レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De site is heel duidelijk en bestellen makkelijk. De vouchers ontving ik erg snel. Top en erg tevreden over SpaOnline. Vooral zo doorgaan met jullie service!

5぀星のうち5の評䟡

Door alle drukte was plannen voor saunabezoek er bij in geschoten.nu tijd voor saunabezoek zegt mijn vriendin....ojee de ticketsdata was verlopen en was nog wel kado voor 60jarig vriendin.enige optie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De site is heel duidelijk en bestellen makkelijk👌. De vouchers ontving ik echter niet en heb toen tel.contact opgenomen met de klantenservice. Keurig en vriendelijk te woord gestaan en werd direct ti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vouchers omruilen. Omdat onze sauna in Rosmalen failliet is gegaan t.g.v. de coronacrisis zat ik met vouchers die ik niet meer kon gebruiken. De geldigheidsdatum was inmiddels ook verstreken. Na een t... もっず芋る

䌁業情報

1. りェルネス センタヌ
  2. レクリ゚ヌション センタヌ
  3. スキンケア クリニック

圓該䌁業による蚘述

Nederlands grootste boeking site voor alle sauna's, thermen en spa's. De beste prijzen, alle informatie en de beste service.

連絡先

(3,942)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Wat een topservice

Wat een topservice, vanwege corona geen bezoek aan de gereserveerde sauna kunnen brengen, ticket bijna verlopen, na 1 telefoontje, zijn mijn tickets netjes verlengd, zo goed en vriendelijk geregeld 👍

2020幎9月20日
5぀星のうち3の評䟡

Geen reservering gedaab

Ik had kaartjes gekocht voor de wellnessboot. Daarvoor moest ik het ook bevestigd hebben in de mailbox. Ik had geen mail of iets gekregen. In de ochtend belde ik met een medewerker van SpaOnline (Annemieke). Ze was erg behulpzaam en vriendelijk en zei dat ze het opnieuw naar me zou mailen. Ik had weer niks in de mail gekregen en dacht dat ik wel had gereserveerd. Blijkbaar moest je via de site van de Wellnessboot ook reserveren als je tickets hebt gekocht. Dit stond dan in de mail die ik niet had gekregen dus wist ik het niet. Daar aangekomen konden we niet naar binnen, omdat we niet via hun dite ook een reservering haddden geplaatst. Dit vonden we erg vervelend, want we kwamen vanuit Eindhoven. Weer hadden we Annemieke aan de telefoon die ons vertelde over dat je via de site ook een reservering moest plaatsen en dat dit in de mail stond vermeld. Dit wisten we niet, omdat we geen mail hadden ontvangen. Annemieke had het erg goed afgehandeld en bood ons aan om de tickets te annuleren en 10% korting te krijgen op onze volgende bezoek bij de Wellnessboot. Super service!

2020幎8月20日
5぀星のうち4の評䟡

Dankzij de corona heeft SpaOnline mij toch tevrede kunnen houden

Dankzij die corona heb ik niet meer kunnen genieten van mijn spa en ontspannings massage aanbiedingen van Sauna DrÃŽme. Mijm spa werd verschoven naar 1juli. Maar helaas werd mij verteld dat Sauna DrÃŽme failliet is. Ik kreeg wel netjes een andere mogelijkheid van SpaOnline om als nog mijn 2 Voucher te gebruiken maar helaas zonder een relax massage erbij.
De klantenservice van SpaOnline heb ik als prettig ervaren.

2020幎7月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス