Et rigtig fint sted at handle. Varen ankom hurtigt efter bestilling. Super fint produkt og lavet af fine materialer. De smÃ¥ planter som sneglene plejer at spise i det tidlige forÃ¥r stÃ¥r helt urÞrt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte sidste Ã¥r, sammen med naboer og vi var/er ALLE meget tilfredse ð - sÃ¥ i Ã¥r ville vi udvide beholdningen & fik en nabo mere med ð€ Kan helt klart anbefale SneglefÊlden
De virkede fint det fÞrste Ã¥r, men de er desvÊrre ikke bygget til det danske vejr. Alle 3 fÊlder er 3d printet i et filament der ikke kan klare hverken uv lys eller det danske vejr. Alle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er en kÊmpe befrielse ikke at skulle klippe snegle over hver nat og det er en stor glÊde at se fx solhat skyde op.
äŒæ¥æ å ±
SneglefÊlden ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Er du trÊt af at finde dine planter og grÞntsager Þdelagt af drÊbersnegle? Synes du det er ubehageligt at skulle samle dem op eller klippe dem over? SÃ¥ er SneglefÊlden lÞsningen for dig! ð±
Vores innovative fÊlde lokker drÊbersneglene effektivt ind med en nÊrmest magnetisk effekt. Sneglene spiser af giften i fÊlden og graver sig derefter ned i jorden - hvilket betyder at du aldrig skal tÞmme fÊlden for Êkle snegle. Samtidig sikrer fÊldens design, at kun drÊbersnegle kan komme ind, så nyttige snegle med hus forbliver uforstyrret.
Hvorfor vÊlge SneglefÊlden?
ð¶ 100% sikker for andre dyr og bÞrn - giften er lÃ¥st sikkert inde i fÊlden.
â 45 dages tilfredshedsgaranti - pengene retur hvis du ikke er tilfreds.
ð§âðŸ +10.000 haveejere bruger allerede SneglefÊlden med stor succes.
ð©ð° Udviklet og produceret i Danmark af genbrugsplast.
ð¡ Diskret design der falder naturligt ind i havens omgivelser.
â¡ Minimal vedligeholdelse - fyld, placer og glem alt om snegleproblemer.
Bestil i dag og få hurtig levering på 1-2 hverdage.
KÞb på www.sneglefaelden.dk
45 dages tilfredshedsgaranti
Oplever du ikke den forventede effekt? Så kan du frit returnere fÊlderne.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Lynhurtig levering.
Forsendelse uden problemer
Forsendelse uden problemer, god forklaring med opsÊtningen og fungere som beskrevet.
Snegle fÊlden er virkelig effektiv.
Snegle fÊlden er virkelig effektiv.
Vi har ikke set en snegl i haven siden.
Karin
SneglefÊlden har virket langt hurtigere end ventet.
SneglefÊlden har virket langt hurtigere end jeg havde forventet.
Tidligere var det normalt at jeg de fleste morgener kunne finde 8-12 10 iberiske skovsnegle, som jeg stak midt over med en asparges kniv.
Efter opsÊtning af to sneglefÊlder er det nu undtagelsen, at jeg overhovedet ser én iberisk skovsnegl om morgenen.
Hurtig bestilling og levering
Hurtig bestilling og levering. Syntes de sneglefÊlder har virket.
De virker efter hensigten,siden vi ikkeâŠ
De virker efter hensigten,siden vi ikke lÊngere har set en drÊbersnegl
Det er effektivt
Det er ikke lÞgn, når de siger at det virker.
SÃ¥ jeg er super tilfreds.
Eneste minus er bare at det ikke fremgår nogle steder, at man selv skal kÞbe sneglemidlet.
LÊkkert produkt der er let at anvende
LÊkkert produkt der er let at anvende, min snegle bestand er dalet drastiskð
SneglefÊlden kom efter et par dage,ogâŠ
SneglefÊlden kom efter et par dage,og den virkede med det samme. Har kun set få drÊbersnegle,og langt vÊk fra mine to fÊlder.
Til at starte med var jeg lidtâŠ
Til at starte med var jeg lidt skeptisk. Men jeg kÞbte fire stk, og satte dem i haven, og det virker bare. FÞr hen kunne jeg om aften godt finde 20-30 snegle, nu finder jeg kun 1-2 stk. Så sneglene er ikke 100 % vÊk, men tÊt på.
Markant fÊrre snegle efter kort tid medâŠ
Markant fÊrre snegle efter kort tid med sneglefÊlden. Her tre uger efter er der 99% af alle snegle uden hus forsvundet. Tusind tak! Nu kan mine bÞrn bedre blive sluppet fri i haven.
Jeg havde hÞje forventninger ud fraâŠ
Jeg havde hÞje forventninger ud fra anmeldelserne og var super ivrig efter at se, om jeg kunne udlÞse et sneglefolkemord. Det lykkedes over al forventning! Fra "100 til nul". Genialt.
God vÊrdi for pengene
Hurtig levering, nem opsÊtning og reduktion af snegle. Jeg skulle have gjort det meget tidligere på sommeren.
Hurtigt levering og sneglefÊlden harâŠ
Hurtigt levering og sneglefÊlden har gjort så vi har fÊrre drÊbersnegle i haven.
Praktisk og anvendelig
Nem , praktisk og enkel at anvende.
UdmÊrket design.
Vi havde ufattelig mange drÊbersnegle iâŠ
Vi havde ufattelig mange drÊbersnegle i haven, der efterhånden gjorde det vanskeligt at bevÊge sig rundt i haven, både på grÊsplÊnen, fliserne og tilmed på vinduerne. Allerede efter få dage var der en synlig reduktion og efter et par uger var der ikke mange tilbage. En virkelig god måde at komme drÊbersneglene til livs.
Let at bruge
Let at bruge - markant fÊrre snegle på grÊsplÊnen.
Tidligere var det et mareridt at samleâŠ
Tidligere var det et mareridt at samle alle de snegle op hver morgen men efter at jeg kÞbte 4 sneglefÊlder til haven ser jeg ingen snegle mere
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ