2.6

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Farmors cafe Frederikshavn

Farmors cafe Frederikshavn
Rigtig fin gårdhave og vi nÞd solen og omgivelserne... Men.Efter 2 1/2 timers venten på 2x kartoffelsalat med frikadeller og 1 pariserbÞf. Slap vores tolmodighed op.
SeriÞst hvor mange kokke skal der bruges til at lave det.
Formoder kartoffelsalaten og frikadellerne er lavet om formiddagen inden åbningstid og pariserbÞffen tager ikke mange minutter at lave. Vi bestilte endda dette da vi fik af vide at der ville vÊre en 1/2 times ventetid.
Kan ikke fortÊlle hvordan maden smagte da vi aldrig fik den.Vi betalte for de Þl vi fik mens vi ventede og gik

2025幎7月14日

BRR BRR

alt startede egentlig rimelig fint og udmÊrket, men efter jeg havde vÊret derinde i 3 timer gik jeg så ud i omklÊdningsrummet også så jeg en lÞve blandet sammen med en kaktus og vandmelon i et dyr. Han Þdelagde hele omklÊdningsrummet og kastede med små kaktuser på folk, inden han forlod hallen kiggede han mig og Þjnene og sagde jeg hedder lionbelli-cactusselli-watermelonshini. efter det bollede han mig med Þjnene i 3 minutter og 34 sekunder og forlod stedet. har aldrig oplevet noget lignende

2025幎4月29日

Fantastisk svÞmmehal

Fantastisk svÞmmehal - hvor der er oplevelser for alle.
SvÞmmehallen fremstår ren og pÊn, og gode faciliteter - også i omklÊdningen.
Helt klart bedste "offentlige" svÞmmehal jeg har vÊret i.

2024幎10月10日

Fantastisk saunagus

Virkelig dejlig svÞmmehal.
Vi var til en seriesaunagus fredag aften.
Man mÊrker allerede det dejlige klima når man kommer ind i svÞmmehallen, bliver mÞdt af venlige livreddere, som ivrigt hjÊlper med forholdene til saunaguset.
Selve saunaen er intim, og den giver en god varme, og de 3 gusmestre var virkelige ihÊrdige, og man mÊrker de vil give en god oplevelse til alle...
En dejlig start til weekenden!

2025幎1月10日

Ett fantastisk anlegg

Ett fantastisk anlegg, med dedikerede ansatte. Det er rent, det er rydigt, uansett hva en spÞrger om, virker ingenting til at vÊre noget problem.
Det fÞles som om sikerheden og komforten er tillagt stor grad. I motsetning til andre svÞmmehaller ike langt unna, hvor jeg kunne se at en kan falle dÞ om, i badstu eller garderobe og nok bli liggende lÊnge fÞr det ene aller andre unge mennesket tok en runde for at se om alt var i orden.

2023幎10月24日

ubehÞvlet og aggressiv livreder

ubehÞvlet og aggressiv livreder, han burde passe sit arbejde og ikke skabe problemer for jeres kunder der kommer for at finde ro, men mÞder gang på gang problemer med personalet sÊrligt h***b som fÞler en sÊrlig trang til at irettesÊtte voksne mennesker, bliver konstant påtalt at jeg ikke må gÞre dit eller dat uden grund til mistanke. det er virkelig trÊttende, jeg vil gerne anbefale jer når jeg snakker med venner bekendte men det er svÊrt med jeres personale.

2023幎6月20日

Fin oplevelse

Vi havde en god oplevelse på Scandic Frederikshavn (The Reef).
Godt nok trÊnger det efterhÃ¥nden til en “make over” men okay vÊrelse (dog elendigt tv)
Vildt sÞdt og imÞdekommende personale, og en rigtig fin og lÊkker morgenmad.
Billig parkering i p-kÊlder med mulighed for opladning af el-bil. Vi kommer helt sikkert igen🀗

2023幎5月25日

Ubehagelig livredder!

Jeg har i mine 31,5 leveår haft rigtig mange gode stunder i Frederikshavn svÞmmehal. Altid et skÞnt sted for både store og små.
Idag blev det dog vendt. En ny regel jeg ved gud aldrig har hÞrt om.
“Man skal kunne svÞmme 4 baner uden at blive trÊt, for at kunne vÊre i det store bassin”.
Så da mine 2 dÞtre på henholdsvis 6 og 10 år samt en veninde til min yngste var i det store bassin, imens vi sad 5-6 meter derfra, fik de fÞrst besked på, at der skulle vÊre en voksen tilstede.
Da vi så går over i det varme bassin, vil min 10 årige datter gerne lege lidt videre i det store. Hun går til svÞmning, og tog inden juleferien et 500 meters mÊrke, så det kan sagtens gå.
LigesÃ¥ snart vi er ovre i det varme, render livredderen over til kanten af det store bassin, og pifter lÞs i sin flÞjte, sÃ¥ hele svÞmmehallen stÃ¥r stille. Jeg gÃ¥r sÃ¥ over, for at se om det er min datter hun er efter igen. Hun spÞrger sÃ¥, om det er min datter. Det kunne jeg bekrÊfte. Herefter fÃ¥r jeg besked pÃ¥, at hente hende, da hun “ikke svÞmmer ordentligt”. Her fortÊller hun sÃ¥ om det gÊngse regel, at man SKAL kunne svÞmme 4 baner uden at blive trÊt, ellers mÃ¥ man ikke vÊre der.
Jeg henter min datter som selv kunne fortÊlle, da den vrede livredder var uden for rÊkkevidde, at hun ikke turde gå op, fordi hun ikke ville råbes af igen.
Der vil gå meget lang tid, fÞr vi sÊtter vores ben der igen; hvis vi overhovedet gÞr. Min datter skal i hvert fald fÞrst kunne glemme den oplevelse, fÞr hun vil med igen.

2022幎12月28日
自発的なレビュヌ

Synspunkt fra en kÞrestol.

Har inden min tid i KÞrestol kommet meget i Frederikshavn SvÞmmehal, men dette var fÞrste gang efter og hvilken udfordring jeg mÞdte.
Det gik allerede galt ved entreen. Da vi skulle kÞbe billet, vidste de ansatte ikke hvordan ledsagerordningen som de har fungerede, så der gik lidt ekstra tid her, men det er en mindre ting. For at komme ind i kÞrestol og bruge handicapomklÊdningsrummet, skal man her kontakte personalet, som skal komme og låse en passage ved siden af indgangsmÞllen op, så man kan trille ind i det almindelige omklÊdningsrum. Det kan man leve med, når man så kommer ind i omklÊdningen er der den obligatoriske krans af bÊnk som omslutter sko området og i denne er der selvfÞlgelig en lille passage hvor bÊnken kan åbnes for eks. folk i kÞrestol. Men her har de så valgt at sÊtte en lås på, som personalet ikke kunne finde nÞgle til.... hvad er i bange for, at de uartige drenge i stedet for at trÊde over bÊnken i sko åbner lågen eller...... I dont get it. Faktum var at jeg nu skulle låses ud gennem den pladstrange indgangssluse igen for at kÞre ind i handicaprummet fra anden side. Nå men kom da ind hvor jeg kunne klÊde om, så langt så godt. Her starter så prÞvelse nr 2. at blive vasket, håbelÞst, da brugseren i handicaprummet ikke virkede. Jeg fik mig klÊdt om og tog igen turen til det almindelige omklÊdningsrum. Her fik jeg mig vasket og var så klar til at rulle ud i svÞmmehallen. Hvor jeg som det fÞrste bliver mÞdt af en livreder der kommentere vredt at jeg da ikke måtte rulle ind i egen kÞrestol (som jeg i Þvrigt havde skyllet grundigt inden jeg rullede ud). Jeg fik talt kvindfolket lidt ned og fik da lov at forblive i min egen komfortable stol, frem for deres gigabrede lånesol. Nu skulle jeg så finde hen til bÞrnebassinet hvor min datter befandt sig, og for ikke at skulle hele den lange vej omkring det storebassin, kÞre jeg ned forbi cafeen, hvilket er langt den korteste vej. Her er et utal af borde og stole stillet op til de spisene gÊster, som jeg i Þvrigt i min tid i den svÞmmehal aldrig har set nogle af. Disse er stillet så de fylder så meget, at det er umuligt for en ellers smal kÞrestol at komme gennem. Jeg måtte I stolen flytte på div. stole og borde for at komme igennem. Ikke e'n ansat kom og hjalp mig. Selve tiden i vandet gik dog fint... Da vi skulle ud, skulle jeg igen have låst op til handicaprummet, og kunne man finde en med en nÞgle, nej det knep sgu også lidt, men fandt da en til sidst.
Samlet set, så er Frederikshavn SvÞmmehal simpelthen for bÞwlet at komme rundt i og benytte, når man er på hjul. Handicap venlige omgivelser som de skriver er nok lidt en overdrivelse. Jeg vil sige de er handicap mulige, ikke venlige. De kunne altså lÊre lidt af Park Vendia i HjÞrring, selvom deres omklÊdning ikke er den bedste, så er den funktionel og iorden. og langt lettere at bruge end her.

2015幎2月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ