Sneakersten

Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Was opzoek naar een specifiek paartje, deze was zeer snel gevonden. Goede en eerlijk prijs. Overigs was de cominucatie ook top. Pakket was goed en veilig verpakt en snel verzonden.

5つ星のうち4の評価

Erg tevreden over de Nike’s. Ik kon ze nergens meer vinden. Maar bij Sneakersten wel! Top service.

5つ星のうち5の評価

Super service! Ik wilde een specifieke sneaker en dan matchend met mijn vriendin, deze aanvraag gedaan bij Teun en binnen 1,5 week had hij ze gevonden en geleverd! Dikke aanrader!

企業情報

5. 靴磨きサービス
  6. 紳士衣料店
  7. 婦人服店

当該企業による記述

Sneakersten, opgericht door Teun Kersten is een bedrijf dat ambitieuze sneakerliefhebbers helpt aan authentieke exclusieve sneakers. Sneakersten houdt zich bezig met het persoonlijk contact met de klant en wil de beste service mogelijk verlenen. Sneakersten verkoopt nieuwe en secondhand sneakers en wilt op deze manier zijn klanten meerdere opties geven als het gaat om exclusieve sneakers. Secondhand sneakers zijn lekker voor je portemonnee en goed voor het milieu! Benieuwd naar secondhand sneakers, neem een kijkje op de website. Sneakersten is opgericht in 2019 en handelt al jaren in exclusieve Nike dunks, Jordans, Yeezys, New Balance, en meer! Ik, Teun Kersten, ben dit bedrijf begonnen uit een passie. Ondertussen is Sneakersten gegroeid tot een bedrijf waar ik dag en nacht aan werk. Mijn doel is om klanten te voorzien van de sneakers waar ze al tijden van dromen. Ik vind het fantastisch om persoonlijk contact te hebben met mijn klanten, daarom maak ik veel gebruik van WhatsApp om met mijn klanten in contact te komen en blijven. Om Sneakersten te laten groeien en zo veel mogelijk klanten aan hun nieuwe droomsneakers te helpen maak ik sinds kort gebruik van Trustpilot, mocht je tijd over hebben om een review te schrijven zou ik dat enorm waarderen!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hele prettige service, aanrader!

Een tijd terug bij Teun een paar Nike dunk low Oliver aangevraagd. Een paar wat nergens meer te krijgen was.

Ik kreeg binnen een uur antwoord van Teun en alles werd al snel geregeld.

Een paar dagen later kon ik het pakket al in ontvangst nemen.

Hele prettige service, aanrader!

2022年10月26日

Betrouwbaar

Ik kreeg snel een reactie en er werd niet moeilijk gedaan over afspraken, het was duidelijk en betrouwbaar.

2023年10月18日

Prima.

Sneakersten is de plek om voor een betaalbare prijs de nieuwste modellen van de grootste schoen merken te kopen. Snelle levering en altijd betrouwbaar. Staat je gewenste model er niet tussen op de website …dan kun je altijd een berichtje sturen en wordt er voor je gezocht. Kortom , ik ben een tevreden klant.

2023年7月4日

Nieuwe schoenen

Aanvraag gedaan voor een paar schoenen en daarna een hele snelle reactie. Al met al een hele goeie service en hij heeft de schoenen persoonlijk bij mij afgeleverd.

2023年10月4日
5つ星のうち5の評価

Snelle reactie en snelle service

Enkele minuten na persoonlijk contact te hebben opgenomen met Teun voor de aanvraag van een paar Nike dunks ontving ik een reactie en een dag later mocht ik het paar al in ontvangst nemen.

2023年10月6日
Sneakersten ロゴ

Sneakersten からの回答

Hey Jarno!

Bedankt voor je aanvraag en je vertrouwen in mij en Sneakersten. Geniet van je paar dunks. Tot je volgende paartje!

Teun Kersten

Trustpilot エクスペリエンス