Et rigtig fint sted at handle. Varen ankom hurtigt efter bestilling. Super fint produkt og lavet af fine materialer. De smÃ¥ planter som sneglene plejer at spise i det tidlige forÃ¥r stÃ¥r helt urÞrt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte sidste Ã¥r, sammen med naboer og vi var/er ALLE meget tilfredse ð - sÃ¥ i Ã¥r ville vi udvide beholdningen & fik en nabo mere med ð€ Kan helt klart anbefale SneglefÊlden
De virkede fint det fÞrste Ã¥r, men de er desvÊrre ikke bygget til det danske vejr. Alle 3 fÊlder er 3d printet i et filament der ikke kan klare hverken uv lys eller det danske vejr. Alle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er en kÊmpe befrielse ikke at skulle klippe snegle over hver nat og det er en stor glÊde at se fx solhat skyde op.
äŒæ¥æ å ±
SneglefÊlden ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Er du trÊt af at finde dine planter og grÞntsager Þdelagt af drÊbersnegle? Synes du det er ubehageligt at skulle samle dem op eller klippe dem over? SÃ¥ er SneglefÊlden lÞsningen for dig! ð±
Vores innovative fÊlde lokker drÊbersneglene effektivt ind med en nÊrmest magnetisk effekt. Sneglene spiser af giften i fÊlden og graver sig derefter ned i jorden - hvilket betyder at du aldrig skal tÞmme fÊlden for Êkle snegle. Samtidig sikrer fÊldens design, at kun drÊbersnegle kan komme ind, så nyttige snegle med hus forbliver uforstyrret.
Hvorfor vÊlge SneglefÊlden?
ð¶ 100% sikker for andre dyr og bÞrn - giften er lÃ¥st sikkert inde i fÊlden.
â 45 dages tilfredshedsgaranti - pengene retur hvis du ikke er tilfreds.
ð§âðŸ +10.000 haveejere bruger allerede SneglefÊlden med stor succes.
ð©ð° Udviklet og produceret i Danmark af genbrugsplast.
ð¡ Diskret design der falder naturligt ind i havens omgivelser.
â¡ Minimal vedligeholdelse - fyld, placer og glem alt om snegleproblemer.
Bestil i dag og få hurtig levering på 1-2 hverdage.
KÞb på www.sneglefaelden.dk
45 dages tilfredshedsgaranti
Oplever du ikke den forventede effekt? Så kan du frit returnere fÊlderne.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 93ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fra jeg trykkede bestil og til jeg fikâŠ
Fra jeg trykkede bestil og til jeg fik varen gik der 1 1/2 dÞgn super hurtigt. De var nemme at montere og placere og efter få dage var det tydeligt at antallet af snegle var reduceret.
Ingen snegle efter kÞb
Ingen snegle efter kÞb, ikke 5 stjerner et par dage efter kunne man få 2 ekstra i rabat, jeg sad netop og overvejede det, så man fÞler sig lidt snydt
Den virker
Den virker, efter et par dage har jeg ikke set drÊbersnegle i min have
Har fÃ¥et reduceret antallet at snegle iâŠ
Har fået reduceret antallet at snegle i vores store have markant (fra virkelig mange til enkelte eksemplarer) efter opsÊtning af fire sneglefÊlder!
Fantastisk produkt og hurtig levering
KÞbte en pakke ned 6 stk pga stor grund. Skyndte mig at sÊtte 2 op og oplevede hurtigt et fald i drÊbersnegle , med kun de 2 fÊlder, så glÊder mig til at se dem forsvinde når alle fÊlder kommer op.
Kan varmt anbefale det til alle. Og der var hurtig levering , så intet at sÊtte en finger på.
Tydeligt at se der har vÊret en effekt hurtigt
Tydeligt at se der har vÊret en effekt. Prisen er ok pr. FÊlde ved merkÞb. Dog kunne det vÊret fedt, hvis man lavede et samarbejde med nogen omkring at kunne tilkÞbe ferramol for billige penge ved siden af.
Brugervenlig og diskret sneglefÊlde
Brugervenlig sneglefÊlde
Hurtig og effektiv fÊlde.
Efter få dage bemÊrkede jeg at antallet af snegle var kraftigt reduceret.
En anden god ting ved fÊlden er at den står fast, og ikke bliver vÊltet af rÊven. Det gÞr en anden fÊlde fra en af jeres konkurrenter.
Jeg er godt tilfreds med mine 2âŠ
Jeg er godt tilfreds med mine 2 sneglefÊlder.
De blev hurtigt leveret og antallet af snegle blev hurtigt reduceret.
Da der var problemer med forsendelsenâŠ
Da der var problemer med forsendelsen kontaktede de mig
Sneglefri.
Sneglefri.
Det er helt fantastisk hvor få snegle der er i haven. Faktisk er det lykkedes i når at dyrke urter i haven.
Det ser ud til
Det ser ud til, at fÊlderne virker rigtigt godt. Vores riddersporer og lupiner er ikke blevet Êdt i de 6 uger vi har haft sneglefÊlderne i haven. Optur..
Hurtig ekspedition og nem at bruge
Hurtig ekspedition og nem at bruge. Virker, som de skal.
Nul snegle
Jeg har verdens mindste frimÊrke med verdens mindste nyttebed og verdens mindste blomsterbed. Og alt blev Êdt. På et sekund. Og nu bliver intet Êdt og det er så dejligt!
Hurtigt levering
Hurtigt levering. Nemme at samle og en fordel med plÞkker som holder sneglefÊlden på plads. Efter 14 dage var der nÊsten ingen drÊbersnegle tilbage.
Oplever fÊrre drÊbersnegle i vores haveâŠ
Oplever fÊrre drÊbersnegle i vores have og pÃ¥ campingpladsen hvor vi ogsÃ¥ har sat dem op ð
Hurtig og fin service fra sneglefÊlden ð
Efter vi fik sat sneglefÊlden op har viâŠ
Efter vi fik sat sneglefÊlden op har vi set nogen.
det har virkelig reduceret antal afâŠ
det har virkelig reduceret antal af drÊbersnegle i vores have og det er fantastisk
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ