レビュアーのコメントを見てみましょう
In november PS4 met 2 controllers besteld. Geld was snel afgeschreven, levering koste diverse mails, appjes en 3 weken. Alles bij deze winkel is refurb en getest: NOT!!! 1 controller was defect.... もっと見る
Wij hebben hier begin februari een ps4 slim besteld en kregen deze na twee dagen geleverd netjes ingepakt en alle kabels erbij. We waren eerst wel beetje bang na het lezen van deze reviews . Maar er w... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Niet doen
December 2022 een ps4 besteld maar kreeg helemaal niks binnen. Gelukkig na lang lopen te appen kreeg ik mijn geld terug maar dit was de moeite echt niet waard met die domme site. Geen aanrader blijf er lekker van weg.
Niet eens een ster waard
Niet eens een ster waard… Mei 2022 iets besteld, ze hebben nooit wat geleverd en ik heb nooit geld terug gekregen. Ondertussen zijn we al bijna een jaar verder. Bestel hier alsjeblieft niet!!
PS4 besteld, alles okee
PS4 besteld, binnen 3 werkdagen in huis (wel de kerstdagen er tussen.)
Werkt perfect,
enige nadeel, er is geen contact te krijgen.
Oplichting
Dit is bewust georganiseerde misdaad, trap hier aub niet in.
Bizar dat deze site nog kan bestaan.
Op 1 april hebben ze contact opgenomen dat we ons geld terug zouden krijgen.
Helaas nog steeds geen PS4 of geld ontvangen.
Nooit iets ontvangen, wel betaald
Eind december al een bestelling gedaan. Betaald en nooit iets ontvangen. Meerdere mails, belletjes, appjes maar niks helpt. Nog altijd geen geld terug gehad. Tijd voor een aangifte bij de politie. Bestel hier nooit iets !!
Niet Refurbished & Lange Levertijd
Eind vorigjaar een refurbished Playstation 4 Pro gekocht. Hij adverteert met ‘snelle levering’ dat was alles behalve waar. Pas na heel veel mailen, bellen (voicemail), aangifte voorbereiden, zijn onrechtmatig gebruikte keurmerk informeren en meer pas een maand later een incomplete levering. Pas na weer weken wachten was de levering dan eindelijk compleet.
Het bovenstaaande is al een reden om deze verkoper af te raden. De Playstaion was echter vanaf de eerste dag traag, liep regelmatig vast en maakte een hoop koelherrie (staat goed geventileerd) maar gezien mijn ervaring met deze partij en de vele andere negatieve reviews vertrouwde ik zijn garantie niet. Vandaar dat ik langs een reparateur in Bleiswijk ben gegaan. Daar kon ik meekijken en werd mijn vermoeden bevestigd:
Dit was geen refurbished machine. Het was dichtgeslipt met stof, de koelpasta was uitgedroogd en de hardeschijf was beschadigd.
De Playstation is van mijn zoontje van 8 die er een jaar voor gespaard heeft en allerhande klusjes voor heeft gedaan. Natuurlijk heb ik het dus gerepareerd maar er is nu in totaal minimaal € 100,- meer aan uitgegeven dan ik er bij elke andere willekeurige winkel ervoor betaald had. En dan had ik waarschijnlijk wel een betrouwbare garantie gehad en geen weken hoeven wachten op een wat nu blijkt een miskoop.
Dus naast de onwaarheden met betrekking tot snelle levering, is wat hij verkoopt ook niet refurbished. Want dan mag je een schijfcontrole, schoonmaak, nieuwe koelpasta en andere techische inspecties verwachten.
Heb natuurlijk foto’s gemaakt … maar goed naar hem sturen met de rekening van de reparatie heeft weinig zin vrees ik. Als ik de reacties zo lees was mijn zoontje dan helemaal de pineut geweest.
Ik neem mijn verlies, maar mijn advies:
Bespaar jezelf een hoop ellende en koop bij deze oplichter dus niet.
Graag reactie!!!
Goedendag,
wellicht is het op deze manier mogelijk om contact te krijgen met spelcomputerkopen. Ik wacht op reactie via mail / whatsapp en tot op heden niks. Graag of levering of geld crediteren, anders zal ik ook helaas tot aangifte moeten overgaan.
Afhandeling spelcomputerkopen.nl
Afhandeling spelcomputerkopen.nl
Wij hebben vorig jaar 2 ps4 gekocht voor de kinderen. Dan zie je op de webshop dat er nog 45 in bezit hebben, wat zien wij tot ons grote verbazing dat het geannuleerd is. Wij op de webshop gekeken zijn er nog 25.
Wij contact proberen te nemen zowel telefonisch als per mails maar geen reactie. Nadat wij een review schreven werd er wat meegedaan.
Hun reactie was dat wij nogmaals een bestelling moesten plaatsen en via iDeal betalen. Dit hebben wij ook gedaan (zonder klarna).
De ps4 waren na 2 mnd binnen gekomen. Maar de eerste keer bestelling die via klarna is verlopen is niet aan klarna gemeld dus ook niet geannuleerd.
Maar bij klarna staat nu een incassobureau erop. Gelukkig dat wij alles bewaard hebben. Maar nog steeds geen reactie van computerkopen/ dus ook niet geannuleerd bij klarna.
Wat hebben we zelf gedaan: Vele malen gebeld en vele mails verstuurt maar tot heden geen reactie gekregen.
Ik vind persoonlijk dat spelcomputerkopen.nl gestopt moet worden want zo ga je niet met klanten/mensen om.
BESTEL NIETS bij spelcomputerkopen.nl
Refurbished PlayStation kopen? Doe dat dan zeker niet bij
Spelcomputerkopen.nl
ze verdienen nog geen 1… ze weten precies hoe alles werkt en spelen daarop in. Ik wil mijn geld per direct terug.
Ik dacht ik ga een refurbished PlayStation kopen voor mijn zoon.
Voor mijn zoontje zijn verjaardag had ik een mooie refurbished PlayStation gezien bij spelcomputerkopen.nl en ook gekocht. Na een aantal dagen niets gehoord te hebben ging ik contact opnemen. Via e-mail, telefoon en social heb ik hun getracht te benaderen. Via geen enkele wijze zijn ze te bereiken. Komen ook niet terug op e-mails en whats app berichten. Het ergste vind ik nog dat ze gewoon kunnen door gaan met hun oplichters praktijken. Ze adverteren fors via Google AdWords en ook hun betalingsprovider pay.nl geeft hun nog een week de tijd om te reageren. Maar dat gaat zeker niet meer gebeuren ben ik bang. Eigenlijk had ik al moeten kunnen aanvoelen dat het niet klopt. Immers je bent verplicht om een achteraf betalen optie aan te bieden als webshop. Creditcard valt daar niet onder. Hoe is het mogelijk dat dit niet wordt aangepakt. Het enige wat ik heb ontvangen van hun is een bestelbevestiging via de e-mail. Daarna totale stilte. Nu al ruim 1,5 week. Kortom bestel hier niets ook al ziet de site er redelijk uit. Heb je al besteld die dan aangifte, meldt een dispuut bij pay.nl en neem contact op met de fraude helpdesk. Als je niets doet worden zulk soort partijen nooit aangepakt, DUS NEEM ACTIE. Het zou goed zijn als ook het adverteren in Google voor zulke partijen gestopt kan worden dat zal ook vast ergens gemeld kunnen worden.
Heb je betaald via iDeal neem dan contact op met pay.nl en laat een dispuut aanmaken.

Spelcomputerkopen からの回答
Oplichters
Oplichters! Bestelling december 2021, nooit iets ontvangen en geld ook niet terug gekregen.
Op 4 januari 2022 bestelling gedaan van…
Op 4 januari 2022 bestelling gedaan van PS4. Na enkele weken zonder levering annulatie aangevraagd, maar nog steeds zonder terugbetaling. Schandalig. Niet bestellen is de boodschap.
Half januari een ps 4 gekocht en nog…
Half januari een ps 4 gekocht en nog steeds niets geen antwoord op de mails geen antwoord via telefoon niks nada klacht ingediend wegens oplichting en ze blijven maar verder doen mss ze eens een bezoekje brengen
Een drama shop.
Een drama. 20-12-21 PS4 met 2 consoles bestel voor mijn dochtertjes verjaardag. Betaald helaas. Na 2 mails, telefoon wordt nooit opgenomen, een reactie. Opdracht wordt geannuleerd. Geld moet terugkomen via provider. Onzin natuurlijk. Dan mail dat ze eind jan. terugbetalen. Helaas. inmiddels in gebrekegesteld, aangifte van fraude gedaan en gemeld bij via Pay. En ze werven vol door. Oplichters.
Oplichters!
Oplichters!! Ik heb eind januari een playstation besteld en betaald. Nooit iets ontvangen, geen enkele reactie op mijn mails. Ook ik ga aangifte doen.
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf
Meer dan een maand geleden een playstation bestelt en tot heden nog niks binnen, telefonisch zijn ze niet bereikbaar en ze reageren ook niet op mijn e-mails.
Als je niet bestolen wilt worden van je geld zou ik hier niet bestellen.
Heeft iemand tips om toch mijn bestelling of mijn geld te krijgen?
Wachten op de belofte van een geest
Twee weken geleden een spelconsole besteld, momenteel nog steeds niets ontvangen. Ik heb tot nu gewacht omdat andere reviewers spraken over een wachttijd tot 14 dagen. Nu ben ik het beu en is mijn geduld op.
Vertraging op zich kan ik begrijpen en verdragen. Het feit dat daarover niet wordt gecommuniceerd door de bedrijfsmedwerkers, en zo klanten in het ongewisse blijven over de staat van hun bestelling is zeer vervelend.
Daarbij is het alles behalve verstandig vanuit zakelijk standpunt, aangezien ik als klant geen reden heb te vertrouwen op de service die spelcomputerkopen.nl claimt te bieden.
Hieronder enkele voorbeelden:
-Track&Trace-code; nooit ontvangen.
-Levering 1 tot 3 (+vertraging max. 5) werkdagen; na 14 dagen nog geen pakket
-Klantenservice ma-vrij: 09:00-17:00--> telefoongesprek wordt automatisch beëindigd voor het begint + nooit antwoord gehad op bericht via website
De gebrekkigheid in communicatie maakt dat ik niet weet wat de reden is voor deze onprofessionele houding. Daar kan ik dan ook moeilijk begrip voor opbrengen. En ik vind het jammer dat u als zaakvoerder uw eigen ruiten ingooit door uw klantenbasis te verwaarlozen.
Ik hoop nog steeds dat u uw engagement als zaakvoerder nakomt, en ik spoedig een antwoord van u krijg of de door mij reeds betaalde spelconsole vandaag of maandag op mijn adres wordt geleverd.
Als dat niet mogelijk is zal ik het u gemakkelijk maken en de spelconsole komen ophalen in Amsterdam.
Oplichters zijn het.
Koop niks bij spelcomputerkopen.nl heb…
Koop niks bij spelcomputerkopen.nl heb een artikel besteld, maar nog niet ontvangen. Zowel telefonisch als via de mail niet bereikbaar. Staat een adres op de site maar als je verder kijkt is dit een virtueel kantoor. Helaas kwam ik hier te laat achter. Nu na 3 weken nog steeds geen reactie op mijn appjes en mailtjes. Had het graag netjes willen oplossen met hun maar denk dat dit niet mogelijk is.
Deze site is niet te vertrouwen
Deze site is niet te vertrouwen. Let op! De goede reviews zijn niet echt. Trap er niet in en houd je geld bij je.
TRAP ER NIET IN!!
Mensen trap er niet in!
In december een playstation 4 pro besteld, maar nada noppes. Geen Playstation, geen geld terug. Eerst aan het lijntje gehouden en nu geen gehoor. Niet per mail of telefoon.
Al die goeie recensies die tussendoor geplaatst worden…..ik geloof er niks van. Heel knap dat die mensen wel contact hebben gekregen. Zal wel geplaatst zijn om mensen op het verkeerde been te zetten. Doe het echt niet! Er zijn veel gedupeerden. Hier is al aangifte gedaan.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。