Hvide, tÞrre og mÊrkeligt smagende minthÊle med klorlugt og holdbarhed til marts 2027! Spangsberg er ligeglad, pengene spildt do'! Bevares, pÊnt svaret pÃ¥ min email, men, efter flere uheldige ople... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte 4 Êsker af jeres âromkugleâ flÞdeboller i gÃ¥r, i anledningen af min fÞdselsdag, og alle der smagte dem inkl mig selv, blev godt nok skuffede over smagen. Der var intet der havde noget med... ãã£ãšèŠã
KÞbte 1 pose festmix , hvor der skulle vÊre blandede chokolade i , men ingen chokolade kun blÞde karameller, har skrevet reklamation til Spangsberg , hvor de skriver de skal have bats nummer og sidste... ãã£ãšèŠã
For SÞren hvor er jeg skuffet. KÞbte en julekalender til mine bÞrnebÞrn der ser ud til at vÊre lidt ekstraordinÊrt (kÊmpestor), men her fÞler jeg mig taget godt og grundigt i bag delen. LÃ¥ge nr... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg er simpelthen så vred
Jeg er simpelthen så vred. Hvordan tror Spangsberg, at de pludselig kan sÊlge deres kasser med flÞdeboller med KUN 4 stk i? Er de så ekstra billige? Nej!
Det er simpelthen at gÞre grin med kunderne. Ikke flere kÞbe herfra
SvÊr embalagesortering
Jeres flÞdeboller er ok, men det er trÊls, at emballagen blander plast og pap. Det gÞr det svÊrt at sortere
Jeg ser spangsberg lige nu har reklamerâŠ
Jeg ser spangsberg lige nu har reklamer på tv, hvor de viser Êsker der er fyldt helt op. Jeg har tidligere oplevet at komme ud i butikkerne og der er Êskerne kun fyldt kvart op, men til samme pris som fyldte Êsker i reklamerne. Så jeg tÊnker at spangsberg skal rette op på reklamerne og vise hvad du rent faktisk får for pengene. Mvh Christina
Kun 4 flÞdeboller i ÊskenâŠ
Jeg har i dag kÞbt en Êske flÞdeboller til 22 kr. i Kvickly, da de var på tilbud.
Samme stÞrrelse Êske som altid, men da jeg åbnede Êsken var der kun 4 flÞdeboller i⊠Jeg fÞler mig lidt snydt. (Tidligere var der 5 eller 6 stk i Êsken.) Så det var ikke så godt tilbud alligevel⊠Men de smager stadig godt!
Nu er der kun 4 stk
Nu er der kun 4 stk. i pakken ð
Virkelig dumt og då til samme pris.
DÃ¥rlig stilð
Jeg ELSKEDE Spangsberg flÞdeboller
Jeg ELSKEDE Spangsberg flÞdeboller. Tyk chokolade og masser af lÊkker skum. Men nu er de blevet mindre og chokoladen tyndere og de smager ikke meget anderledes end konkurrenterne, Þv. Det mindste de kunne gÞre var at udmelde dette I stedet for at lade som ingen ting. Jeg kÞber det ikke mere.
Hmmm nu er flÞdebollerne pludselig halvâŠ
Hmmm nu er flÞdebollerne pludselig halv så store, men prisen er stadig den samme.!!!!
Jeg forstår det simpelthen ikke,
noget som er så billig og producerer, skrumper pludselig ind til nÊsten ingenting, eneste i får ud af det her er bare at folk ikke gider og kÞbe dem, for de er jo ikke ligefrem billige i forvejen..
Men smager godt det gÞr de
Nu er der lige pludseligt kun 4âŠ
Nu er der lige pludseligt kun 4 flÞdeboller i pakken? Samtidig med at de er blevet 33% mindre? SÃ¥ var âtag en pakke for 20,- â, lige pludselig ikke et godt tilbud.
Jeg har kÞbt to pakker flÞdeboller,ogâŠ
Jeg har kÞbt to pakker flÞdeboller,og glÊdede mig til at dele dem med min familie,jeg syntes de plejer at vÊre super gode,men ikke mere,chokoladen var ikke tyk og gav intet knÊk når man bed i den,den var også mindre end de plejer at vÊre,så også mindre skum,jeg vil nu sagtens gå forbi Spangsberg flÞdeboller uden at have lyst til at kÞbe dem.
Elendig kvalitet i årets påskeÊg !
Elendig kvalitet i årets påskeÊg !
Alt fra Spangsberg er af ringeste kvalitet, og burde alene forhandles i Lidl og Aldi.
ForbrugervildledningâŠ
Jeg har spist temmeligt mange af deres flÞdeboller ð mums.
Denne uge kÞbte jeg så to pakker til min lÞrdag med familien. Og Þv hvor er jeg skuffet! I har reduceret stÞrrelsen signifikant, endda uden at skrive det på pakken. Det er jo bevidst forbrugervildledning. Lige prÊcis med flÞdeboller (som med enkelte andre ting) betyder stÞrrelsen faktisk ret meget. Når I gÞr dem mindre gÞr i dem også dårligere. De bliver hurtigere tÞrre og kedelige i midten, samt chokolade/skum ratioen Êndres. Jeg ville faktisk hellere betale mere og så få en normal stÞrrelse flÞdebolle!!!!
F***C*Kjeg er skuffet!!!! 33% mindre det er jo crazy!
Jeg er godt nok skuffet over at jeresâŠ
Jeg er godt nok skuffet over at jeres flÞdeboller indeholder vekao og palmeolie.
Spangsberg reagerer ikke pÃ¥ enâŠ
Spangsberg reagerer ikke på en reklamation.
Butikken er godd nok og kassedamen ogsÃ¥âŠ
Butikken er godd nok og kassedamen også enlig, men skuffet over at poser slik er 2 kr dyrere en vi nÊsten kan få til 20 over alt lige i Þjeblikket, jo til 20 kr hvis du kÞber 5 poser, 2 sorterings bÞtterne har jeg regnet lidt på, og der er nu ikke mange Þre at spare på sådan bÞtte, så tror der har lavet butikkerne for at få et mersalg, skaaal lie sige a jeg dog har kÞbt for 450 kr i dag,
Og i samme skriv vil jeg lige sige at jeg er dybt krÊnket på min kast Miss Foster vegne, i sÊlger hundemad men ikke noget til katte, fyy skamme
FÞler mig lidt snydt
Har lige kÞbt en Êske med jeres blandet chokolade, og opdaget der nu kun er 550gram i. Den gamle Êske som jeg havde herhjemme, var der 600gram i. Hvad er grunden til det? FÞler mig snydt, da den nye Êske jo koster det samme. Er det ligesom med mange andre varer, en skjult prisstigning?
Der er ogsÃ¥ kun 350 gram i NÞrregade slikket, sÃ¥ Êskerne er kun halv fyldte. I jeres reklame pÃ¥ tv, bugner det nÊrmest over kanten med slik, ligeledes med chokoladeÊskerne. I det hele taget synes jeg det er falsk reklame, og svarer slet ikke til forventningerne, Êrgerligtâ¹ïž Det kan godt gÞres bedre Spangsbergð¥º
KÞbte 2 NÞrregade slik poser
KÞbte 2 NÞrregade slik poser
DÃ¥rlig smag
Hvorfor er der flere kopi produkter i jeres poser fra andre slik producenter
De ligner men smager absolut dårlig
Kan i ikke lave slik uden af kopier andre firmaers udmÊrket produkter
SÃ¥ skuffetâŠkÞbt flÞdeboller i netto
SÃ¥ skuffetâŠkÞbt flÞdeboller i netto, ikke andensortering⊠de var smÃ¥ og ukurante ..Þv ÞvâŠ. Nu er det slut med denne weekendspise.
Dyr og Êg i spangsbergs produkter
Vi kÞbte flere poser NÞrregade slikkepinde, som min sÞn glÊdede sig til at dele ud i skolen til sin fÞdselsdag. DesvÊrre havde alle slikkepindene små sorte prikker og nogle små dyr og var HELT uspiselige.
Vi sendte en reklamation til deres kontor og modtog da også svar på at fremsende billeder. Det er nu desvÊrre snart en måned siden at i har modtaget klage og billeder og intet er hÞrt. For dårligt Spangsberg, dette burde ligge hÞjt i jeres prioriteringer. Der er dyr og Êg i jeres produkter og så svaret i ikke på henvendelsen!!
Fyldte bolcher NOT meget bolchestykkerâŠ
Fyldte bolcher NOT meget bolchestykker i posen kÞbte 4 poser og det var i hvert fald ikke fyldte bolcher
På posen står der nÞrregade.dk men den eksisterer ikke på Trustpilot kun på spangsberg.dk
Jeg kÞber i hvert ikke flere af deres bolcher
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã