Hvide, tÞrre og mÊrkeligt smagende minthÊle med klorlugt og holdbarhed til marts 2027! Spangsberg er ligeglad, pengene spildt do'! Bevares, pÊnt svaret pÃ¥ min email, men, efter flere uheldige ople... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte 4 Êsker af jeres âromkugleâ flÞdeboller i gÃ¥r, i anledningen af min fÞdselsdag, og alle der smagte dem inkl mig selv, blev godt nok skuffede over smagen. Der var intet der havde noget med... ãã£ãšèŠã
KÞbte 1 pose festmix , hvor der skulle vÊre blandede chokolade i , men ingen chokolade kun blÞde karameller, har skrevet reklamation til Spangsberg , hvor de skriver de skal have bats nummer og sidste... ãã£ãšèŠã
For SÞren hvor er jeg skuffet. KÞbte en julekalender til mine bÞrnebÞrn der ser ud til at vÊre lidt ekstraordinÊrt (kÊmpestor), men her fÞler jeg mig taget godt og grundigt i bag delen. LÃ¥ge nr... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det Êrgrer mig egentlig at skulle giveâŠ
Det Êrgrer mig egentlig at skulle give en dårlig anmeldelse for jeg tÊnker (måske naivt) at de fleste chokoladeproducenter vil forsÞge at lave god smag. Men her kunne producenten måske have lidt gavn af faktisk at have flere i produktionen, der også smagte med i virkeligheden (og ikke kun i reklamerne). Jeg fik for nylig en pakke aften mint af nogle små nisser. Smagen er på et niveau, hvor man lige tjekker holdbarhedsdatoen for det er fornemmelsen af gammel chokolade, der er blevet hvid. De var dog helt nyproducerede, men hårde og meget skuffende i smag. Samme oplevelse, da vi tidligere forsÞgte nougathÊle. FlÞdebollerne er tilforladelige, hvis man spiser dem med kokos men ikke et stort wauw. Dog bedre end nogle af de billigeste.
Spangsbergs marcipansnitter kÞbt i Bilka 24-11-2021
Best fÞr 28-2-2023. En stor skuffelse. Nogle snitter klistrede, andre tÞrre. De smagte ikke af marcipan men dårligere end marcipanerstatning. Når man forventer smagen af Spangsbergs gode marcipansnitter, er dette en stor skuffelse.
KÞb ikke deres marcipan snitter medâŠ
KÞb ikke deres marcipan snitter med nougat. FÞj for den!! blÞd, fedtet, ikke rigtig Nougat og hård marcipan eller hvad det nu er
FlÞdeboller MINUS chokolade
Ved I derude, at der ikke er en eneste procent chokolade i Spangsbergs flÞdeboller??? Er f...... chokeret over de så tillader sig at tage den pris for en gang palmin!!!!!
Fup lagersalg.
Synes simpelthen jeres lagersalg er fup og svindle, når butikkerne har bedre tilbud end jer på samme vare, har lige kÞbt 3 kasser mini flÞdeboller til 39 kr for 15 stk og finder så ud af, at både coop365 og netto sÊlger dem for 25 kr. pr. Êske.
KÞbte marcipansnitter.
KÞbte marcipansnitter.
De var simpelthen så hårde på den ene side. Den anden så klistret. Uspiselige. KÞber det aldrig mere.
I laver lÞn dumping, dårlig stil.!!
Har aldrig vÊret sÊrlig stor fan af jeres produkter, men har da fÞr hen kunne spise det til nÞds.
Men jeg kan ikke lÊngere spise jeres produkter med god samvittighed, efter at have fundet ud af at i ikke har tegnet overenskomst med NNF, som i burde, og jeres ansatte derfor arbejder under dårligere forhold ens mange af jeres konkurrenter.. Dårlig still...
I er med til at ÞdelÊgge den danske model, og lave lÞn dumping..
Grådighed må stå Þverste på jeres liste..
Spangsberg snirkler er nÊrmestâŠ
Spangsberg snirkler er nÊrmest uspiselige
Mine bÞrn gider ikke engang at spiseâŠ
Mine bÞrn gider ikke engang at spise dem, for som min datter sagde., fÞj de smager dårligt
God kundeservice når der er knas med leveringen
Jeg var blevet helt vild med Spangsbergs hindbÊr & lakrids marmelade, men lige pludseligt kunne jeg ikke lÊngere kÞbe produktet i Bilka i Fields. Heldigvis fandt jeg ud af at jeg bare kunne kÞbe Spangbergs produkter på deres egen hjemmesiden. FÞrste gang jeg bestilte marmeladen gik det fint, men anden gang var nogle af marmeladerne desvÊrre blevet smadret under transporten. Jeg kontaktede derfor Spangsbergs kundeservice og 2 dage senere modtog jeg en ny forsendelse. Jeg synes det er god og hurtig kundeservice. Man kan aldrig gardere sig helt imod at der går noget galt under transporten, men i dette tilfÊlde blev problemet lÞst (uden ekstra omkostning for mig)
Virkelig god kundeservice hos Spangsberg
KÞbte fornylig en bÞtte lakrids fra NÞrregade og fandt en genstand i bÞtten, som ikke hÞrte til. Jeg kontaktede kundeservice og fik en ualmindelig god og professionel tilbagemelding.
Nylig kÞbt 5 uspiselige flÞdeboller iâŠ
Nylig kÞbt 5 uspiselige flÞdeboller i Bilka. Fyldet helt klasket sammen til en klÊbrig masse i bunden af bollen.
HÃ¥rd plastik i vingummipose :/
Spangsberg har igennem Ã¥rerne udbredt deres slik imperium med blandt andet NÞrregade vingummier. Disse syndes isÊr at vÊre af ringe kvalitet. Da jeg sidst kÞbte en pose, og fandt et stykke hÃ¥rdt kant plastik i den, der helt tydeligt stammer fra disse firkantede plastikkasser man importere slik i, ja, sÃ¥ gjorde jeg dem opmÊrksom pÃ¥ problemet. Der gik flere dage, hvor jeg ikke hÞrte fra dem efter min henvendelse, og da de endelig kontaktede mig, havde jeg smidt plastikken ud da jeg tÊnkte, at de nok er ligeglade. De bad mig om at sende dette stykke âkant plastikâ til dem, men jeg tÊnkte at det dog var mÊrkeligt. Enhver kan jo tydeligt se pÃ¥ vedhÊftede fotos, hvilken type plastik det er (fotos kan ikke vedhÊftes her i Trustpilot). Min konklusion er, og dette er en ren teori, at Spangsberg importerer deres vingummier fra udlandet. Evt. import fra Kina eller deslige.
Vi vil ikke kÞbe jeres âflÞdebollerâ
Vi vil ikke kÞbe jeres âflÞdebollerâ og andre ting fordi I bruger palme olie produkter i jeres konfekture, det er med til at ÞdelÊgge natur i andre lande, det Êndre ogsÃ¥ klimaet fordi man fÊlder regnskov for at plante palmer i stedet for, hvorfor bruger I ikke alternativer de finde jo, er det fordi de er dyrere?
Desuden er det falsk markedsfÞring at kalde dem flÞdeboller der findes jo ikke flÞde i dem!
Rigtig dÃ¥rligt overtrÊk pÃ¥âŠ
Rigtig dårligt overtrÊk på flÞdebollerne. Til den pris burde de ikke bruge VEKAO som blot klÊber til ganen som en anden billig tysk overtrÊk. Skuffende. I Þvrigt tilsat det berÞmte palmeolie så stay away
Det trÊkker kraftigt ned
Det trÊkker kraftigt ned, at 2. sortering i jeres webshop koster det samme som 1. sortering i Rema 1000.
Sikke en skuffelse har her til pÃ¥skeâŠ
Sikke en skuffelse har her til påske kÞbt flÞdeboller
Skulle vÊre med jordbÊr smag men de smager mest af citrus ikke godt når man ikke er til det.
Der står ikke noget på emballagen om citrus
Det var så sidste gang jeg kÞber der ikke fÞrste gang de skuffer
HÊlemix - mums
Spangsbergs 12 stk HÃLEMIX - nÞÞj det er godt :-)
Skuffet online kunde
Jeg har bestilt en julepakker og en påskepakke og er temmelig skuffet over, hvad de har pakket i kassen. Der er slet ikke den mÊngde i, som de viser i deres onlinereklame og nÊsten ikke nogen variation i produkterne. Det smager fint, men Þv altså.
Jeg syntes det er fordÃ¥rlig at de ikkeâŠ
Jeg syntes det er fordårlig at de ikke har de 3 dåser med bolsjer 99 kr i deres webshops ,de har i deres lagersalg i Esbjerg , men hvis man bor på Als .
PrÞvede at ringe til dem og tilbÞd at jeg ville betale pÃ¥ mobile pay og fragt men nej .::det de bare Êrgelig man ikke bor Ã
lborg~Ã
rhus ~Esbjerg . Syntes i kunne i det mindste i kunne få dem på webshops ,, så vi også kunne få lov til at kÞbe ::::
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã