Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf! De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om all... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verkeerde stof van zetel geleverd door een fout van de verkoopster. Relatief snel rechtgezet maar wederom moeten wachten voor de nieuwe zetel. Geen compensatie daarvoor of versnelde procedure.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De bestelling verliep vlot, de levering sneller dan aangekondigd. Alleen liep het daar wat fout: als je online bestelt wordt er blijkbaar geleverd met UPS, die op een onaangekondigde dag voor de deur stonden, waardoor we de âpoefâ dus in een kleine (gsm accessoires)winkel moesten gaan afhalen wegens niet thuis. De vorige bestelling (in de winkel) werd perfect afgehandeld, vandaar onze hoge verwachtingen.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Mooie keuze aan meubels. Redelijke prijs/kwaliteit verhouding.
Vriendelijke bediening in de winkel.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Onze aankoop verliep super: vanaf de eerste adviesverlening tot de aflevering. Alles in de puntjes. En uiteraard mooie en goede zetels. Fijne ervarig!

SOFACOMPANY België ããã®åç
Excellente communication, livraison au jour et heure convenue, personnel trÚs gentil.
TrÚs professionnel !

SOFACOMPANY België ããã®åç
Very helpful staff in Antwerp when ordering my Daphne sofa. If you're looking for a beautiful, high-quality sofa, then this company is the way to go.

SOFACOMPANY België ããã®åç
De levering gebeurde op het juiste uur. Het was een beetje moeilijk om de zetels door de deuropening te krijgen. Geen probleem voor de mannen van Sofacompany : zetels werden uit karton gehaald en netjes op de voorbestemde plaats gebracht. Alles met de glimlach ð! Ik ben de 2 jongens dan ook héél dankbaar ð

SOFACOMPANY België ããã®åç
Vriendelijk en behulpzaam onthaald in de winkel. Minpuntje: bij de levering spraken de chauffeur en bijrijder geen Nederlands, alleen een onverstaanbare vorm van Frans. Moeilijke communicatie. De levering zit bij een derde partij dus niet echt SofaCompany aan te wrijven.
De kwaliteit van het bankstel is zeer ok. Weliswaar is de zit een stuk harder dan verwacht.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Overzichtelijke website met duidelijke uitleg. Snelle en correcte levering. Zeer goede communicatie. Zeer degelijk product. Ook fijn dat je gratis stofstalen kunt bestellen.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Via deze weg willen we Martine bedanken. Zij heeft ons op 24 december geholpen bij de aankoop van onze meubels en ons goed gesoigneerd in de winkel aan de Mechelsesteenweg.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudig te monteren. Correcte levering. Bijkomend uitstekende, vriendelijke klantenservice in Sofacompany winkel in Dansaertstraat te Brussel. Zeer tevreden met mijn aankoop (Daphné zetel).

SOFACOMPANY België ããã®åç
Super goede service bij een beschadiging. Onmiddellijk goed oplossing geboden

SOFACOMPANY België ããã®åç
Zeer goede ontvangst in de winkel in Schoten!
Goede info door Claudia. Na bestelling stipte levering
En ook goed contact met klantendienst.
Zijn zeer tevreden Sofacompany!

SOFACOMPANY België ããã®åç
Na 1 week gebruik al een kuil in de sofa. En mijn gewicht is 55 kg.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Wij hadden de vilmar op het oog. Deze was niet aanwezig in de winkel in Schoten maar zoals beloofd hebben ze me meteen opgebeld zodra hij er was. Tijdens onze twee bezoeken aan de winkel werden we telkens zeer vriendelijk geholpen.
De levering van de zetel verliep ook vlot. De leveranciers hielden rekening met onze vloer om deze niet te beschadigen.
We hebben onze zetel nu enkele weken en hebben nog geen seconde spijt gehad! Zeer tevreden!!!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã