SÞndersÞ KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan helt klart anbefale SÞndersÞ KÞreskole. Bekim er en rigtig god kÞrelÊrer. Han er tÃ¥lmodig, lytter til sine elever og er rigtig god til at forklare, sÃ¥ man fÞler sig tryg bag rattet. Han gÞr al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan varmt anbefale Bekim og SÞndersÞ KÞreskole. Han er tÃ¥lmodig, sÞd og sjov. Hvis du overhovedet skulle vÊre i tvivl om, hvor du skal tage dit kÞrekort, hÃ¥ber jeg ikke, du er det efter denne anme... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg giver min varmeste anbefaling til bÃ¥de kÞreskolen og isÊr kÞrelÊreren Bekim. Han er rolig, tÃ¥lmodig og utrolig dygtig til at forklare tingene, sÃ¥ man fÞler sig tryg hele vejen igennem. Bekim sk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde en enormt god oplevelse hos SÞndersÞ kÞrerskole. Jeg kan varmt anbefale det. Alt er fuldstÊndig styr pÃ¥ og der bliver virkelig taget hensyn til ens behov. Fx KÞrerlektioner som bliver udsk... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Vores kÞreskole er placeret i VÊrlÞse. Jeg åbnede egen kÞreskole i marts 2025. Jeg blev uddannet som kÞrelÊre i november 2022 under nyeste og strengeste krav. Sidenhen har jeg fået over 100 elever gennem deres teori-og kÞreprÞve, efter jeg gik på fuldtid som kÞrelÊre i april 2023.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

Perfekt

Fik mig mit kÞrekort uden problemmer samt med at vÊre rigtig klar når det kommer til hvordan de forskellige ting skal gÞres under kÞrsel og teori anbefaler 100% da det er det hele vÊrd og golfen er sjov at kÞre i

2025幎6月2日

KÊmpe anbefaling

KÊmpe anbefaling. Bekim var min kÞrelÊrer, da jeg tog kÞrekort. Han er dygtig til at lÊre fra sig, men sÞrger også altid for at gÞre kÞretimerne sjove og afslappet. Det blev prioriteret hÞjt, at jeg fik en god oplevelse. Jeg kom hurtigt igennem kÞrekortet, og bestod fÞrste gang.

2024幎12月20日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk kÞrelÊrer med stort smil!

Jeg kan varmt anbefale denne kÞreskole. Bekim er en helt fantastisk kÞrelÊrer – lyttende, sjov og samtidig super fokuseret. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem, og processen var bÃ¥de hurtig og professionel. Man mÊrker tydeligt, at vi elever er fÞrsteprioritet, og det gjorde hele forskellen. Tak for en fed oplevelse med masser grin, sjove historier og ikke mindst tiltro pÃ¥ os elever!

2025幎5月22日

Fantastisk

En virkelig god kÞreskole med en dygtig og tålmodig kÞrelÊrer, der formår at gÞre undervisningen både tryg og lÊrerig. Man fÞler sig godt forberedt til både teori og praksis. Kan varmt anbefales!

2025幎5月20日

Varm anbefaling!

Jeg startede på en anden kÞreskole, hvor bekim var kÞrelÊrer, og jeg havde en fantastisk oplevelse med ham.
Han forklarede mig alle tingene på en god og forståelig måde, så jeg kom igennem alle tingene fÞrste gang.

Man kunne altid snakke med Bekim om alt mellem himmel og jord, så jeg så altid frem til vores kÞretimer.
hvis jeg skulle tage kÞrekortet igen, ville det klart vÊre hos ham. varm anbefaling herfra!

2025幎5月20日

Fantatisk KÞrerlÊrer og kÞrerskole

Fantastisk kÞrelÊrer og kÞreskole, som virkelig har styr på både undervisning og mennesker.
Bekim er rolig, tålmodig og god til at lÊre fra sig på en måde, der er nem at forstå.
Man fÞler sig tryg sammen med ham, og det har helt klart gjort mit kÞrekortforlÞb meget bedre.
Jeg kan helt klart anbefalde SÞndersÞ KÞreskole – og isÊr kÞrelÊreren Bekim

2025幎5月19日
5぀星のうち5の評䟡

Bekim er den bedste kÞrelÊrer

Jeg havde den bedste oplevelse med min kÞrelÊrer Bekim, og jeg kan ikke anbefale ham nok! Fra fÞrste kÞretime fÞlte jeg mig tryg og i gode hÊnder. Bekim er rolig, tÃ¥lmodig og virkelig dygtig til at forklare bÃ¥de teori og praksis pÃ¥ en mÃ¥de, der er let at forstÃ¥ – selv nÃ¥r man er nervÞs.

Han skaber en afslappet stemning i bilen, hvilket gÞr det meget nemmere at lÊre og udvikle sig. Han gav mig selvtillid bag rattet og var god til at give konstruktiv feedback uden at stresse. Hver kÞretime var effektiv, og jeg fÞlte virkelig, at jeg rykkede mig.

Bekim gÃ¥r op i, at man ikke bare bestÃ¥r, men ogsÃ¥ bliver en sikker og ansvarlig bilist. Det er tydeligt, at han brÊnder for sit arbejde og tager sin rolle alvorligt – samtidig med, at han har en god humor og en rar personlighed.

Tak for en fantastisk oplevelse, Bekim! Du gjorde hele forlÞbet til noget, jeg vil huske med glÊde. Hans kÞreskole kan varmt anbefales!!!

2025幎5月9日
5぀星のうち5の評䟡

Vil klart anbefale denne kÞreskole

Vil klart anbefale denne kÞreskole, blev fÊrdig på 2 måneder og 10 dage. KÞrelÊreren var hjÊlpsom og dygtig til at forklare diverse emner og kÞrsel. Der var mulighed for at tage kÞrekort med både manuelt og automat gear, hvilket er et kÊmpe plus. Lokalet var dejligt rent og meget godt organiseret med tavlerne på vÊggene til at hjÊlp med teori undervisning.
Alt i alt vil jeg igen klart anbefale denne kÞreskole

2025幎5月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス