レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvide, tÞrre og mÊrkeligt smagende minthÊle med klorlugt og holdbarhed til marts 2027! Spangsberg er ligeglad, pengene spildt do'! Bevares, pÊnt svaret pÃ¥ min email, men, efter flere uheldige ople... もっず芋る

KÞbte 4 Êsker af jeres “romkugle” flÞdeboller i gÃ¥r, i anledningen af min fÞdselsdag, og alle der smagte dem inkl mig selv, blev godt nok skuffede over smagen. Der var intet der havde noget med... もっず芋る

KÞbte 1 pose festmix , hvor der skulle vÊre blandede chokolade i , men ingen chokolade kun blÞde karameller, har skrevet reklamation til Spangsberg , hvor de skriver de skal have bats nummer og sidste... もっず芋る

For SÞren hvor er jeg skuffet. KÞbte en julekalender til mine bÞrnebÞrn der ser ud til at vÊre lidt ekstraordinÊrt (kÊmpestor), men her fÞler jeg mig taget godt og grundigt i bag delen. LÃ¥ge nr... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

UlÊkre marcipansnitter

Jeg har i flere år gjort spangsberg opmÊrksom på at Deres marcipansnitter er så dårligt at de trÊkkes tilbage og fjernes fra markedet, det er simpelthen en hån mod kunderne.... har også sendt beviser i form af fotos og poser, og da jeg så lige har set dem nu et sted hvor man sÊlger high-end slik så bliver jeg bare rasende... halvdelen af indholdet et stenhårdt og den anden halvdel nÊrmest flydende, meget snasket i hvert fald, hvilket posen også bÊrer prÊg af.
Jeg har fÃ¥et svar at jeg kan fÃ¥ 22 kr tilbage for den pose jeg sendte dem, men jeg er altsÃ¥ ligeglad med de penge, de skal bare lade vÊre med at passe pÃ¥ kunderne, det er SÅ smaglÞst og kritisabelt 🀚😬🀥

2022幎5月2日

Øv en dårlig oplevelse

Øv Þv Þv.
DesvÊrre en rigtig dårlig oplevelse med deres onlinehandel. Jeg ventede 3 gange så lÊnge på leveringen, end hvad der stod oplyst på deres hjemmeside, og jeg måtte kontakte dem for at få min ordre. Undskyld et surt opstÞd, men det er mere end frustrerende.

2022幎4月27日
自発的なレビュヌ

Aldrig har jeg oplevet så dårlig

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice eller rettere mangel på samme.
Har bestilt online, men ALDRIG modtaget varerne.
Har skrevet til alle de forskellige mails de har af flere omgange men intet respons.
TÊnk at så stor en virksomhed er så ligeglade med deres kunder.
Men selvfÞlgelig er det også en måde at få /stjÊle penge på.

2022幎4月19日

NÞrregade bolcher

NÞrregade bolcher. Elendigt produkt, jeg har prÞvet flere slags og det er absolut IKKE fyldte bolcher, som man forventer. FlÞdetabletter og HOST IKKE skal man vÊre heldig og finde en lille bitte smule fyld i hvert 4 bolche. Deres reklamer er direkte vildledende. Totalt stop herfra.

2022幎4月13日

Vild med jeres flÞdeboller

Vild med jeres flÞdeboller. De er altid friske og lÊkre.

En enkelt gang har en butik opbevaret jeres slik “forkert”; sÃ¥ det har vÊret tÞrt - og ikke den sÊdvanlige gode kvalitet.

I reagerer hurtigt og serviceminded med at sÊtte penge for det pågÊldende produkt ind på ens konto, når man kontakter jer (men I skal naturligvis oplyses om det for at kunne reagere).

Det er virkelig fin service.

2022幎4月1日

Spangsberg flÞdeboller

Spangsberg hindbÊr/lakrids flÞdeboller er min yndlings snack. Jeg bryder mig ikke om deres andre smagsvarianter da de er meget skarpe i smagen. FlÞdebollerne er dog alt for dyre - kÞber kun når de er på tilbud.

2022幎4月1日
自発的なレビュヌ

Sejt skum og blÞd chokolade

GlÊdede mig til at komme hjem og få en flÞdebolle til kaffen.
Men de var ikke kalorierne vÊrd.
JorbÊrskummet var så sejt, at det gik i en stor klump.
Og de andre 2 jeg prÞvede at bide i var nÊsten lige så ringe.

SÃ¥ det var penge lige ud af vinduet.
De billige no name flÞdeboller plejer at vÊre bedre.

FÞj for den

2022幎3月26日

Spangsberg stjernestunder..

Spangsberg stjernestunder..
Det meste i Êsken smager af rigtig dÃ¥rlig “chokolade”, det vÊrste stykke i Êsken er dog deres sÃ¥kaldte marcipanbrÞd! Det har intet med marcipan at gÞre, det smager meget syntetisk
 af sÊbe, harsk. ØV!
Tjekkede lige best fÞr.. men den siger 13.06.22
“Du mÃ¥ godt”
 Men med stjernestunder vil jeg anbefale helt at lade det vÊre!

2022幎3月22日

KÊre Spangsberg

KÊre Spangsberg
Som laver reklamer der får sådan en som.mig til at tro at I har de lÊkreste produkter.
Jeg er nÞdt til at sige at jeg ikke kan lide jeres flÞdeboller, men det er ligemeget hvis andre kan. Mit egentlige spÞrgsmål er, HVORFOR BRUGER I PALMEKERNEOLIE , når I har mulighed for en sundere olie? Ja, den er billig, men hvorfor vÊlger I ikke de lÊkreste ingeredienser der ikke harsker i blodet.?

2022幎3月8日

Jeg kÞbte i november 2021 nogle

Jeg kÞbte i november 2021 nogle uspiselige marcipansnitter og gjorde dem opmÊrksom på det. Jeg sendte mail med billed og oplysninger og det endte ud i en godtgÞrelse på 7,- som tak for al besvÊret.
Det er simpelthen at latterligegÞre sine kunder , som fÞrst på en pÊn måde forsÞger at gÞre dem opmÊrksom på at deres marcipan snitter er uspiselige.

2022幎3月8日

Julekonfekt

Jeg har kÞbt 6 poser marcipankonfekt i Daglig Brugsen og jeg må sige det var en blandet oplevelse halvdelen var hårde som sten dem der var blÞde var ok, det virkede som det var et miks af ny og gammel konfekt

2022幎1月6日

Framragende julekalender

Total i orden chokoladejulekalender fra Spangsberg til en flad 50'er. Egentlig faldt jeg over den flotte julerÞde emballage men indholdet overraskede meget. Tilpas variation af chokoladerne bag alle lågerne og gode mundrette stÞrrelser. Jeg hopper helt sikkert med på vognen nÊste år, hvis der kommer en julekalender igen.

2022幎1月4日

Absolut de dårligste marcipansnitter

Absolut de dårligste marcipansnitter jeg nogensinde har fået - det var direkte pinligt at de kom på et slikfad juleaften. Smagte overhovedet ikke af marcipan. "Marcipanen" var hård og smaglÞs, og det grÞnne, lyserÞde og brune i midten var nÊrmest flydende og fedtet, så alt klistrede sammen - til gengÊld smagte det heller ikke af noget.

2021幎12月28日

Fantastisk kundeservice

Et skuffet barn med en halvtom julekalender fra NÞrregade blev vendt til en super oplevelse.
Skrev ganske kort til NÞrregade/Spangsberg at posen i julekalenderen var stort set tom. Fik et super sÞdt svar om at bÞrn ikke skulle blive skuffet over en julekalender og de fremsendte en pakke med lidt julegodter.

Enorm stor ros herfra. Er helt igennem god kundeservice 👍🏻😊

2021幎12月15日