SodaStream Nederland レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

18 napja rendeltem és kifizettem majdnem 70 eurot. A terméket azóta sem kaptam meg és ma azt a választ kaptam tőlük, hogy meg se tudják mondani, mikor küldik. Ezért több levélváltással lemondtam a ren... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Woensdag een bestelling gedaan online, een week en een dag later nog niets in huis. Geen mededeling wel een bevestiging van bestelling maar verder niets en dan alleen maar bereikbaar te zijn van 10... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Ik merk dat de 60L cilinders van Sodastream de laatste tijd aanzienlijk minder lang meegaan dan voorheen, ondanks hetzelfde gebruik. We gebruiken Sodastream nu al verschillende jaren maar waar we vroe... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Heel tevreden over de producten en de klantenservice. Wij hebben enkele jaren de elektrische Spirit One Touch gehad en zijn vorig jaar overgestapt op het handmatig Art model, omdat hier de nieuwe met... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 飲料流通業者

当該企業による記述

SodaStream wil een verschil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken. Met een SodaStream bruiswatertoestel wordt kraanwater in een handomdraai bruisend water. Dat is lekker, makkelijk én duurzaam! SodaStream is actief in 46 landen en wereldwijd marktleider in homemade bruiswater. SodaStream houdt zich daarbij aan de hoogste internationale normen voor kwaliteit, ontwerp en productie.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 39

レビューを書く

Begin er niet aan!

Begin er niet aan!
Ik probeer op diverse manieren van de gasflessen af te komen en
Iedere keer iets.
De winkel ze wel innemen om een nieuwe te verkopen, maar niet definitief innemen wanneer je geen nieuwe wilt. En makkelijk vindbaar is het op de site ook niet om te vinden hoe je gasflessen met statiegeld van 12 euro per stuk definitief kunt retourneren. Je moet notabene de klantenservice mailen met de vraag om een retourlabel (die zaten voorheen niet bij de flessen) en dan krijg ik als antwoord “ er is mbt inname storing we nemen geen flessen in”.

Hoeveel winst maken ze daae op statiegeld voor gasflessen die nooit meer worden teruggebracht ivm
Al dat gedoe?’ Ik heb er drie.. dis tel uit…

Waardeloos

2026年3月22日
5つ星のうち1の評価

Bestel nooit in het weekend bij soda stream!

Als je bij soda stream in het weekend een bestelling plaatst wordt deze nooit op maandagmorgen opgepikt en verwerkt. Daar gaan een aantal dagen overheen. Kan zomaar een week zijn voordat ze dit verwerken. Dit is een hele slechte zaak en absoluut niet klantvriendelijk. En als je dan belt, krijg je wel een aardige dame aan de lijn maar die blijft herhalen dat als je dit in het weekend doet je bestelling altijd vertraging oploopt. Je kan ook nooit iemand anders bereiken binnen deze organisatie, dus ik hoop dat ze wakker worden en hier iets aan gaan doen.

2026年3月4日
5つ星のうち1の評価

Ik ben erg teleurgesteld in de service

Ik ben erg teleurgesteld in de service. Op advies van een medewerker bestelde ik twee volle SodaStream-flessen van €25, die achteraf de verkeerde bleken te zijn voor mijn machine die ik tweedehands had aangeschaft. Ik heb ze vervolgens netjes, ongebruikt en volledig vol geretourneerd.

Tot mijn verbazing kreeg ik maar de helft van het bedrag terug. Als verklaring kreeg ik te horen dat het niet uitmaakt of de flessen vol of leeg zijn, en als “compensatie” werd een siroop aangeboden. Dat vind ik totaal niet passend, zeker niet omdat de aankoop op hun eigen advies was.

Dit voelt niet als klantvriendelijke service en geeft mij weinig vertrouwen om hier opnieuw te bestellen. Ik raad anderen aan hier rekening mee te houden voordat ze een aankoop doen.

2026年2月16日
5つ星のうち1の評価

Op 17-12-2025 heeft sodastream mijn 2…

Op 17-12-2025 heeft sodastream mijn 2 lege cilinders ontvangen. Het is een ontiegelijk gesodemieter om ze te versturen omdat je meerdere formulieren moet invullen en op en in het pakketje moet doen. 4 telefoontjes later heb ik heb nog immer het statie geld niet terug. Bij het laatste telefoontje toverde ze ineens de eis tevoorschijn dat ik moest bewijzen dat ik degene was die de cilinders had verzonden. Die was nieuw, ook keurig verzonden. Heel klant onvriendelijk, heb de smoor in.
Ik zou bijna denken dat het een tactiek is om geen geld uit te hoeven keren.
Sowieso bijzonder dat je 12 euro statie geld moet betalen per cilinder en er 2 voor terug krijg. Vraag mij af of dit überhaupt mag.
Ik raap morgen al mijn moed bijeen om nogmaals te bedelen om mijn 4 euro statiegeld. Ik ga net zo lang door dat ik die miezerige 4 euro binnen heb. Ga je diep diep schamen soda steam.

2026年2月15日

Waarborg niet terugbetaald

4 maanden na het terugsturen van 2 cilinders niets meer gehoord van sodastream. En waarborg is nooit terugbetaald. Aan andere reviews te zien gebeurt dit regelmatig

2025年9月30日
5つ星のうち3の評価

Sodastream Art drinkflessen worden vrij snel ranzig door constructiefout

Mooi apparaat de Sodastream Art. Redelijk handig in gebruik met in mijn ogen maar 1 grote manco. De kunststof flessen die op deze sodastream passen worden al korte tijd na gebruik en als ze in de vaatwasser zijn geweest behoorlijk ranzig aan de buitenkant tussen de fles en de goedkoop aanvoelende zwarte onderkant. De zwarte onderkant is er met geen mogelijkheid af te krijgen dus tussen de fles en de zwarte kunststof dop die als 'staander" gebruikt wordt. Heel erg ranzig om te zien. En het is natuurlijk "oplichting" dat je voor elk apparaat van hetzelfde merk zo ongeveer andere flessen moet kopen omdat het niet past anders. De glazen flessen passen weer niet op de Art. De metalen zijn niet lekvrij. Jammer, een gemiste kans, al heel wat mensen hebbenop mijn advies een ander merk gekocht.

2026年2月2日

Balen

Het gebruik scoort bij mij wel 5 sterren. Een geweldige uitvinding vind ik. Heb sinds een jaar of 4 een sodastream apparaat. Helaas doet hij het ineens niet meer. Ik had nog een nieuwe cilinder liggen dus die geprobeerd maar het apparaat geeft alleen maar lucht. Blijkt nu dat dit model met schroefcilinder ook niet meer te krijgen is. Mocht ik dus voor een nieuwe gaan zit ik met een hele volle cilinder die ik dus weg kan gooien. Daarom 2 sterren in dit geval.
Repareren is geen optie denk ik. Vaak ook veel geld. Ik baal hier behoorlijk van.

2026年1月30日
5つ星のうち1の評価

Terugsturen van de cilinders gaat niet…

Terugsturen van de cilinders gaat niet zomaar. De €12,-- die ik ervoor betaald heb, krijg ik niet terug. Men weigert retourtickets te sturen, die nodig zijn. Ook de medewerkster Gül, stuurt alleen maar standaard mailtjes en snapt niet zo goed wat klantvriendelijkheid is. In december nieuwe cilinders gekocht maar tot op heden geen bevredigende oplossing.

2026年1月5日
5つ星のうち1の評価

Zou niet eens een ster mogen krijgen

Zou niet eens een ster mogen krijgen.
Een aantal flessen online besteld en 2 in de Albert Heijn. Die van de Albert Heijn waren leeg toen ik hem in de machine stak. Customer service gemaild maar ze geven geen geld terug voor de CO2 die er niet in zat!!!!! Ook geven ze in de plaats van de borg van 12 euro maar 2 euro terug per fles als je geen nieuwe fles koopt. Wat een afzetterij! Ook totaal niet volgens de Europese richtlijnen. Geen CO2 gekregen, geen borg terug, dit is echt waardeloos. Koop het niet!!!!!

2026年1月12日
5つ星のうち1の評価

Ik ben al bijna 25 jaar een goede…

Ik ben al bijna 25 jaar een goede klant, maar ik kan nu niet meer bij mijn account en krijg ook geen respons bij "vergeten wachtwoord".
Het is ook ontzettend jammer, dat de Classic Cola Siroop niet meer wordt aangeboden.

2025年12月15日
5つ星のうち2の評価

Borg krijg je maanden later pas terug na meerdere contactmomenten

Het kopen van een cilinder bij sodastream gaat vlot, maar je borg terug krijgen NIET! Tot noch toe WEKEN (lees: maanden) lang moeten wachten op mijn geld, contact opnemen waarbij ze vragen om tot 30 werk!dagen!! te wachten om vervolgens na die 30 WERKdagen (dat is 1,5 maand!) je geld nog steeds niet terug te hebben ontvangen terwijl ze bij een eerder contact al hebben bevestigd de retourcilinders al lang te hebben ontvangen. Belachelijk!

2025年11月10日

communicatie?

Dit bedrijf kan misschien beter investeren in communicatie vooraleer ze een tevredenheidsonderzoek doorsturen. Nog steeds geen antwoord op mijn mail, maar ik mocht wel de communicatie beoordelen!

2025年10月1日
5つ星のうち1の評価

Al weken wachten op oplossing – geen reactie meer

Bij het retoursturen van drie CO₂-flessen via een pakketautomaat is er iets misgegaan — mijn fout, de flessen zijn per ongeluk verkeerd geplaatst. Toch zou het pakket volgens DHL gewoon bij SodaStream moeten zijn aangekomen. Sindsdien geen duidelijke reactie meer: telkens dezelfde standaardmail en vervolgens radiostilte. Jammer dat er geen moeite wordt gedaan om samen een oplossing te vinden, zeker gezien het om drie cilinders gaat.

2025年8月12日

Geld niet terug

Ik wilde de siropen retourneren. Dat zou niet mogen? Wettelijk moet dat kunnen dus met moeite een retour label gekregen. Heb ik mn geld niet terug gehad en de klantenservice niet te bereiken.

Retour beleid klopt dus niet. En slecht te vinden staat in de juridische voorwaarden

2025年9月20日

Heel slordig met terugbetalen

Heel slordig. Je moet lege flessen retour sturen zodat je je geld terug krijgt, maar ik moet keer op keer er zelf achterkomen dat men het geld niet terug betaalt, maar pas als je zelf mailt

2025年9月15日

Trustpilot エクスペリエンス