Solamagic Scandinavia ApSレビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

HOLD JER LANGT VÆK! Vi har bestilt 2 varmelamper, som vi ønskede at returnere. På returformularen på hjemmesiden står der, at man skal kontakte firmaet før returnering. Vi har ringet et UTAL af gange,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Købte en af deres lamper før jul samt en stander. Brugsanvisningen er totalt ubrugelig: teksten uklar og billedet grynet og uforståeligt, så jeg får samlet lampen forkert, så den ryger på jorden. Jeg... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Terassevarmeren er sådan set et godt produkt, men deres app (BTC versionen) har ingen integration med andre Smart Home devices. Dog har de en version, der kan styres af Somfy (IO versionen). Dette skr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte en AIR+ 2000 BTC "ZEROGLARE" i den tro at ZEROGLARE ikke lyste! Prisen taget i betragtning (7.995,00) Forventede jeg klart at der ville være minimum lys. Den blev sendt retur da jeg tænkte d... もっと見る

企業情報

1. 暖房器具提供業者
  2. 電子機器製造業者
  3. 電子機器店

当該企業による記述

Solamagic er producent af verdens bedste varmelamper. De er æstetiske, funktionelle og effektive – både med hensyn til varme og energi – præcis som varmelamper skal være. Varme er ikke kun forbeholdt sommeren og solskinstimerne – det synes vi i hvert fald ikke. Derfor er vores vigtigste mission at skabe effektive produkter, der giver dig varme hele året. Solamagics unikke varmelamper er baseret på de nyeste og mest miljøvenlige infrarøde High Performance-teknologier, som både er effektive og billige i drift. På denne måde får du mest mulig værdi ud af dit uderum uden at gå på kompromis med kvaliteten. Solamagics varmelamper er ikke blot effektive – de kan også holde dig varm i mange år. Vi tror på vores produkt, og vi giver dig altid 5 års garanti*. Mange af vores kunder har deres Solamagic-varmelampe i 10-12 år – ja, helt op til 15 år. Når du stiller krav til æstetik og funktionalitet, får du den bedste løsning med en varmelampe fra Solamagic. Uanset produktserien er de alle imponerende effektive, æstetiske og funktionelle. Solamagic er tysk kvalitet, grundighed og omhyggelighed på alle planer, så du ikke skal gå på kompromis med noget – heller ikke designet, som vi har gjort elegant og smukt, så varmelamperne altid passer ind i dit udemiljø. *Gælder kun på vores varmelamper ECO+ PRO, PREMIUM+, AIR+, FREE+ - ikke BASIC+ og tilbehør.

ひどい

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

fin service

hurtig levering dog en dag senere en lovet men det får vejret (sne) skyld for

2013年3月29日

Kanon service

Mødte dem på forårsmessen i Aalborg, og fik en snak om en terressevarmer, lavede en aftale og fik den tilsendt få dage efter weekenden. Så dan skal det være.

2013年3月28日

Nemt, Hurtigt og Varmt

Har tidligere haft en gas varmer stående på terrassen, men kan kun anbefale en varmelampe, der er langt billigere og har en meget bedre effekt. Alt i alt med mange flere fordele. Så jeg gik på Solamagicshop.com hvor jeg nemt og hurtigt fandt en et produkt som passede til mine behov, og gik den leveret uden problemer. Så kan varmt anbefale Solamagicshop.com hvis du vil have god service og et produkt der lever op til dine krav..

2013年3月28日

Forår i udestuen

Jeg vil varmt anbefale at handle på Solamagicshop.
Det er nemt, der er god information om produkterne. Det er fragtfrit at få leveret sin vare, og man har fuld returret.
Jeg har købt en varmelampe til vores udestue. Den giver en dejlig jævn varme, og selvom man sidder tæt på den, føler man ikke at man bliver "grillet.
Varmelampen gør at vi allerede nu kan tage vores udestue i brug.

Forlænger aftenerne

Har haft en dobbeltvarmer til vores parasol de sidste 2 somre. Det er bare super hyggeligt at sidde ude, når det så småt begynder at blive lidt køligt og mørkt, under varmelampen. Det forlænger aftenen med flere timer. -Og så kommer der ingen myg:-)

Super service, super produkt

Sikken er service. Var i tvivl om hvordan det virkede - Talte med Solamagicshop.com som hurtigt forklarede det hele. Bestilte omgående en Solamagic med fjernkontrol (det er for sejt) som kom med posten dagen efter.

Nu sidder jeg på terrassen, med sne i haven, og drikker min kaffe - Helt uden at fryse. Simpelthen et super produkt med en super service.

Peter

5つ星のうち5の評価

God varme og god service

Var meget i tvivl om jeg skulle vælge gas eller el. Valgte solamagic's varmelampe og det er jeg glad for. Det giver super god og meget behagelig varme og så er den stort set gratis at bruge - især i forhold til min gamle gas terassevarmer.
I øvrigt god service fra firmaet. Kan helt sikkert anbefales

2013年3月26日

Trustpilot エクスペリエンス