ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk kÞreskole og fantastiske kÞrelÊrer! Blev anbefalet til at starte der af min lillebror, som var virkelig glad for skolen. Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve fra fÞrste forsÞg! Tusind t... ãã£ãšèŠã
Jeg kontaktede Marco hos Dan og Teddys i forbindelse med generhvervelse af mit kÞrekort. Fik kÞrelektioner og prÞve til en fair pris og mÃ¥ sige at de er super proffesionelle. Bestod fÞrste gang efter... ãã£ãšèŠã
Jeg var meget tilfreds med kÞreskolen og min kÞrelÊrer i forbindelse med generhvervelsen af ââmit kÞrekort. Jeg var godt forberedt til prÞver, og alle mine spÞrgesmÃ¥ler bliver besvaret hurtigst muli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dan&Teddy kÞreskole er en af de mest velrenomerede kÞreskoler i området og er siden sin start i 1960 blevet et sikkert og populÊrt sted at tage sit kÞrekort. KÞreskolen har en lav dumpeprocent ved både teori- og kÞreprÞver, hvilket sikrer dig et kÞrekort uden unÞdigt spild af tid og penge. Dan&Teddy kÞreskole er baseret på moderne trafikpÊdagogik og en hÞj kvalitet til yderst rimelige og gennemskuelige priser.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Generhvervelsen af kÞrekort.
Jeg var meget tilfreds med kÞreskolen og min kÞrelÊrer i forbindelse med generhvervelsen af ââmit kÞrekort. Jeg var godt forberedt til prÞver, og alle mine spÞrgesmÃ¥ler bliver besvaret hurtigst muligt.
jeg havde et cirkelig godt forlÞb pÃ¥âŠ
jeg havde et cirkelig godt forlÞb på Dan og Teddys kÞreskole, med marco som min kÞrelÊre! han var vrikelig god, og gjorde at jeg både bestod min teoriprÞve og kÞreprÞve på fÞrste forsÞg. vildt god oplevelse, og hurtigt forlÞb!
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole. Jeg havde Marco som bÃ¥de teori og kÞrelÊrer jeg fÞlte mig tryk og fik altid svar pÃ¥ mine dumme spÞrsmÃ¥l. Jeg bestod begge dele i fÞrste hug. Kommer til at savne de gode stunder med Marco. Kan virkelig anbefalde denne kÞreskole!!ð©·
Fantastisk kÞreskole og fantastiskeâŠ
Fantastisk kÞreskole og fantastiske kÞrelÊrer!
Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve fra fÞrste forsÞg! Tusind tak til jer for en sjov, lÊrerig oplevelse og professionel tilgang! ð Tak for alt jeres hjÊlp og tÃ¥lmodighed! ð
Kommer til at savne jer og isÊr min kÞrelÊrer Marco! ð€ ð«¶ Tak for alt det du har lÊrt mig, for at tro pÃ¥ at det nok skal lykkes og de sjove jokes og kommentar du kom med! ðð
Jeg kontaktede Marco hos Dan og TeddysâŠ
Fik kÞrelektioner og prÞve til en fair pris og må sige at de er super proffesionelle. Bestod fÞrste gang efter stor hjÊlp fra Marco.
Super kÞreskole
Super kÞreskole! Marco var en super kÞrelÊrer.
Jeg havde Marco som kÞrer lÊrer
Jeg havde Marco som kÞrer lÊrer. Han er mega sÞd og aller vigtigst mega dygtig. Jeg bestod både teori og den praktiske prÞve i fÞrste forsÞg, og det havde jeg ikke kunne uden en så dygtig lÊrer om Marco. Marcos kÞrer timer var altid meget lÊrerige men også mega sjove. Helt klar anbefaling fra mig!
Bedste kÞreskole
Virkelig nemt og hurtigt, sÞde kÞrelÊrer, der er virkelig dygtige. Helt klart anbefalet!!
God kÞreskole med fin organiseringð
God kÞreskole med fin organiseringð
Anbefaler kraftigt
Alt er godt - stor anbefaling
Jeg har haft det bedste forlÞb med Marco som underviser. Marco er venlig, pÊdagogisk, klar og tydelig, skaber god stemning. Alt er godt. Stor anbefaling fra mig.
Jeg har lige modtaget min kÞrekortâŠ
Jeg har lige modtaget min kÞrekort efter at have kÞrt med Marco den fÊnomenale kÞrelÊrer ð
Kan varmt anbefales ingen tvivl om det ð
God kÞreskole kan anbefales
God kÞreskole kan anbefales. Gode biler og gode kÞrelÊrer. Et hurtigt forlÞb hvor man bliver forberedt godt til både teori og kÞreprÞve
Hele forlÞbet var nemt og hurtigt
Hele forlÞbet var nemt og hurtigt. Marco er en god kÞrelÊrer som lÊrte mig de rigtige teknikker og metoder at kÞre bil på. KÞreskolen kan 100% anbefales.
Jeg tog mit forlÞb hos Marco
Jeg tog mit forlÞb hos Marco og det var efter mit forlÞb pÃ¥ en anden kÞreskole. Det var rigtigt godt forlÞb og jeg bestod ð.
Jeg har taget kÞrekort hos Dan og teddyâŠ
Jeg har taget kÞrekort hos Dan og teddy og kan kun sige positive ting.
Det en meget god kÞreskole og jeg havde maco som kÞrerlÊrer og er meget tilfreds, man kunne far start mÊrke han var rutineret og en god kÞrelÊrer der vidste hvordan man bedst muligt lÊrte forskellige personer og personligheder op i at blive mest muligt trygge på vejene.
Jeg var meget glad for det!
bestod kÞreprÞven fÞrste gang takketâŠ
bestod kÞreprÞven fÞrste gang takket vÊre marco :P
Bestod teori og kÞreprÞven i fÞrsteâŠ
Bestod teori og kÞreprÞven i fÞrste hug, tålmodige kÞrelÊrere med god humor. Dejlig oplevelse!
Bedste kÞreskole
Hurtig betaling, nem tilmelding og meget lige til for alle. Bestod både teori og kÞre prÞve i fÞrste forsÞg. KÞrte med Marco, som jeg lÊrte alt fra. Helt klar anbefaling herfra.
Mega god kÞreskole!
Mega god kÞreskole! Gode teori timer med masser lÊring. Og god praktisk Þvelse på vejen. Alle var meget rare og gode lÊre :)) Helt klart en anbefaling
Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at gÃ¥âŠ
Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at gå hos Dan og Teddy, med Marco Ejrup som kÞre lÊrer. Ham vil jeg helt sikkert stort anbefale hvis i starter hos Dan og Teddy kÞreskole. :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã