Jeg oplever at hun vejleder helt forkert i hundes kost, bÃ¥de pÃ¥ hendes sociale medier, men ogsÃ¥ i gennem nogle bekendte som er blevet vejledt forkert. Hun sletter ens kommentarer nÃ¥r man stiller... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fint produkt. Dog var alle lakseruller blÞde og rimelig optÞede ved ankomst og det samme med noget af en rulle andet kÞd, der havde ligget i samme side af kassen. PÃ¥ rullerne stÃ¥r der at indhold... ãã£ãšèŠã
Min pakke blev sendt til min fraflyttede adresse, trods jeg havde Êndret den pÃ¥ bÃ¥de ordren og profilen. En vare manglede og jeg fik ikke nogen information om hvorfor, men belÞbet dog refunderet et p... ãã£ãšèŠã
KÞbte âuniversalkammeâ som anbefales af Specialdogs til Cavapoos og bevares, de tog da ogsÃ¥ underulden, men de har skÃ¥ret pelsen i stykker og Þdelagt mere end de har gavnet. Min hundefrisÞr var choker... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Forkert vejledning og sletning af kommentar
Jeg oplever at hun vejleder helt forkert i hundes kost, både på hendes sociale medier, men også i gennem nogle bekendte som er blevet vejledt forkert.
Hun sletter ens kommentarer når man stiller undrende spÞrgsmål til hendes udtagelser.
Desuden avler de syge hunde - igen også til total overpris også med forkert vejledning.
Fint produkt
På rullerne står der at indholdet kan opbevares på kÞl 1 dÞgn efter optÞning og på hjemmesiden 3-4 dage.
Finder et andet sted til nÊste bestilling og håber varene ankommer dybfrosne og at der er sammenhÊng mellem hvad der står på produkt og hjemmeside.
13 år gammel shampoo med klumper i og den var harsk
Har for nyligt kÞbt en Choca-DOODLE 2 i 1 shampoo/balsam, som jeg fÞrst tog hul på i dag, den var fyldt med klumper og den lugtede harsk, da jeg fik kigget nÊrmere på holdbarshed datoen stod der 080911, en 13 år gammel shampoo. Den rÞg direkte i skraldespanden.
FÞj hvor klamt.
Kig godt efter når i kÞber noget der.

Specialdogsshop ããã®åç
Super udvalg af ting til hunden ogâŠ
Super udvalg af ting til hunden og hurtig levering. Fantastisk webside med videoer mv.
De skal helt klart have 5 stjerner
De skal helt klart have 5 stjerner, det er som altid en fornÞjelse at handle hos specialdogs, det bestilte kommer hurtigt og kvaliteten er altid i orden, så de kan klart anbefales herfra, jeg har handlet her i gennem de sidste 10 år og har altid fået en super service.
Super god oplevelse med at handle her
Super god oplevelse med at handle her! Jeg havde et spÞrgsmål, så jeg sendte en besked d. 26/12 og fik svar samme dag. Jeg bestilte varer dagen efter og fik dem inden for et par dage. Virkelig god service.
Du kan trygt handle hos Special dogs
Du kan trygt handle hos Special dogs. Deres barf er af rigtig god kvalitet, og service er i top.
Hurtig ekspedition ðð
God service hurtig levering
God service hurtig levering.
Vil du vÊre sikker på, at din hund får de bedste godbidder uden skadelig kemi
Finder du det stÞrste udvalg i Danmark ved Specialdogs.dk.
Som altid kom varerne hurtigt
Som altid kom varerne hurtigt, og prÊcis det jeg havde bestilt.
Super service og altid levering tilâŠ
Super service og altid levering til tiden. Mangler der noget på lageret som du bestiller, så bliver man hurtigt kontaktet. Klart anbefalesvÊrdigt.
Super service og vejledning.ð¥³
Fin og hurtig betjening.
Hurtig levering og en lille godbid medâŠ
Hurtig levering og en lille godbid med i pakken :-)
Meget tilfreds med levering af Barf ogâŠ
Meget tilfreds med levering af Barf og gode snacksððððð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã