Jeg gik fra Sooshi med en fÞlelse af uretfÊrdig behandling. Servetrisen hed Julie og er ansvarlig. Hendes opfÞrsel var uacceptabelt og jeg opfordre dermed til fyrings grundlag. Hun snakker nedladende... ãã£ãšèŠã
Jeg spiste 6 stykker, hvorefter jeg fik voldsomme mavekramper og mÃ¥tte gÃ¥, da jeg kom hjem brÊkkede jeg mig i lÃ¥rfede strÃ¥ler! Denne resturant er penge ud af vinduet! DÃ¥rlig service, dÃ¥rligt koncept... ãã£ãšèŠã
Jeg har bÃ¥de hentet sushi og spist buffet flere gange hos Sooshi pÃ¥ Fonnesbechsgade i Herning. Det skuffer aldrig! Flotte, store og yderst smagfulde stykker sushi af bedste kvalitet. Kan varmt anbefal... ãã£ãšèŠã
Havde den dÃ¥rligste kundeservice oplevelse nogensinde i Holstebro afdelingen d 6/1-2024 Hvis jeg havde kunne give nul stjerner havde denne anmeldelse fÃ¥et det. Hjemmesiden for bestilling virkede ikk... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- et simpelt sushi koncept. VÊlg dine favoritter PIECE BY PIECE
Fonnesbechsgade 4A, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- 20 90 05 73
- sooshi.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Afdelingen i Holstebro
Afdelingen i Holstebro er efterhånden faldet i kvalitet og service. Har flere gange oplevet at jeg ikke har fået det, jeg har bestilt. Jeg har selvfÞlgelig påtalt problemet, de gange personalet nu gider tage telefonen..
Men jeg synes ikke problemet bliver lÞst.
Altid lÊkkertð
Jeg har bÃ¥de hentet sushi og spist buffet flere gange hos Sooshi pÃ¥ Fonnesbechsgade i Herning. Det skuffer aldrig! Flotte, store og yderst smagfulde stykker sushi af bedste kvalitet. Kan varmt anbefalesð
Ingen service og igen igen ingen mad
Ingen mad, penge trukket ikke ok
Hernings bedste sushi ever!!
Hernings bedste sushi ever!!!
Mega godt mad og smagen af kvalitet kan tydligt smages. Et MUST besÞg fÞr du går til andre sushi butikker i Herning :)
Fremragende sushi med fantastisk smag .
Fremragende sushi. Virkelig en butik der har forstået at kredse for smagen i hver eneste stykke sushi. Virkelig en butik der krÊver et besÞg hvor det altid er sÞde og smilende ekspedient bag disken der giver en et smil på lÊben når man går fra butikken pga at en dejlig ekspedition. Så det også en skÞn oplevelse at selv kokkene er med på en lille spÞg og altid smilende. Da vi har handlet i butikken og kommet i restauranten siden den var undet et andet navn er den kun blevet bedre og mere hyggelig at komme i siden den skiftede navn og de sÞde ekspedienter fulgte med og nogle har vÊret der i lÊnge hvilket vil fortÊlle en at det kun kan vÊre en go arbejdsplads siden folk som Maja har vÊret der så lÊnge og altid smilende. Men når alt kommer til alt må man sige Shariff virkelig har bragt sushi på bykortet over Herning og virkelig fortjener et besÞg for her får i virkelig en fantastisk oplevelse.
Super dejlig buffet i City
Super dejlig buffet i City. Smagte dejligt, alt var rent og pÊnt
Fremragende sushi
Fremragende sushi ð€ friskt og lÊkkert. Her kommer vi HELT sikkert tilbage.
Gamle ris og varm Rà fisk iâŠ
Gamle ris og varm Rà fisk i glasmontren. GÃ¥ da bare ind og lÊs deres kontrol rapport fra den 28.02! 18 grader blev deres fisk mÃ¥lt til!! Fy for pokker!! PÃ¥ vores Herning Facebook gruppe er der flere der skriver, at de er blevet syge af at spise pÃ¥ "xxxx" i Herning Centret. Mon ikke det er Soooshi de mener? ð€®ð€¢ð€§