ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
herningCentret er det stÞrste indkÞbscenter i Midt- og Vestjylland, og vi lÊgger vÊgt på at give en god oplevelse til alle. Mere end 60 butikker, attraktive omgivelser og gode faciliteter for hele familien i indkÞbscentret med 1200 gratis p-pladser.
Merkurvej 41, 7400, Herning
- 97220696
- www.herningcentret.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Super god shopping center ðððª
I alle de mange år jeg har kommet i Herning Centret har det altid vÊret en fornÞjelse og altid en god oplevelse over hele linjen og rigtig gode toilet forhold så big thumbs up herfra.
Det var en normal dag i Herning indtil...
Det var en normal dag i Herning, og lige pludselig kom en gammel man med g streng og tog lille Otto ud på toilettet jeg vil se hvad det men jeg stoppet for jeg hÞrte moaning lyde. Så min dag forsatte og så kom ejeren og bollede alt ud af mig og blev om til en elefant og lÞb i gennem muren.
Ikke rosa men rÃ¥t fars i bÞffen i minâŠ
Ikke rosa men rÃ¥t fars i bÞffen i min burger. Kolde pomfrites. Cola med minimum af brus. ÃV! Virkelig dÃ¥rlig standart ifht fÞrhen, hvor det var godt.
Salaten i burgeren var slimed og sort på nogle af bladene. Min datter fik også burgermenu. Hun sank noget af bÞffen og noget i kÞdet rev i halsen. Vi fandt ikke ud af hvad. Det er sidste gang jeg vil gå på Jensens bÞfhus.
Langt under standard
Pommesfrites der var stenhårde, en bÞf der var senet og smagte af gammel ko. Det er sidste gang nogensinde vi spiser på et Jensens bÞfhus.
Standarden er langt under, hvad man bÞr forvente af et sted der
kalder sig et bÞfhus
DÃ¥rlige p-forhold
D. 29/12 brugte jeg 20 minutter på at finde en p-plads og senere 40 minutter på at komme vÊk igen
Vi kÞrer gladelig fra Holstebro tilâŠ
Vi kÞrer gladelig fra Holstebro til Wagner herningcenter. Vi har en dreng med handicap, men der bliver taget så godt i mod ham og der vises hensyn og en cola kan forkomne.
Vi mÊrker ikke at det tager lÊngere tid, for der bliver sÞrget godt for os ðð
ENDELIG! Gode toiletforhold
Jeg er vanvittig imponeret over toilet forholdene i Herning centeret.
Endelig et toilet hvor der er en håndvask i samme rum som toilettet. Det er en enorm fordel for kvinder der bruger tampon og/eller menstruationskop. Flere offentlige toiletter burde gÞre som Herningcenteret
Fint at politikerne ikke skal agitere iâŠ
Fint at politikerne ikke skal agitere i centret
Yousee Herning centret vil ikke bytteâŠ
Yousee Herning centret vil ikke bytte en nyt telefon, jeg har kÞbte i butikken som en gave, men desvÊrre model og farve passe ikke. Butik ejer vil ikke skifte den eller penge retur fordi jeg har åbne telefonen kasse. Hvis de var fra web bestille han vil skifte eller retur, men ikke når er kÞbt i butikken.
Dejligt sted at handle
Dejligt sted at handle! Tilpas mÊngde butikker og mad steder, i hvertfald nÃ¥r man kommer fra en lille by afðð»
DÃ¥rlige ansÊttelsesforhold hos Sooshi iâŠ
DÃ¥rlige ansÊttelsesforhold hos Sooshi i Herning og Holstebro!!!! Kokke, som arbejder 80 timer om ugen er fuldstÊndigt uacceptabelt! DÃ¥rlig og respektlÞs behandling af udenlandsk arbejdskraft!! Totalt udnyttelse af de stakkels mennesker, som arbejder fra tidlig morgen til sent aften! Arbejdsgiveren burde skamme sig!!! TÊnk sig, at man gider stÞtte sÃ¥dan et spisested. ð
Ganske forfÊrdelig oplevelse
Ganske forfÊrdelig oplevelse, man bliver forfulgt af ganske ulideligt musik i hele centret, her sÊtter vi aldrig vores ben igen
Super lÊkkert og meget moderne shoppingâŠ
Super lÊkkert og meget moderne shopping center.
Altid et rart sted at shoppe!
Super dejligt indkÞbscenter
Fortjener ros på enhver måde. Gratis parkering, gode arrangementer, god information og det har vÊret meget svÊrt at finde noget negativt at skrive om..........++++++++++++++++++++++ til Herning Centret
BÞrnenes fortrukne shoppingcenter
Herningcenteret er et dejligt sted at komme når man har 5 bÞrn. Der er altid ting at kigge på og i ferierne er der altid specielle aktiviteter. Det er nemt at finde rundt og der er altid rent og pÊnt. Personalet er meget hÞflige og venlige. Der er en helt special stemning derinde og timerne går meget hurtig.
Dejligt sted bortset fra hullerne i gulvet..
Min sÞnner og jeg var lÞrdag d. 19 marts 2011 i Herningcenteret. Ved isbaren ville min yngste sÞn på 3 1/2 år have en is, han gik om bag ved fryseren med is og jeg fulgte efter og så lå jeg på gulvet pga af et stort hul i gulvet. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt udover at jeg fik et blåt mÊrke og lidt ondt i ryggen men hvis jeg ikke havde nået at skubbe til min sÞn havde jeg landet lige oven på ham. Det er under alt kritik at sådan et hul ikke bliver lavet og isÊr da de piger der stod i isbaren fortalte at Henringcenteret udmÊrket ved at det er der, men de har bare ikke gidet at lave det.