauranten kan på det varmeste anbefales. Fornuftig prisniveau. Hilsen et par fra Aarhus + en fra SÊby
Synes standarden er faldet pÃ¥âŠ
Synes standarden er faldet på SmÞrgåsen. Har besÞgt stedet mange gange, men blev skuffet i mandags. Fik et stykke med roastbeef. For et år siden fyldte den hele tallerkenen og var pyntet virkelig flot. I mandags kunne man se brÞdet og den var ikke pyntet bedre end jeg selv kunne have gjort. Ikke den samme finish som vi har oplevet tidligere. Et andet stykke som vi fik var en pariserbÞf - hvor der ikke var Êggeblomme med, men en del hÞvlet gulerÞdder....
FÞrst og fremmest sÃ¥ hyggeligâŠ
FÞrst og fremmest så hyggelig indretning, man bliver mÞdt af en skÞn betjening. LÊkker solskinsterasse, hvor vi fik lov at sidde. SkÞnt kort både til snaps, mad og andre drikkevarer. Maden var i top, tjenerne havde styr hvor meget man kunne kÞre i skuffen pr. person afhÊngig af sult og fremragende anbefalinger af snaps til maden. Den eneste fortrydelse var at jeg ikke havde samlet mere appetit, så det kunne kun blive til to stykker, hvor man egentlig havde haft lyst til at prÞve en af hver <3
LÊkker mad
Har idag d. 20. Juli 2020 besÞgt vi Restaurant SmÞrgåsen, som har et yderst venlig, smilende og i mÞdekommen personale. Denne dag var vi to hold familie som spiste, et hold i underetagen ( havde bestilt bord) og et hold på fÞrstesal ( kom ind fra gaden ). Efter indtagelse af den dejlige velanrettede mad, talt vi sammen og kom ind på om ikke anretningerne var blevet mindre og dette var begge hold enige om at de var. Lidt synd, når man kÞrer helt fra Aalborg for kun at spise på SmÞrgåsen, og så fornemme at portionerne er blevet mindre, har jeg ret i min antagelse ? ( Jeg tror vi har vÊret gÊst hos jer 5-6 gange fÞr )
Mvh Peter Nielsen
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. SUVEREN betjening og meget lÊkkert mad. Kan KUN anbefales. Eneste minus er at retterne/smÞre brÞdet er små i forhold til prisen, men det man får er i top klasse.
AnbefalesvÊrdigt!
Kan kun anbefale, grundet Vores besÞg idag, d. 27/6.
Min kÊreste og jeg ankommer LÞrdag aften lidt over klokken otte, og ber om et bord for to. Vi bliver mÞdt af en virkelig rar og servicemindet ung kvindelig tjener, som tilmed strÊkker sig til, at vi får lov at blive og spise fÊrdig, til klokken halv ti - Tak!
- Vi får fundet plads og får at vide, at vi skal lave en 'fuld' bestilling, da kÞkkenenet lukker ned. Dette er fuldt fair, og ingen brok herfra.
- Vi bestiller begge et virkelig godt stjerneskud til 'hovedret', og en Êblekage samt en trifli til dessert.
Alt var spot on, godt og lÊkkert!
Vi kan kun give plusser til SmÞrgÃ¥sen efter vores besÞg - SÃ¥, tak for mad ð