Speedbooks® Software レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Wat ons betreft was er een splitsing in het kantoor, waardoor wij een nieuwe licentie hebben gekregen, het overzetten van de oude naar de nieuwe is super snel geregeld en de begeleiding was top!

5つ星のうち5の評価

Begin dit jaar kwamen wij op advies van Exact in contact met Speedbooks. Wij waren op zoek naar een rapportage tool waarbij wij niet alleen enkelvoudig per B.V. konden rapporteren maar ook geconsolide... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid met Speedbooks. Zeker nu alles ook online gaat, is mijn gebruikerservaring sterk verbeterd. Ik werk volledig in Google Workspace en hoewel Speedbooks alleen Ex... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Speedbooks, heeft mijn leven en werk veel gemakkelijker gemaakt door mij tools te geven welke een strakke rapportage als ook heldere analyses verkrijgen mogelijk maken door een simpele druk op de... もっと見る

企業情報

1. ソフトウェア企業

当該企業による記述

Of je nu als ondernemer zelf je financiën regelt, of dat als accountant voor anderen doet: niets is zo belangrijk als nauwkeurig inzicht in de financiën. Met Speedbooks® maak je eenvoudig perfecte managementrapportages, zoals kwartaal- en maandoverzichten, jaarrekeningen en begrotingen. Het dashboard geeft je bovendien real-time overzicht. Te gebruiken via desktop of mobile app. Welk administratiepakket* je ook gebruikt, Speedbooks® biedt voor een paar tientjes per maand razendsnel inzicht in je cijfers. Het gebruiksgemak en de overzichtelijke visuele voorstelling van de gegevens zorgen voor een vertaling van data naar informatie. Geschikt voor bedrijven in praktisch elke branche, en of het nu om simpele of complexe administraties gaat: Speedbooks® werkt voor iedereen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13件

レビューを書く

Goedemiddag Henk,

Bedankt voor de positieve feedback. Fijn dat we je naar tevredenheid helpen wanneer dit voor jou nodig is. Wij helpen je namelijk altijd graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Helpdesk

Prima reactie gehad van de helpdesk van Speedbooks, zodat ik als beginnende gebruiker mij echt geholpen voelde.

2024年9月25日

Beste Speedbooks®-klant,

Bedankt voor de positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze helpdesk.

Fijne en meedenkende klantenservice

Fijne en meedenkende klantenservice! Nadat ik zelf mijn abonnement had aangepast naar een met meer viewers, kreeg ik pro-actief een mail waarin werd uitgelegd dat een ander abonnement handiger was. Heel fijn en korte communicatie.

Software zelf is zeer overzichtelijk en te personaliseren. Het contacten met de boekhoudprogramma's ging ook erg goed.

2024年9月18日

Goedemorgen Isa,

Bedankt voor deze positieve review. Heel erg fijn om te horen dat u onze software en service waardeert.

Geweldig pakket!

Geweldig pakket, fijne support afdeling, zaken niet onnodig complex maken. Kortom hele fijne software voor het jaarwerk.

2024年8月30日

Goedemorgen Vincent,

Bedankt voor deze positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze software en onze support afdeling.

5つ星のうち4の評価

Ben snel en goed geholpen.

Ben snel en goed geholpen.

2024年8月27日

Beste Speedbooks®-klant,

Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat u snel en goed bent geholpen

Fijn programma

Het is een zeer gebruikersvriendelijk programma, en je kan makkelijk alles opzoeken in de kennisbank.

2024年8月23日

Goedemorgen Patricia,

Bedankt voor deze positieve review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de software.

Prima software!

2024年8月2日

Goedemorgen Mohamed,

Bedankt voor deze positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de software.

5つ星のうち5の評価

Dank jullie hartelijk voor deze…

Dank jullie hartelijk voor deze megageweldige software!

2024年7月3日

Beste meneer/mevrouw Mulder,

Hartelijk dank voor deze positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent.

Mooi product

Mooi product, zeer toegankelijk front-office

2024年6月13日

Beste Speedbooks®-klant,

Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent en dat onze front-office toegankelijk is.

Snel en goed geholpen

2024年6月19日

Beste meneer Ruiter,

Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent.

gebruikersvriendelijk

2024年5月17日

Beste Speedbooks®-klant,

Bedankt voor deze positieve review en goed om te lezen dat u onze software gebruikersvriendelijk vindt.

5つ星のうち5の評価

Uitstekende software voor meer inzicht!

Uitstekende software om meer inzicht te krijgen in de financiële resultaten van het bedrijf.

2024年5月15日

Beste Speedbooks®-klant,

Hartelijk dank voor deze positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent.

Altijd zicht op P&L

Top, interactief en altijd zicht op de business!

2024年3月16日

Beste Speedbooks®-klant,

Bedankt voor uw positieve review! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze software.

5つ星のうち5の評価

Een stuk goedkoper dan de andere…

Een stuk goedkoper dan de andere aanbieder. Werkt goed en waar er vragen zijn is er meteen goed antwoord en begeleiding.

2024年2月29日

Beste Marc,

Bedankt voor deze positieve review en goed om te horen dat de software naar behoren werkt.

klantvriendelijk

2024年1月30日

Beste Speedbooks® klant,

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent.

5つ星のうち5の評価

Eenvoudig te hanteren software met…

Eenvoudig te hanteren software met prima ondersteuning!
Ideaal voor allerlei rapporteringen.

2024年1月30日

Beste Speedbooks klant,

Bedankt voor deze positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent met onze software.

Speedbooks

Speedbooks, kan je gelijk mee werken, geen ingewikkeld pakket, meeste spreekt voor zich. Heel fijn om mee te werken.

2023年12月30日

Beste Connie,

Bedankt voor deze positieve review. Goed om te horen dat u op een prettige manier met Speedbooks kunt werken.

5つ星のうち4の評価

Jaarrekening model is onvoldoende om…

Jaarrekening model is onvoldoende om een goede toelichting te maken. De rubricering is te beperkt, voorheen met Infine gewerkt, die veel meer mogelijkheden had. Ben ermee gestopt.
Na mijn opmerkingen heeft Anita van speedbooks het keurig opgelost

2024年1月1日

Beste Henk,

Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat Speedbooks Online niet het juiste programma voor je is. Wellicht is Speedbooks Advanced een betere oplossing voor je, dat is ons uitgebreidere programma. Mocht je hier meer informatie over willen dan adviseer ik je om contact op te nemen met de sales afdeling via 0513 820 130.

5つ星のうち5の評価

Als werkte precies zoals je verwacht…

Als werkte precies zoals je verwacht dus dat is prettig.

2023年12月14日

Beste Speedbooks-klant,

Bedankt voor deze positieve review en goed om te horen dat onze software aan uw verwachtingen voldoet.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。