レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Uden tvivl den bedste kÞreskole! Fra fÞrste dag blev jeg mÞdt med professionalisme, tÃ¥lmodighed og virkelig god energi. KÞrelÊreren er utrolig dygtig til at forklare tingene pÃ¥ en rolig og forstÃ¥eli... もっず芋る

Kan varmt anbefales! ForlÞbet hos SÞndersÞ KÞreskole har virkelig vÊret en god oplevelse. Det skyldes den flinke kÞrelÊrer Bekim, som hjÊlper dig med at komme godt i gennem forlÞbet. Han hjÊlper en... もっず芋る

Jeg havde en enormt god oplevelse hos SÞndersÞ kÞrerskole. Jeg kan varmt anbefale det. Alt er fuldstÊndig styr pÃ¥ og der bliver virkelig taget hensyn til ens behov. Fx KÞrerlektioner som bliver udsk... もっず芋る

Jeg giver min varmeste anbefaling til bÃ¥de kÞreskolen og isÊr kÞrelÊreren Bekim. Han er rolig, tÃ¥lmodig og utrolig dygtig til at forklare tingene, sÃ¥ man fÞler sig tryg hele vejen igennem. Bekim sk... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Vores kÞreskole er placeret i VÊrlÞse. Jeg åbnede egen kÞreskole i marts 2025. Jeg blev uddannet som kÞrelÊre i november 2022 under nyeste og strengeste krav. Sidenhen har jeg fået over 100 elever gennem deres teori-og kÞreprÞve, efter jeg gik på fuldtid som kÞrelÊre i april 2023.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

41件のレビュヌ

Bedste sted!

Uden tvivl den bedste kÞreskole! Fra fÞrste dag blev jeg mÞdt med professionalisme, tålmodighed og virkelig god energi. KÞrelÊreren er utrolig dygtig til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde, så man hurtigt fÞler sig tryg bag rattet. Undervisningen er både seriÞs, lÊrerig og hyggelig på samme tid, og man kan mÊrke, at Bekim virkelig går op i hans elevers succes.
Hele forlÞbet har vÊret en fantastisk oplevelse, og jeg fÞlte mig godt forberedt til både teori- og kÞreprÞven. Hvis du leder efter et sted, hvor du får den bedste undervisning, masser af stÞtte og en kÞrelÊrer der virkelig engagerer sig, så er det her helt klart stedet. Kan varmt anbefales til alle, der vil have den bedst mulige start som bilist!

2026幎5月8日
自発的なレビュヌ

Jeg kan helt klart anbefale denne

Jeg kan helt klart anbefale denne kÞreskole. Bekim er en helt fantastisk lyttende, sjov og lÊrende kÞrelÊre. Jeg fÞlte mig tryg i hele vejen igennem forlÞbet, forlÞbet var både hurtigt, professionel og en sjov oplevelse. Man mÊrker tydeligt, at eleverne er fÞrsteprioritet.

2026幎4月30日

Mega god oplevelse!

Kan varmt anbefales!
ForlÞbet hos SÞndersÞ KÞreskole har virkelig vÊret en god oplevelse. Det skyldes den flinke kÞrelÊrer Bekim, som hjÊlper dig med at komme godt i gennem forlÞbet. Han hjÊlper en så meget han kan og han er sindssygt engageret og professionel, han vil dit kÞreforlÞb lige som meget som du selv vil og han prÞver også at få det til at passe så godt ind i din kalender, så godt som muligt.
Fem fede stjerne fra min side af!

2026幎4月30日
自発的なレビュヌ

Bekim er den bedste kÞrelÊrer

Bekim er den bedste kÞrelÊrer. Jeg skiftede kÞreskole i sidste sekund inden min kÞreprÞve, og jeg kunne ikke have valgt en bedre lÊrer. På kun to lektioner gik jeg fra slet ikke at fÞle mig klar til prÞven til at fÞle mig rigtig selvsikker. Jeg lÊrte mere i de to lektioner, end jeg gjorde på flere lektioner på min gamle kÞreskole. Bekim er tålmodig og venlig. Han er ikke ude på at snyde sine kunder. Hans motivation er bare at få sine elever til at bestå.

2026幎3月2日
自発的なレビュヌ

God kÞreskole der også er gymnasie venlig

Jeg kan klart anbefale denne kÞreskole. KÞrelÊren Bekim er virkelig sÞd og god til at forklare både teorien og den praktiske del af at kÞre bil. Denne kÞreskole er også gymnasie venlig, da kÞrelÊreren sÞrger for at lÊgge kÞretimer rundt om ens skema så man ikke får noget fravÊr. Jeg bestod både teoriprÞve og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg grundet denne fantastiske kÞreskole!

2026幎1月29日

Mit forlÞb hos Bekim

Jeg har haft et rigtigt godt og rart forlÞb med Bekim. Han var tålmodig og empatisk, hvilket gjorde timerne med ham meget trygge. Jeg vil isÊr anbefale ham fordi at man kan mÊrke at han tror og går op i sine elever. Det er en kvalitet som har gjort stort indtryk på mig i mit forlÞb hos ham.

2026幎1月20日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en enormt god oplevelse hos

Jeg havde en enormt god oplevelse hos SÞndersÞ kÞrerskole. Jeg kan varmt anbefale det. Alt er fuldstÊndig styr på og der bliver virkelig taget hensyn til ens behov. Fx KÞrerlektioner som bliver udskiftet. KÞrerlÊrer/ejer Bekim er meget professionel og engageret. Man kan virkelig mÊrke hvor meget han går op i, at sine elever kommer godt ud af det.
!VÊlg SÞndersÞ kÞrerskole! - så får du også lÊkker kold sodavand til teorilektionerne;)

2025幎12月16日

Rigtig god oplevelse

Jeg kan klart anbefale SÞndersÞ KÞreskole. Bekim er en utrolig dygtig og tålmodig kÞrelÊrer, som fik mig til at fÞle mig tryg bag rattet. Hele forlÞbet var godt planlagt, og jeg var hurtig igennem.
Alt i alt en god oplevelse og kan varmt anbefales

2025幎12月9日

stor anbefaling

Jeg kan virkelig kun anbefale SÞndersÞ KÞreskole med Bekim som kÞrelÊrer og ejer. Man kan tydeligt mÊrke, hvor passioneret han er, og at han virkelig Þnsker det bedste for sine elever. Bekim er en tålmodig, rar og ikke mindst dygtig kÞrelÊrer, som altid sÞrger for at skabe en tryg stemning, så man fÞler sig godt tilpas, selv når man er nervÞs.
Bekim sÊtter seriÞst alt til side for at hjÊlpe sine elever – bÃ¥de med tid, planlÊgning og hvad man ellers har brug for. Man fÃ¥r en personlig oplevelse, da Bekim tager hensyn til, at alle elever er forskellige. Jeg har haft en mega god oplevelse, og jeg kan kraftigt anbefale ham til alle, der skal til at tage kÞrekort.

2025幎11月26日
自発的なレビュヌ

Jeg giver min varmeste anbefaling til

Jeg giver min varmeste anbefaling til både kÞreskolen og isÊr kÞrelÊreren Bekim. Han er rolig, tålmodig og utrolig dygtig til at forklare tingene, så man fÞler sig tryg hele vejen igennem. Bekim skaber en rar stemning, tror på en og gÞr forlÞbet både lÊrerigt og behageligt. Jeg blev fÊrdig med hele forlÞbet på kun 2 måneder og 15 dage.
Den bedste kÞrelÊrer, man kunne Þnske sig, jeg anbefaler ham og kÞreskolen til alle!

2025幎11月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。