SOFACOMPANY België レビュヌ 1,727

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf! De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om all... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Verkeerde stof van zetel geleverd door een fout van de verkoopster. Relatief snel rechtgezet maar wederom moeten wachten voor de nieuwe zetel. Geen compensatie daarvoor of versnelde procedure.

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

SOFACOMPANY België に぀いお

圓該䌁業による蚘述

SOFACOMPANY | Deens design voor altijd lage prijzen

Bij SOFACOMPANY ontwerpen we al onze meubels zelf en verkopen we ze rechtstreeks aan jou. Dat betekent minder tussenschakels, betere prijzen – en meubels die gemaakt zijn om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op al onze meubels.

Meer dan 1.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot, en we zijn trots op de mooie feedback die we gekregen hebben. We lezen en beantwoorden elke review – omdat we waarde hechten aan jouw mening en voortdurend willen verbeteren om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.

Of je nu online aan het rondkijken bent of een van onze winkels bezoekt, we staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw volgende zetel – en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Heel vriendelijk en behulpzaam

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel in de vestiging in Antwerpen. We konden zonder opdringerigheid onze keuze maken en kregen op vraag toch professioneel (en persoonlijk) advies van Emma, de Sales assistant. De bestelling verliep verder vlot en we werden van elke stap van het proces op de hoogte gehouden via mail. Achteraf werd er op een persoonlijke manier geinformeerd naar onze tevredenheid, wat we zeer op prijs konden stellen. De levering verliep via een partnerbedrijf, waar eveneens alles correct verliep. Al bij al een tevreden klant.

2025幎12月2日

Beste Steven,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat jullie zo positief zijn over jullie ervaring in onze vestiging in Antwerpen. We zijn bijzonder blij dat Emma jullie zonder opdringerigheid én met persoonlijk advies kon begeleiden bij het maken van jullie keuze.

Ook geweldig om te horen dat het bestelproces vlot verliep en dat onze communicatie jullie goed op de hoogte hield van elke stap. We vinden het belangrijk om klanten ook na de aankoop persoonlijk te benaderen, dus het doet deugd dat dit geapprecieerd werd.

Daarnaast is het fijn om te weten dat de levering via onze partner eveneens naar wens is verlopen.

Bedankt voor jullie vertrouwen we staan altijd klaar om jullie opnieuw te helpen!

Nina - team SOFACOMPANY

5぀星のうち5の評䟡

Zeer mooi aanbod van sofa's en

Zeer mooi aanbod van sofa's en fauteuils. Vriendelijke en vlotte service.

2025幎12月1日

SOFACOMPANY België からの回答

Wat leuk om te lezen dat onze collectie en service in de smaak vielen! Heel erg bedankt voor je lieve woorden. We hopen je snel weer te zien in onze winkel!✚

vriendelijke ontvangst

vriendelijke ontvangst, professionele begeleiding bij keuze van het artikel. Ik kom zeker terug.

2025幎12月1日

SOFACOMPANY België からの回答

Heel hartelijk bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze ontvangst en begeleiding. We kijken er alvast naar uit om u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!

Charlotte - Team SOFACOMPANY 💛

5぀星のうち1の評䟡

Teleurstellende kwaliteit

Ongeveer 1,5 jaar geleden hebben wij een zetel van meer dan €2.000 aangekocht bij Sofa Company. Al bij de levering verliep het niet vlekkeloos: de dozen waren kapot en de kussens waren nat. Gelukkig werd dit toen door jullie opgelost.

Na ongeveer een half jaar begonnen we echter steeds meer vlekken op de zetel op te merken. Wij hebben de zetel exact behandeld zoals ons werd uitgelegd, met de onderhoudsproducten die we samen met de zetel bij jullie hebben aangekocht.

Wanneer we een kleine vlek willen verwijderen met het bijhorende product, blijft er echter een veel grotere kring achter van het reinigingsmiddel zelf. Het resultaat is dat elke poging tot reinigen de zetel er alleen maar slechter doet uitzien.

Wanneer we hierover informeren, krijgen we te horen dat we een externe expert via jullie moeten betalen om de zetel te reinigen. Ik vind het bijzonder teleurstellend dat een zetel van deze prijsklasse — die wij volledig volgens de voorgeschreven normen hebben onderhouden — door de aanbevolen producten zo beschadigd raakt dat hij na 1,5 jaar bijna rijp is voor het stort, om het cru te zeggen.

2024幎12月8日
自発的なレビュヌ

Beste Antje,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je na 1,5 jaar zulke problemen hebt met je zetel. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling, en we kijken graag met je mee om dit goed uit te zoeken.

Ik heb je gegevens nagekeken, maar ik kan helaas geen eerdere correspondentie over deze klacht terugvinden. Daarom neem ik graag contact met je op om foto’s op te vragen van de vlekken en de kringen die ontstaan na het reinigen. Met die beelden kunnen we het probleem beter beoordelen en je dossier volledig en zorgvuldig behandelen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, we helpen je dit graag oplossen.

Met vriendeijke groet,

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke en behulpzame service in

Vriendelijke en behulpzame service in de winkel, snelle levering en afhandeling betaling

Beste Ingrid,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service in onze winkel en dat de levering en betaling soepel zijn verlopen.

We wensen je heel veel plezier met je Ellis-module en staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt.

5぀星のうち5の評䟡

Het was om te beginnen reuzefijn

Het was om te beginnen reuzefijn winkelen. Rustig, professionele uitleg en daarbij dan nog de kortingen die er mogelijk waren. Meteen kunnen beslissen om mijn gewenste (en gedroomde) stoelen kunnen kopen. En .... ze werden geleverd door de zaakvoerders zelf tot aan mijn deur, inclusief uitgepakt. Heel erg bedankt

2025幎11月21日

Beste Nancy,

Wat een prachtige review, heel erg bedankt! Wat fijn om te horen dat je het winkelen als zo prettig en rustig hebt ervaren, met professionele uitleg. Geweldig dat je meteen je gewenste (en gedroomde!) stoelen hebt kunnen kiezen.

We wensen je heel veel plezier van je nieuwe stoelen.

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke afspraken en ook sneller

Duidelijke afspraken en ook sneller geleverd dan was afgesproken.

SOFACOMPANY België からの回答

Wat geweldig om te lezen dat alles zo vlot is verlopen. Duidelijke afspraken en een snelle levering, daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen!

Zeer hulpvaardige leverdienst

2025幎11月27日

SOFACOMPANY België からの回答

Dank je wel voor je positieve bericht! Het is fijn te horen dat onze leverdienst je goed heeft geholpen. We hopen je in de toekomst weer bij SOFACOMPANY te mogen verwelkomen. Geniet van je nieuwe Daphne sofa!

Magnifique

Magnifique, trÚs confortable. Rien de négatif à dire. La livraison était parfaite et les livreurs gentils et polis TrÚs belles expériences
Merci

SOFACOMPANY België からの回答

Merci infiniment pour votre superbe commentaire! Cela nous fait vraiment plaisir de lire que tout s’est déroulé parfaitement et que vous profitez pleinement de votre nouveau canapé. Merci encore pour votre confiance!

ATTITUDE PROFESSIONELLE

accueil lors de la commande. livraison : attitude profesionnelle

SOFACOMPANY België からの回答

Merci beaucoup pour votre avis! Nous sommes ravis d’entendre que l’accueil lors de la commande ainsi que la livraison se sont déroulés de maniÚre professionnelle. Au plaisir de vous revoir!

Helemaal tevreden

Prachtige en kwalitatieve sofa, gemakkelijk online besteld. Levering was ook helemaal in orde, alles vlot verlopen.

2025幎11月7日

SOFACOMPANY België からの回答

Heel erg bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat het online bestellen gemakkelijk verliep en dat de levering helemaal in orde was. Ons team doet er alles aan om iedere bestelling zorgvuldig en snel te verwerken, dus het is fantastisch om te horen dat dit bij jou gelukt is. Veel plezier met je nieuwe Jill sofa!

5぀星のうち3の評䟡

De verkoopster was zeer vriendelijk

De verkoopster was zeer vriendelijk . De levering verliep vlot maar zonder compromis . Helaas het invijizen van de pootjes was rampzalig . Vele zogezegde voorgeboorde gaatjes waren afwezig .
Ik heb 3 uur geboord en gevezen alvorens de pootjes waren ingeschroefd . Het aaneen zetten van de elementen heb , wegens te moeilijk helaas, niet gedaan. Wij zijn 80 jaar en vonden dit een verschrikkelijke ervaring .

2025幎11月12日

SOFACOMPANY België からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. We zijn blij te horen dat u in de showroom vriendelijk bent ontvangen en dat de levering naar wens verliep.

Tegelijk vinden we het heel spijtig dat het monteren van de pootjes en het koppelen van de elementen voor u zo’n zware opgave was. Dat heeft u onnodig veel tijd en moeite gekost, en daarvoor bieden wij u graag onze oprechte excuses aan.

Hoewel in onze algemene voorwaarden staat dat deze montagehandelingen niet onder de levering vallen, begrijpen wij dat dit voor klanten van uw leeftijd een te moeilijke taak kan zijn. Uw opmerkingen helpen ons om dit in de toekomst duidelijker te communiceren en onze service verder te verbeteren. Nog veel genot van je Paula sofa!

Perfect

Perfect . Accueil parfait

2025幎11月3日

SOFACOMPANY België からの回答

Quel plaisir de lire votre avis ! Merci pour votre confiance et votre visite. Nous espérons vous accueillir à nouveau bientÎt.

5぀星のうち5の評䟡

The person in store was really helpful

The person in store was really helpful to show me all of the couches that fit the dimensions of my space and my family's needs. I appreciated their attention to my questions and concerns.

2025幎11月7日

SOFACOMPANY België からの回答

We’re grateful for your kind feedback! It’s great to hear that our colleague could help you explore all couches matching your requirements and provide clear answers to your questions. Thank you for choosing us!

Kind regards,
Charlotte - team SOFACOMPANY 💛

Supervriendelijke bediening in Antwerpen

Supervriendelijke bediening in Antwerpen. Je krijgt ruim de tijd om rond te lopen en op geen enkel moment heb je de indruk van iets opgedrongen te worden. Na de uiteindelijke keuze alles netjes overlopen. Prima service!

2025幎8月20日
自発的なレビュヌ

SOFACOMPANY België からの回答

Wat een geweldige review om te lezen, bedankt! 💛 We zijn blij te horen dat je onze service in Antwerpen zo positief hebt ervaren. We geven onze klanten graag de tijd en ruimte om de juiste keuze te maken. Veel plezier met je nieuwe aankoop!

goede klient service

goede klient service van de Brussel winkel & reactif

2025幎10月28日

SOFACOMPANY België からの回答

Wat fijn om te horen dat onze collega’s in Brussel je zo goed geholpen hebben! We geven het compliment met plezier door aan het team.

Levering en communicatie correct

Levering en communicatie correct

2025幎10月17日

Beste Mathilde,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering en communicatie naar wens zijn verlopen.

We hopen dat het Velvet Ocean karpet een mooie aanvulling is op je interieur. Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Heel vriendelijk personeel in de winkel

Heel vriendelijk personeel in de winkel in Antwerpen. Vriendelijke levering. Heel tevreden van de sofa.

2025幎10月22日

SOFACOMPANY België からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat zowel je bezoek aan onze winkel als de levering zo vlot zijn verlopen. We geven je complimenten zeker door aan het team in Antwerpen. Geniet van je nieuwe sofa! ☺

5぀星のうち4の評䟡

Een goed advies en aangename
Goede service!

Een goed advies en aangename winkelervaring bij Sofa Companie! Jammer dat mijn sofa niet de dag voordien mee op de ladderlift kon,...dat had mij kosten en extra moeite bespaard om een nieuwe ladderlift te bestellen.
Met vriendelijke groeten,
DDS

2025幎7月18日

SOFACOMPANY België からの回答

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over het advies en je winkelbezoek bij SOFACOMPANY. We vinden het echter jammer dat de levering niet helemaal volgens plan is verlopen en begrijpen dat dit extra moeite en kosten met zich heeft meegebracht. Onze excuses hiervoor, dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bezorgen.

We hopen dat je ondertussen volop geniet van je nieuwe Leonora sofa en staan altijd klaar mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben.

5぀星のうち5の評䟡

Levering was in orde- artikel mooi

2025幎10月9日

SOFACOMPANY België からの回答

Wat prettig om te horen dat de levering naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met het artikel! Bij Sofacompany vinden we het belangrijk dat onze producten netjes en in perfecte staat bij onze klanten aankomen, en dat ook de levering soepel verloopt. We wensen je veel plezier met je nieuwe poef en hopen dat je er volop van kunt genieten.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。