ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg spiste 6 stykker, hvorefter jeg fik voldsomme mavekramper og mÃ¥tte gÃ¥, da jeg kom hjem brÊkkede jeg mig i lÃ¥rfede strÃ¥ler! Denne resturant er penge ud af vinduet! DÃ¥rlig service, dÃ¥rligt koncept... ãã£ãšèŠã
Jeg har bÃ¥de hentet sushi og spist buffet flere gange hos Sooshi pÃ¥ Fonnesbechsgade i Herning. Det skuffer aldrig! Flotte, store og yderst smagfulde stykker sushi af bedste kvalitet. Kan varmt anbefal... ãã£ãšèŠã
Havde den dÃ¥rligste kundeservice oplevelse nogensinde i Holstebro afdelingen d 6/1-2024 Hvis jeg havde kunne give nul stjerner havde denne anmeldelse fÃ¥et det. Hjemmesiden for bestilling virkede ikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
sooshi restaurant
Jeg gik fra Sooshi med en fÞlelse af uretfÊrdig behandling. Servetrisen hed Julie og er ansvarlig. Hendes opfÞrsel var uacceptabelt og jeg opfordre dermed til fyrings grundlag. Hun snakker nedladende til kunderne denne betjening fik jeg ikke kun, men resterende kunder i restauranten. IKKE acceptabelt. Jeg kommer der ikke igen!
Bestilte sushi til afhentning kl 18.00
Bestilte sushi til afhentning kl 18.00. Vi henter til tiden og er på vej hjem, da vi bliver ringet op af restauranten som spÞrger hvornår vi henter vores mad. Jeg informerer om at det har vi gjort. Jeg spÞrger samtidig hvis sushi jeg har fået, hvis de stadig har vores.
Hun beder mig vente, og vender kort efter tilbage og tilbyder at kÞre ud med vores mad, og samtidig beholde det vi allerede har fået udleveret.
Det skal siges vi bor 30 km vÊk.
God service på en fejl lavet af butikken.
God lÊkker sushi!
Sooshi er fremragende hvis man vil have madforgiftning
Min mor kÞbte en sushi bowl "hvis man ellers kan kalde det det" den ris man fik i bowlen smagte syrligt og var med garanti får dårlig, så vil absolut ikke anbefale det her sted
Spar jeres penge og find et godt sted
Jeg spiste 6 stykker, hvorefter jeg fik voldsomme mavekramper og måtte gå, da jeg kom hjem brÊkkede jeg mig i lårfede stråler!
Denne resturant er penge ud af vinduet! Dårlig service, dårligt koncept, og f***** klamt sushi, deres sushi er helt koldt, fisken er sej at tygge i, og risene er gennemtÊskede
Jeg skriver for at klage over en megetâŠ
Jeg skriver for at klage over en meget skuffende oplevelse med min seneste bestilling hos jeres restaurant Herning city.
Jeg bestilte mad kl. 19:52, og der stod, at jeg ville modtage leveringen kl. 20:45. Jeg ventede tÃ¥lmodigt til kl. 20:45 og gav yderligere 5 minutter, men der var stadig ingen levering. Jeg forsÞgte derefter at ringe til restauranten flere gange â jeg ringede i alt 6 gange, da jeg sÃ¥, at restauranten lukkede kl. 21:00 og klokken allerede var 20:50, uden at jeg havde hÞrt noget om min levering.
På 7. opkald svarede en medarbejder med en ubehagelig attitude og fortalte, at udbringeren var ude at levere en ordre i Snejbjerg. Jeg spurgte hende, hvor lang tid det ville tage, men hun kunne ikke give mig et konkret svar. Jeg bad om udbringerens telefonnummer, så jeg kunne få en opdatering på leveringen, men hun nÊgtede og spurgte mig, hvad jeg skulle bruge nummeret til. Jeg forklarede, at jeg gerne ville hÞre, hvor langt udbringeren var, men det var ikke muligt at få den information.
Udbringeren ankom fÞrst kl. 21:10 â en forsinkelse pÃ¥ nÊsten 30 minutter, og selvom hun var venlig, var jeg meget skuffet over bÃ¥de den dÃ¥rlige kommunikation og den uprofessionelle hÃ¥ndtering af min henvendelse.
Det er ikke acceptabelt, at der ikke er nogen form for proaktiv kommunikation omkring forsinkelsen, og jeg fÞler ikke, at jeg fik den service, jeg betalte for.
Ikke helt tiptop service
Jeg kÞbte idag sushi med min kÊreste på sooshi i Holstebro.
Det var en underlig, mystisk kundeservice synes jeg. De meget meget (meget) unge blondiner som står der, ser lidt sådan tåget ud. det ligner ligesom de bare er blevet placeret der for en dag eller to og de ved ligesom ikke hvordan arbejds opgaverne skal fordeles. De vÊlter rundt i det og laver fejl og mangler og jeg skal komme efter dig.
Vi fik en omgang ikke så god sushi. Vi manglede 4 stk sushi i bestillingen, samt chilli mayo på vores chilli mayo sushi, og når jeg kom og sagde det så hun bare helt sådan spÞrgende ud i ansigtet..
Jeg hÃ¥ber evt denne anmeldelse kan bruges til at lÊre ungarbejderne i sooshi bedre op i arbejdet. det er jo bla. Andet det formÃ¥let med trustpilot erð
Good
Its a good flavor and many options⊠nice food as alwaysâŠ
Altid god kvalitet og behageligtâŠ
Altid god kvalitet og behageligt personale. Anbefales
Utrolig dÃ¥rlig kundeservice iâŠ
Utrolig dårlig kundeservice i Holstebro. Bad om ekstra soya, da der kun var fem poser til tre personer. Det kunne ikke lade sig gÞre.
"Så må du tilkÞbe ekstra" var svaret. Hvor små sko kan man gå i?
Havde den dÃ¥rligste kundeserviceâŠ
Havde den dårligste kundeservice oplevelse nogensinde i Holstebro afdelingen d 6/1-2024
Hvis jeg havde kunne give nul stjerner havde denne anmeldelse fået det.
Hjemmesiden for bestilling virkede ikke, og da jeg ringede tog en ung pige telefonen, og sagde at jeg ikke kunne bestille over telefonen, trods jeg havde navnene pÃ¥ de stykker jeg ville bestille. Fair nok hvis de havde travlt, men hun stod og fniste med en anden ansat imens vi snakkede. Jeg var pÃ¥ vej i bil (jeg kÞrte ikke), fra Ã
rhus så jeg havde ikke mulighed for at dukke op og bestille i butikken. Jeg kunne blot nå at hente maden inden de skulle lukke. Jeg ville bestille en time fÞr luk, men de to tÞser ville absolut ikke hjÊlpe over telefonen og var yderst flabede. Jeg har aldrig oplevet så ringe service.
Holstebro afd.
Sushi fra Sooshi, Holstebro til nytår. Virkelig lÊkkert - som i virkelig!
Manglende kundeservice
Havde en ret dårlig oplevelse i Holstebro afd. i starten af December
FÞlte jeg var nÞd til at finde ud af om det virkelig var deres måde at behandle kunderne og skrev så efterfÞlgende en mail til dem.
De må vÊre rimelig ligeglade med os kunder, for jeg har ikke hÞrt tilbage fra dem.
Det er bare sÃ¥ dÃ¥rlig stilâŠ
Vi havde bestilt mad til nytÃ¥r fraâŠ
Vi havde bestilt mad til nytår fra HerningCentret. Vi kom en halv time fÞr tid og vores mad stod klar til afhentning på et bord. Da vi kommer hjem ser vi at avokadoen som er på en del af stykkerne er helt brun, det der skulle ha vÊret sprÞdt ovenpå nogle af de andre stykker var helt blÞdt og så smagte halvdelen af det af hav. Vi måtte smide stÞrste delen af det ud. Virkelig skuffende og spild af penge. Klamt og usmageligt at sÊlge.
Rigtig lÊkker mad i hyggeligt omgivelser
Rigtig lÊkker mad i hyggeligt omgivelser, samt fantastisk service fra de sÞde tjenere. Helt sikker et sted jeg kommer igen.
Jeg havde en fantastisk oplevelse pÃ¥âŠ
Jeg havde en fantastisk oplevelse pÃ¥ sooshið£ð¥¢atmosfÊren var indbydende og hyggelig. Betjeningen var utroligt imÞdekommende, hvilket skabte en behagelig stemning gennem hele mÃ¥ltidet.
Sushien var frisk og smagfuld. Hver bid var en ny smagsoplevelse. Ingredienserne var friske, og kvaliteten af fisken var helt i topð
SkÞnt sted
Super fint sted, med god mad, samt hyggelig stemning
Hyggeligt spisested âïž
Dårlige ansÊttelsesforhold i Herning
Dårlige ansÊttelsesforhold i Herning, ihvertfald hos deres ungarbejdere
Firma benytter sig af underbetalâŠ
Firma benytter sig af underbetal ungarbejder
God mad
God mad, hyggelige lokaler, og fin betjening. Drikkevarer er dog lige til den hÞje side, men sådan er det nok når det er buffet. Smagers ellers dejligt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã