レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊmpe anbefaling herfra. God kommunikation, godt lÊrermateriale og en rolig og tryk instruktÞr. Jeg var lidt nervÞs pÃ¥ dagen, men alt var sÃ¥ trygt og roligt, at det ogsÃ¥ blev en hyggelig dag. Selv cen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mine bÞrn og jeg har taget speedbÃ¥dskÞrekort hos speedbaaden.dk. Patrick gjorde dagen virkelig god. Han er dygtig til at formidle stoffet man skal op i, super sjov og sÞd og god til at gÞre en kla... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min mor, lillebror og jeg har lige bestÃ¥et prÞven til speedbÃ¥dskÞrekortet (12-07-2026). Patrick er en fremragende instruktÞr, og det teoretiske materiale er rigtig godt. Alt bliver gennemgÃ¥et pÃ¥ en lÊ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er lige kommet hjem i dag med bestÃ¥et speedbÃ¥ds eksamen her d. 07-06-2026, efter et sublimt kursus forlÞb👌🏻 Vi havde Patrik som er super god og pÃ¥ sin helt egen rolige mÃ¥de fÃ¥r praktikken hel... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットスクヌル
  2. 教宀
  3. セヌリング倧䌚堎
  4. å­Šæ ¡
  5. 家庭教垫業

圓該䌁業による蚘述

Undervisning til SpeedbÃ¥dskÞrekort, vandscooterbevis og Duelighedsbevis. ⚓ Danmarks bedst anbefalede SpeedbÃ¥dsskole. 💪 Vi er den eneste E-mÊrkede Sejlerskole. som garanter dig vi overholder gennemsigtighed med priser, samt overholdelse af markedsfÞringsloven ✔ Hos os betaler man ikke for skjulte gebyrer som mange af vores konkurrenter gÞr. (prÞv at sammenlign prÞvegebyrer med vores konkurrenter) 💞 Vi har branchens dyreste og lÊkreste bÃ¥de. med alt i udstyr der kan forventes pÃ¥ et seriÞst kursus. 🚀 Vi er den eneste Sejlerskole som har undervisningsmateriale der er 100% video baseret, hvilket egner sig til personer med indlÊringsvanskeligheder samt dysleksi. Alle vores kurser tager udgangspunkt i at vores elever intet kender til sejlads, og vi derfor pÊdagogisk gradvis bygger lÊringen op om div. Emner. NÃ¥r vi underviser i et emne er mÃ¥let at man efterfÞlgende kan anvende sin viden brugbart i virkeligheden, og ikke bare har lÊrt hvad man skal sige til en prÞve for at bestÃ¥ pÃ¥ et minimum niveau. Her fÃ¥r du markedets bedste produkt, og til en meget konkurrencedygtig pris. Kurser over hele sjÊlland. og faste lokationer i KÞbenhavn, KÞge, HelsingÞr, og FrederiksvÊrk. Her fÃ¥r du bestÃ¥else garanti samt pris garanti. Vi tilbyder oplÊring i sejlads i din egen bÃ¥d, og havn. hvis dette skulle vÊre et behov.

5.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

SpeedbÃ¥den.dk 👍🏌

Når man som jeg kun har motorbådserfarring fra sÞen i Tivoli, er det fantastisk at mÞde en kompetent instruktÞr som Patrick, der kan fÞre en igennem pensum på en god og sikker måde, med en seriÞs mine og et humoristisk glimt i Þjet! Dette er både på instruktionsvideoer og i praksis.
Kun ros herfra!
Tak for en god dag på vandet, og en gennemfÞrt speedbådsprÞve.

2024幎3月26日

Speedbaaden からの回答

Mange tak for din anmeldelse. og tillykke med dit speedbÃ¥dskÞrekort. det havde du bare helt styr pÃ¥ 💪.
du skal have tak fordi du har taget dig tid til at anmelde speedbåden. det er meget vÊrdsat

Kan klart anbefale Speedbaaden

Kan klart anbefale Speedbaaden.
Virkelig god oplevelse og en god dag på vandet.
Vores instruktÞr Johan var super god og lÊrte os en masse nyttige tips og tricks. Min båd krÊver ikke speedbådbevis, men vil anbefale det til alle der skal sejle. Jeg fÞler mig langt mere sikker til sÞs og er klar til den kommende sÊson. Tak for den gode oplevelse

2024幎3月23日

OhÞj Johan
Mange tak for din anmeldelse.
den sÊtter Johan og jeg pris pÃ¥ 😊
Patrick

Selv i ret meget blÊsende vejr fik vi

Selv i ret meget blÊsende vejr fik vi rykket arrangementet til kbh og fik gennemfÞr det, takket vÊre vores gode instruktÞr Mickey gik alt som det det skulle og dagen var en mega fed oplevelse. Absolut 5 stjerner her fra

OhÞj Thomas
Tillykke med dit speedbÃ¥dskÞrekort ✔
Det var fortjent under de vejr forhold!
Mange tak for din anmeldelse. den er Mickey og jeg glad for 😍

En god oplevelse

Tak for en spÊndende, og lÊrerig dag.
Og ikke mindst tak til vores underviser Micky, der tålmodigt og professionelt guidede os igennem de forskellige manÞvre, også selv om vejret viste sig at vÊre lidt til den friske side.

Teorimaterialet man får udleveret er rigtig fint, let forståeligt ved lÊsning og/eller video med lÞbende quizzer så man er rigtig godt forberedt til den teoretiske prÞve.

Kun gode anbefalinger herfra
Jesper.

2024幎3月10日

Speedbaaden からの回答

Mange tak for din anmeldelse og tillykke med dit speedbådsbevis der nu er i hus.
vi er glade for at hÞre at du kunne lide vores setup pÃ¥ kursuset. ☺

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Stor ros til vores instruktÞr, Mickey, var virkelig god til at lÊre fra sig og med god tålmodighed og humor.
Kan klart anbefales herfra
/Ole

2024幎3月10日

KÊre Ole
Mange tak for din anmeldelse. den sÊtter bÃ¥de Mickey og jeg meget pris pÃ¥ 🀩

Fed oplevelse

Fed oplevelse, med god hjÊlp fra vores instruktÞr Micky

Speedbaaden からの回答

Mange tak for din anmeldelse! den sÊtter vi meget pris på.
Patrick og Mickey

Super materiale og undervisning både

Super materiale og undervisning både selvstudiet og ved selve prÞven.
God atmosfÊre og en meget venlig instruktÞr Mickey tog os godt med hele vejen. Jeg havde aldrig sejlet fÞr og der var meget vind, så var ret nervÞs, men alt gik godt - i Þvrigt også en meget behagelig censor

1000 tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 😊
Patrick og Mickey

Godt og seriÞst kursus

Var på kursus her i weekenden. Havde ingen erfaring fra tidligere. Teorimaterialet var virkelig godt og nemt at bruge. Det blev forklaret virkelig godt.
Den praktiske del var på Amager Strandpark. Fint gennemgået så alle kursister var trygge ved det der skulle ske. Det blev også fint afspejlet i prÞven, hvor alle klarede det helt perfekt.
Et meget professionelt setup, hvor alle får en masse med hjem. Tak for en helt igennem god oplevelse.

OhÞj Jesper.
tusinde tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for at hÞre at du kunne lide både teori delen og dagen på vandet.
Håber vi ses til dueligheds kursus nÊste gang :-)

LÊrerigt kursus

Patrick som var instruktÞr på vores kursus, havde sÞrgede for, at vi fik et godt forståeligt materiale på mail i form af video og tale, så vi var bedst rustet til teorien. Patrick hjalp os alle til at kunne fÞrer båden bedst muligt inden censor ankom.
Censor var en utrolig behagelig mand, og gjorde vores praktiske prÞve til en lÊrerig oplevelse uden at vi som kursister blev nervÞse over den praktiske prÞve.

KÊre Michael
Tak for sidst og
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde speedbåden.
det er vÊrdsat 😊

Top professionel undervisning

Top professionel undervisning, seriÞs og grundig, tak for en god dag på vandet.

selv tak, og Mange tak for din anmeldelse ☺

SpeedbÃ¥dscertifikat i KÞge

SpeedbÃ¥dscertifikat hos SpeedbÃ¥den er opbygget med rigtigt godt og lÊrenemt videomateriale og test til den forudgÃ¥ende ‘hjemmeundervisning’. Det er rart, at man fÃ¥r mere viden end blot det lovpligtig.
Tak til Patrick for at ringe og fÞlge op dagen fÞr den praktisk Þvelse og prÞve ift. påklÊdning og spÞrgsmål/ forventninger.
Praktiks Þvelse var i dag med Mickey i KÞge lystbådehavn - tak Micky for god og betryggende Þvelser i båden på havet og ved kajen. Lige tilpas for mig, som aldrig har stået bag rattet på en båd OG derfor skulle plane for fÞrste gang.

KÊre Louise
tak for din anmeldelse. vi er glade for at hÞre at du var tilfreds med konceptet og havde et godt kursus og prÞve.
Patrick

Undervisning på hÞjt niveau. Kan varmt anbefales!

Har taget speedbådscertifikat hos Speedbåden. Rigtig godt materiale.
Har vÊret til praktiks Þvelse med Mickey og efterfÞlgende prÞve i dag Rigtig god oplevelse.
En sÊrlig tak til Mickey for stÞtte og betryggende gennemgang.
FÞler mig klar til at begive mig ud på vandet.

KÊre Mai
Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde speedbåden.
det sÊtter Mickey og jeg pris pÃ¥ ☺

Rigtig god oplevelse 😊

Rigtig god oplevelse 😊
Mine drenge og jeg glÊder os til at komme pÃ¥ vandet, og fÞler at vi er klÊdt godt pÃ¥, efter godt kursus og herefter sikker prÞve. Tak for i dag 👍

2024幎2月25日

Speedbaaden からの回答

KÊre Lars Mange tak for din anmeldelse . Den er meget vÊrdsat :-)

Duelighedsbevis

Var idag til duelighedskursus,der var godt tid til at gennemgå emmet og det materiale man har Þvet sig på hjemmefra er super og er forklaret så alle kan vÊre med, Patrick er super god underviser og god til at forklare stoffet. Kan kun varmt anbefale dette sted, har også taget speedbådskÞrekort sidste år.
Begge kurser er bestået fÞrste gang

2024幎2月7日

Hej BjÞrn
Tak for sidst og mange tak for anmeldelsen. jeg talte med censor og tilsynsfÞrende efter du gik. og begge var enige i at du klarede det rigtigt godt til prÞven, og de kunne mÊrke at du var godt inde i stoffet. 💪
Mvh.

Rigtig godt kursus

Rigtig godt kursus. Kan varmt anbefales

2024幎1月27日

Speedbaaden からの回答

Tak for din anmeldelse, og tak for sidst
Patrick

Tak for en super fantastisk dag på

Tak for en super fantastisk dag på vandet. Patrick er god til at undervise på en forståelig måde. Kan kun anbefale Seedbaaden..

2024幎1月27日

KÊre Michael.
Tak for sidst, og ikke mindst tak fordi du tog dig tid til at anmelde SpeedbÃ¥den. godt klaret med bestÃ¥et prÞve 👍

Min allerstÞrste anbefaling

Min allerstÞrste anbefaling. Kompetencer og service er forrygende hÞjt.

2023幎9月23日

Speedbaaden からの回答

mange tak for din anmeldelse, den er meget vÊrdsat 😊

Godt undervisningsmateriale mv.

Virkelig godt undervisningsmateriale. Det fungerede godt med videoer og små test efter videoerne.
Den praktiske trÊning på vandet var super. Patrick var opmuntrende og tålmodig.
De bedste anbefalinger herfra.

2023幎9月30日

KÊre Signe.
Tak for sidst og tillykke med dit nye speedbådsbevis 😊
Jeg sÊtter virkelig pris på at du har taget dig tid til at anmelde speedbåden!
God vind

Tak til Johan

Tak til Johan

Det var en super oplevelse, vi har bestået, og har vÊret ude at sejle allerede. Kan helt klart anbefale speedbåden.dk
Håber Johan bliver som instruktÞr for altid virkelig venlig, hjÊlpesom og megettttt tålmodig mand.

Tusind tak for alt.

Hilsen

Deniz og Jamal ( hold fast :))

2023幎9月1日

KÊre Deniz og Jamal
mange tak for jeres anmeldelse. den sÊtter vi meget pris på :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。