レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊmpe anbefaling herfra. God kommunikation, godt lÊrermateriale og en rolig og tryk instruktÞr. Jeg var lidt nervÞs pÃ¥ dagen, men alt var sÃ¥ trygt og roligt, at det ogsÃ¥ blev en hyggelig dag. Selv cen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mine bÞrn og jeg har taget speedbÃ¥dskÞrekort hos speedbaaden.dk. Patrick gjorde dagen virkelig god. Han er dygtig til at formidle stoffet man skal op i, super sjov og sÞd og god til at gÞre en kla... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min mor, lillebror og jeg har lige bestÃ¥et prÞven til speedbÃ¥dskÞrekortet (12-07-2026). Patrick er en fremragende instruktÞr, og det teoretiske materiale er rigtig godt. Alt bliver gennemgÃ¥et pÃ¥ en lÊ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er lige kommet hjem i dag med bestÃ¥et speedbÃ¥ds eksamen her d. 07-06-2026, efter et sublimt kursus forlÞb👌🏻 Vi havde Patrik som er super god og pÃ¥ sin helt egen rolige mÃ¥de fÃ¥r praktikken hel... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットスクヌル
  2. 教宀
  3. セヌリング倧䌚堎
  4. å­Šæ ¡
  5. 家庭教垫業

圓該䌁業による蚘述

Undervisning til SpeedbÃ¥dskÞrekort, vandscooterbevis og Duelighedsbevis. ⚓ Danmarks bedst anbefalede SpeedbÃ¥dsskole. 💪 Vi er den eneste E-mÊrkede Sejlerskole. som garanter dig vi overholder gennemsigtighed med priser, samt overholdelse af markedsfÞringsloven ✔ Hos os betaler man ikke for skjulte gebyrer som mange af vores konkurrenter gÞr. (prÞv at sammenlign prÞvegebyrer med vores konkurrenter) 💞 Vi har branchens dyreste og lÊkreste bÃ¥de. med alt i udstyr der kan forventes pÃ¥ et seriÞst kursus. 🚀 Vi er den eneste Sejlerskole som har undervisningsmateriale der er 100% video baseret, hvilket egner sig til personer med indlÊringsvanskeligheder samt dysleksi. Alle vores kurser tager udgangspunkt i at vores elever intet kender til sejlads, og vi derfor pÊdagogisk gradvis bygger lÊringen op om div. Emner. NÃ¥r vi underviser i et emne er mÃ¥let at man efterfÞlgende kan anvende sin viden brugbart i virkeligheden, og ikke bare har lÊrt hvad man skal sige til en prÞve for at bestÃ¥ pÃ¥ et minimum niveau. Her fÃ¥r du markedets bedste produkt, og til en meget konkurrencedygtig pris. Kurser over hele sjÊlland. og faste lokationer i KÞbenhavn, KÞge, HelsingÞr, og FrederiksvÊrk. Her fÃ¥r du bestÃ¥else garanti samt pris garanti. Vi tilbyder oplÊring i sejlads i din egen bÃ¥d, og havn. hvis dette skulle vÊre et behov.

5.0

5.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Liked very much the training and warm

Liked very much the training and warm up before the examination. All the matters we were asked to demonstrate later on were very well demonstrated. The coach, very young talented person, was very professional and likable. Loved it all, and most important, I passed the test (and which was the goal). Unfortunately, I forgot the name of the coach (my bad).

2024幎8月26日

Speedbaaden からの回答

Congratulations on your speedboat license. we are happy to hear that you were satisfied with the course and the instructor. by the way, his name was Johan.
We thank you for the review
Br.

Fantastisk instruktÞr

Fantastisk instruktÞr vi havde i sÞndags i KÞge, Daniel var rigtig god til at forklare ude på vandet hvordan hurtigt stoppet og MOB skulle laves og hvordan man ligger til i havnen

2024幎8月25日

OhÞj Morten!
tillykke med dit speedbÃ¥dscertifikat 🚀💚✔
vi er glade for at hÞre at du kunne lide vores instruktÞr
vi takker for stjernerne 🀩

OhÞj

OhÞj
Tog idag speedbådscertifikat gennem speedbaaden.dk med instruktÞr Johan. Det var den bedste oplevelse ever - alt super professionelt og meget trygt. Tak for en god dag på havet⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎8月25日

OhÞj Jimmy
SkÞnt at hÞre at du havde en god oplevelse pÃ¥ vores kursus. Vi takker for stjernerne 🀩
God vind
Patrick og Johan

Den mest professionelle udbyder

Kan kun anbefale Speedbaaden.dk og Patrick. 10 stjerner hvis det var muligt.
Super professionel, behagelig og fantastisk formidler! Hvis du skal tage duelighedsbevis i teori, fÃ¥r du en yderst kompetent underviser! Go for it. De stÞrste anbefalinger herfra. 😊

2024幎8月21日

Speedbaaden からの回答

Tak for i gÃ¥r, og tillykke med jeres bestÃ¥ede duelighedsprÞve ✔💪
Jeg sÊtter pris pÃ¥ anmeldelsen 🀩

God oplevelse

Grineren teori-videoer, der var informative og gav gode pensum-relevante pointers. Tak til Johan for en lÊrerig undervisning på vandet. Viste os prÊcis, hvordan det skulle gÞres. Det var sgu fedt.

2024幎8月19日

Speedbaaden からの回答

Fedt at hÞre at du kunne lide videoerne og instruktionen pÃ¥ dagen 😊
vi takke for anmeldelsen
Dbh. Johan og Patrick

Super dag på vandet

Super dag på vandet, med gode og tålmodige undervisere. Kunne man give flere stjerner havde de fået det! :)

KÊre Heidi
Tillykke med jeres nye speedbÃ¥dskÞrekort ✔
du skal have mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os 🀩

Skide god dag

Skide god dag.
Vores instruktÞr Johan var super god og god til at lÊre fra sig.
GÞr det 😊👍

Speedbaaden からの回答

det var dejligt at hÞre! vi takker for stjernerne 🀩

InstruktÞr Johan var super dygtig

InstruktÞr Johan var super dygtig!
En fantastisk dag

Speedbaaden からの回答

Vi er glade for at gÞre i havde et godt kursus, og gik der fra med et speedbÃ¥dsbevis 😊

Super godt sted

Super godt sted at tage speedbÃ¥dscertikat. Gode videoer man kan se inden selve prÞvedagen og god og behagelig undervisning af Johan pÃ¥ vandet. 🛥☀

2024幎8月10日
自発的なレビュヌ

Super undervisning og godt materiale

Til at starte med godt materiale og videoer, som giver en introduktion til de emner man skal igennem.
På vandet var Johan en god, vidende og behagelig underviser, som gjorde at far og sÞn kom godt i mål.

2024幎8月4日

Speedbaaden からの回答

Stort tillykke med jeres speedbådsbevis!
du skal have tak for anmeldelsen 😊

God oplevelse

Det var en super god oplevelse med Johan som lÊrer og med Robert som censor.

2024幎8月10日

Speedbaaden からの回答

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os 😊
Patrick og Johan

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Min kone som ikke har kÞrekort, min 15 årige sÞn og jeg selv tog certifikatet hos Speedbåden.dk.
Professionelt men meget afslappet.
Johan var yderst behagelig og rolig/beroligende på vandet. God tid og masser af overskud, selvom vi var forsinket grundet DM i badedyr 😄
Bedste anbefalinger herfra!

2024幎8月4日

Speedbaaden からの回答

1000 tak for anmeldelsen. det godt at hÞre i havde et godt kursus pÃ¥ trods af DM i badedyr 😅

Tag dit speedbÃ¥dskÞrekort her 👏

Overvejer du at tage speedbÃ¥dskÞrekort, bÞr du klart gÞre det her! Fra start til slut en god, tryg, sjov og professionel oplevelse. Wow! ✹

Den teoretiske del er tilpas grundig, og samtidig overskuelig. Gjort tilgÊngelig og spiselig med videoer udarbejdet af Patrick, der gennemgÃ¥r aspekterne med kompetence og en god portion humor, sÃ¥ man holder interessen hele vejen igennem. Der er ogsÃ¥ en skriftlig version af materialet tilgÊngelig, hvilket er rart at have inden prÞven 📖

PÃ¥ selve dagen blev vi igen mÞdt med samme professionalisme hele vejen igennem fra Patricks side. FÞrst fik vi tid til at Þve knob og Þve materialet en sidste gang. DernÊst kom vi ud pÃ¥ vandet i en lÊkker bÃ¥d. Her brillierede Patrick igen, med humor, ro, kompetence og tÃ¥lmodighed 💪

Man var helt i trygge hÊnder og grundet vÊremÃ¥den blev der for os alle ogsÃ¥ skabt god psykologisk tryghed ombord, sÃ¥ man netop turde stille de spÞrgsmÃ¥l man havde brug for, hvilket er sÃ¥ afgÞrende for reel lÊring 🧠

Vi trÊnede at plane, at lave hurtigt stop, mand overbord samt at lÊgge til kaj mv. Hvis man ikke var helt sikker pÃ¥ om man kunne finde ud af det, fik man lov at prÞve flere gange - uden at man fÞlte sig til besvÊr(!!) - hvilket var virkelig dejligt 😅

Derefter kom censor. Vi blev testet på vandet, og han var rar og venlig. Alle bestod både den teoretiske og praktiske del 🎓

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal tage dit speedbÃ¥dskÞrekort, sÃ¥ vil jeg klart anbefale det her! Perfekt kundeservice, kÊmpe erfaring, kompetence, ro, imÞdekommenhed og ikke mindst en helt fantastisk og velbalanceret humor, som gÞr dagen legende let 👏

En tryg, sjov, adrenalinfyldt og lÊrerig dag som endte ud i et speedbÃ¥dskÞrekort - what’s not to like 🙏🏌

2024幎8月3日

KÊre Sarah
Mange tak for din meget fine anmeldelse, 🀩og ikke mindst for dit gode selskab pÃ¥ kursus. 😊
Jeg ser frem til at se dig igen til vandscooter kursuset.
Vh
Patrick

Super gode videoer og instruktÞr

Super gode videoer og rigtig god instruktÞr!
Mickey var vores instruktÞr og han gjorde det rigtig godt og gav sig tid til at forklarer og ville os det bedste kunne man mÊrke.

2024幎7月28日

Speedbaaden からの回答

Mange tak for din anmeldelse!
Den sÊtter mickey og jeg pris pÃ¥ 🀩

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。