Jeg oplever at hun vejleder helt forkert i hundes kost, bÃ¥de pÃ¥ hendes sociale medier, men ogsÃ¥ i gennem nogle bekendte som er blevet vejledt forkert. Hun sletter ens kommentarer nÃ¥r man stiller... ãã£ãšèŠã
Fint produkt. Dog var alle lakseruller blÞde og rimelig optÞede ved ankomst og det samme med noget af en rulle andet kÞd, der havde ligget i samme side af kassen. PÃ¥ rullerne stÃ¥r der at indhold... ãã£ãšèŠã
Min pakke blev sendt til min fraflyttede adresse, trods jeg havde Êndret den pÃ¥ bÃ¥de ordren og profilen. En vare manglede og jeg fik ikke nogen information om hvorfor, men belÞbet dog refunderet et p... ãã£ãšèŠã
KÞbte âuniversalkammeâ som anbefales af Specialdogs til Cavapoos og bevares, de tog da ogsÃ¥ underulden, men de har skÃ¥ret pelsen i stykker og Þdelagt mere end de har gavnet. Min hundefrisÞr var choker... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtige og professionelle
God og rigtig hurtig service
God og rigtig hurtig service! Min ordre var til en gave, og den var fremme allerede dagen efter der var bestilt.
Hurtig levering af barf
Hurtig levering af barf, - altid god til lige at svare på spÞrgsmål ! vores hund har i sit fÞrste leve år, ikke haft udfordringer med dårlig mave eller ligne ⊠så jeg er super tilfreds med ny viden fra en som har styr på sit livsvÊrk med Doodler,
Vi skal prÞve hundepensionen denne sommer og har det godt med at Jeanette lige tjekker op på hvilke hunde der er bedst sammen ..
Vi er super tilfredse med vores kÞb af Otto fra Specialdogs
Gode priser og hurtig levering
Sender forkert og svarer ikke.
Min pakke blev sendt til min fraflyttede adresse, trods jeg havde Êndret den på både ordren og profilen. En vare manglede og jeg fik ikke nogen information om hvorfor, men belÞbet dog refunderet et par dage efter.
Jeg har forsÞgt at skrive til virksomhedens mail med mine issues med deres service, men de svarer ikke. De har fine priser og udvalg, men dette serviceniveau gÞr at jeg ikke anbefaler at du handler her.
Hurtig levering.
AsbjÞrn er fantastisk til at sikre atâŠ
AsbjÞrn er fantastisk til at sikre at vi fÃ¥r de vare som netop vi har brugfor. Han er helt utrolig rar og servicemindedð
Varerne kommer altid hurtigt efter bestilling
Er så tilfreds:)
Super service og betjening hver enesteâŠ
Super service og betjening hver eneste gang vi bestiller, kan klart anbefales :-)
Holder hvad de lover
Hurtig levering.
Super service og udvalg
Altid ualmindelig hurtig og korrekt levering - de har et stort udvalg - og sÃ¥ er der altid en snacks med i kassen - bÃ¥de til de 2 benet og til dem med 4 ben ðŸðŸðŸ
Rigtig fint produkt og hurtigâŠ
Rigtig fint produkt og hurtig forsendelse. SÞd lille overraskelse til vuf og hundemor i pakken. Hjemmeside kunne vÊre mere brugervenlig men ikke ar udsÊtte på produkt/levering.
Et helt fantastisk sted at handle
Et helt fantastisk sted at handle. Fede ting til en god pris. Hurtig og rar betjening. Jeg kan varmt anbefale special dogs.
Hurtig og korrekt betjening
Hurtig og korrekt betjening, varer bliver leveret lyn hurtigt .
Alt ok
Modtog varerne meget hurtigt. Alt var fint. Dejligt med nogle prÞvesnacks til hunden.
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service.
Hurtigt svar fra kunde service og god behandling.
Altid god service
Hurtig levering