Snabb leverans med UPS. Begripliga instruktioner för att montera ihop produkten som mötte förvÀntningarna. Plus var frigoliten (packmaterial) som kommer anvÀndas till hobbyprojektet.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag bestÀllde en köksö frÃ¥n SoBuy, den var precis som jag vÀntat mig (om inte till och med bÀttre) och levererades snabbt. Jag reklamerade emellertid bÀnkskivan dÃ¥ det fanns en skada vid leverans. Rek... ãã£ãšèŠã
Ljuger för sina kunder. Vi bestÀllde en köksö för den var pÃ¥ rea. Vi fick ordern avbruten pga företaget pÃ¥stod den var "slut i lager" Samma köksö fanns/finns att bestÀlla (samma dag som dom avbröt... ãã£ãšèŠã
Jag köpte ett hyllan frÃ¥n SoBuy de har levererat men jag fick inte varan hem som vi fick överens om. Efter ett tag de skickade min hyllan tillbaka utan att informera mig. Det Àr fruktansvÀrt nÀr man... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket nöjd med både köksön och servicen vid reklamation
Jag bestÀllde en köksö från SoBuy, den var precis som jag vÀntat mig (om inte till och med bÀttre) och levererades snabbt. Jag reklamerade emellertid bÀnkskivan då det fanns en skada vid leverans. Reklamationen gick smidigt. Jag fick snabba svar på mejlen och utmÀrkt service. Den nya bÀnkskivan levererandes snabbt och var felfri. Jag kommer att handla dÀr igen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ