レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En god oplevelse med hÞjt informationsniveau. Vi fÞlte os trygge under indgrebet og der blev givet tydelige instrukser og informationer om tiden efter. Desuden oplevede jeg at der var hurtig respon... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som dansk familie uden religiÞs baggrund var det vigtigt for os at finde den helt rette klinik til vores sÞns omskÊring. Vi startede med en konsultation hos Amin pÃ¥ Specialklinik for at se omgivelsern... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min sÞn pÃ¥ 4mdr blev omskÃ¥ret d.04.05.2026 af Amin. Det var en god oplevelse og han havde ikke de store gener efterfÞlgende. Selve operationen var smertefri og hurtigt overstÃ¥et. BÃ¥de Amin og hans ass... もっず芋る

䌁業情報

1. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Specialklinik Taastrup er en underafdeling af Kirurgisk Klinik Brabrand. Siden 1995 har klinikken tilbudt omskÊring af drengebÞrn, og med stor tilfredshed fra kunderne har klinikkens lÊger foretaget tusindvis af omskÊringer. Klinikkens gode rygte og kundernes anbefalinger har vÊret afgÞrende for klinikkens fortsatte aktivitet gennem så mange år.

4.7

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

En god oplevelse med hÞjt

Desuden oplevede jeg at der var hurtig respons på mails, med de spÞrgsmål og bekymringer der var i de fÞrste dage.
Vi kan godt anbefale specialklinikken :-)

2026幎2月21日

Tusind tak for anmeldelsen og for besÞget Maj-Brit 😊

Great service

Great service... Armin and his assistant are really gentle with the procedure and take care of their patients very well. My son did not cry so much after the procedure.
Everything went well smoothly.

2026幎2月13日

Thank you so much. Appreciate it 😊

Professionelt personale

Professionelt personale, Amin er meget dygtig lÊge. Alt gik som det skal vÊre. Vi var rigtig glade for vi besÞgte klinikken :)

2025幎12月29日

Det glÊder os at i var tilfredse Rezan 😊 vh lÊge Amin

Stor tryghed som forÊlder

Jeg var meget tilfreds med klinikken og hele forlÞbet omkring min sÞns omskÊring. Personalet var yderst professionelle og gav en grundig og tryg forklaring både fÞr og under proceduren. Det var tydeligt, at de var velforberedte på alle tÊnkelige situationer, hvilket gav stor ro som forÊlder. Kommunikation og vejledning undervejs var betryggende og meget vÊrdsat. Jeg kan varmt anbefale klinikken.

2025幎12月12日

Specialklinik からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Adis. Det glÊder os at du var tilfreds med behandlingen af din sÞn. Held og lykke med alt fremover. Vh lÊge Amin

Dygtig kirurg med hÞj faglighed

Fra fÞrste kontakt med special klinik i Tåstrup, blev vi mÞdt med en professionalisme udover det sÊdvanlige. Derfor besluttede vi hurtigt os for, at det var her vores sÞn skulle omskÊres.
Hele forlÞbet fra booking til operation og den efterfÞlgende vejledning var prÊget af hÞj faglighed og empati. Resultatet blev rigtig flot, og det er vi taknemlig for.

Klinikken står til rådighed ved mindste bekymring også selvom det er ferie, det har vi aldrig oplevet andre steder.
Tusind tak for en virkelig god behandling- vi giver vores varmeste anbefalinger videre.

2025幎12月23日

Specialklinik からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse Mohamad. Det glÊder os at i fÞlte jer godt behandlet 😊

INGEN psykiske påvirkning af min sÞn

INGEN psykiske påvirkning af min sÞn
Min sÞn på 6 år blev omskåret hos Amin for en uge siden i fuld narkose.
Vi havde en rigtig tryg og positiv oplevelse. Amin og hans team er professionelt og tog sig god tid til at forklare hele forlÞbet. Han leverer gode resultat og er meget nemt at kontakte gennem hele forlÞbet. Vores sÞn kom igennem forlÞbet UDEN smerter, hvilket er fremragende. Jeg vil varmt anbefale klinikken for de forÊldre som sÊtter pris på de fysiske og psykiske aspekter.
10/10

2025幎12月23日

Specialklinik からの回答

Tusind tak for anmeldelsen Hossein. Barnets ve og vel, ogsÃ¥ psykisk betyder meget for os 😊🙏🏌

Vi fik vores sÞn pÃ¥ 2 mdr omskÃ¥ret her

Vi fik vores sÞn på 2 mdr omskåret her og det var den mest beroligende oplevelse. Hvis man Þnsker at fÞle sig tryg skal man helt klart komme her! De var så gode og sÞde ved min sÞn. Tak for det!

2025幎12月20日

Hej Nazli

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at i har vÊret tilfredse og fÞrst og fremmest fÞlt jer trygge med vores behandling.

De bedste hilsner
Amin

Dygtig personale.

Alt gik godt fra start til slut samt hurtig til at svarer på beskeder hvis man nu skal spÞrge om noget ift. omskÊring og bekymringer.

2025幎10月23日

Tak for din anmeldelse Musa. 😊

En fantastisk og professionel forlÞb!I

En fantastisk og professionel forlÞb!I I skaber en tryg atmosfÊre, og godt forlÞb fra start til slut. Amin leverer gode resultater og er nem at kontakte gennem hele forlÞbet. Man bliver grundig informeret inden indgrebet og vejledes efterfÞlgende om pleje mm.
Kan varmt anbefales!!!

2025幎6月12日

Specialklinik からの回答

Tak for jeres fine anmeldelse og for jeres besÞg. Det glÊder os at i har vÊret tilfredse med forlÞbet. Venlig hilsen Amin

Vi har haft en virkelig god oplevelse i

Vi har haft en virkelig god oplevelse i forbindelse med omskÊringen af vores sÞn. Hele forlÞbet har vÊret super professionelt fra start til slut. Vi fÞlte os meget trygge og godt informeret hele vejen igennem – bÃ¥de fÞr, under og efter indgrebet.

Personalet var imÞdekommende, rolige og kompetente, og vi oplevede en rigtig fin og omsorgsfuld tilgang til både barn og forÊldre. Vi fik grundig vejledning omkring, hvad vi kunne forvente, og hvordan vi bedst kunne passe på vores sÞn i dagene efter.

Nu, cirka en uge efter indgrebet, er det gået rigtig godt. Helingen forlÞber helt som den skal, og vi er så lettede og taknemmelige.

Vi kan varmt anbefale klinikken til andre forÊldre, der står overfor samme beslutning.

2025幎6月19日

KÊre Michelle

Tusind tak for jeres besÞg og den fine anmeldelse. Det glÊder os at i fandt vores behandling tilfredsstillende.

De bedste hilsner
Amin, speciallÊge

Mange tak for et fantastisk forlÞb!

Mange tak for et fantastisk forlÞb! Vi blev taget godt imod og velinformeret om omskÊringsforlÞbet. Det var yderst professionelt behandling og vi var trygge hele vejen igennem. LÊgen fik besvaret vores beskeder meget hurtigt og vores tvivl blev afklaret inden vi blev bekymrede. Resultatet er blevet så flot og det er vi så lykkelige for.
Vi vil helt klart anbefale specialklinik i Taastrup ☺

2025幎3月12日

Specialklinik からの回答

Tusind tak for jeres anmeldelse. Det glÊder os at i har vÊret glade for behandlingen.

Trygt og professionelt!

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Vi fÞlte os tryg hele vejen, og Amin var yderst professionel. KÊmpe anbefaling herfra!

2025幎2月17日

Specialklinik からの回答

Trygt og godt forlÞb fra start til

Trygt og godt forlÞb fra start til slut. Man bliver grundet informeret inden indgrebet og vejledes efterfÞlgende om pleje mm. Amin og hans assistent er dygtige, profesionelle og skaber en tryg og rar atmosfÊre for bÞrnene og forÊldrene fra man trÊder ind i klinikken og til man forlader den. Amin leverer gode resultater og er nem at kontakte gennem hele forlÞbet. kan varmt anbefales🩶

2025幎1月5日

Meget professionel behandling

Meget professionel behandling. Kan varmt anbefales. En dygtig lÊge og en dygtig assistent. De var rigtig imÞdekommende overfor bÞrnene. Det blev et rigtig godt resultat og ingen gener efterfÞlgende.

2024幎11月12日

Venligt personale

Venligt personale. Ønsker dem alt det bedste.

2024幎7月16日

Specialklinik からの回答

Meget tilfreds med hele forlÞbet op til

Meget tilfreds med hele forlÞbet op til og efter. De var hurtige til at svare på spÞrgsmål efter vi kom hjem. Kan varmt anbefales.

2024幎7月10日

Glad for resultatet

Glad for resultatet. Jeg var meget nervÞs for min sÞn både fÞr og efter indgrebet. Amin var professionel og har vÊret god til at svare på mine spÞrgsmål og berolige mig i helings processen, det har vÊret meget betryggende.

2024幎4月30日