レビュアーのコメントを見てみましょう
Super goede service en komen afspraken na. Er stond dat een bad de volgende dag geleverd kon worden, dus voor de check gebeld. Werd positief bevestigd. En inderdaad; een dag later kwam er een vrach... もっと見る
企業が回答しました
Top! Bij binnenkomst was het al duidelijk, dit is een gezellig etablissement. Vriendelijke bediening, jassen netjes aangenomen, en wij werden keurig naar de tafel gebracht. Tafel mooi gedekt, kaarse... もっと見る
企業が回答しました
Probeer al meerdere dagen de klantenservice te bereiken, zowel via de mail als telefonisch. Na 10min in de wacht zegt het bandje ' het is erg druk, we doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk te woo... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De diensten die ze bieden zijn prima, maar...
De diensten die ze bieden zijn prima, maar sinds een aantal dagen krijg ik van die bitcoin afpers mailjes met het email adres dat ik enkel voor Installatievakwinkel.nl gebruik. Dus op een of andere manier zijn mijn gegevens bij Installatievakwinkel gestolen of verkocht.
Mijn garantie aanvraag wordt niet behandeld.
Mijn garantie aanvraag wordt inhoudelijk maar niet beantwoord, ondanks wel vriendelijk contact. Wat is er toch aan de hand? We zijn een maand verder inmiddels maar helaas zonder enig resultaat.
Installatievakwinkel biedt goede…
Installatievakwinkel biedt goede prijzen en snelle levering, maar beloftes over levering op dezelfde dag werden niet nagekomen. Mijn bestelling arriveerde pas na drie dagen na contact via e-mail en telefoon. Het zoeken in hun catalogus kan beter. Over het algemeen een redelijke ervaring.
Datalek
Datalek! Ook ik ontvang ineens phising mails op het unieke mailadres wat ik alleen bij Installatievakwinkel heb gebruikt. De data is dus bewust of onbewust gelekt. Men gaat hier dus niet veilig met uw persoonsgegevens om!
Uit het niets ontvang ik phishing mails…
Uit het niets ontvang ik phishing mails op het (unieke!) email adres dat ik gebruikt hebt op deze website. Bij navraag geeft men aan van niets te weten maar uiteraard kan het niet anders dan dat zij hun gegevens hebben laten uitlekken.
Zeer slecht
Zeer slecht! Als je ventilatie box defect blijkt te zijn zijn ze onbereikbaar en nu 1 maand later nog geen reactie per telefoon of mail!
Ik zou zeker een andere webshop adviseren!
Bestelling niet geleverd, betaling snel teruggestort
Op 27 april 2024 een bestelling verricht voor een grohe keukenmengkraan. Tijdens de bestelling wordt vermeld de datum van leveren 3 mei 2024. Na betaling van de bestelling direct een melding dat de kraan pas geleverd werd op 28 mei. Uiteindelijk werd dit tussen 28 mei en 3 juni. Verder niets meer vernomen..Op 4 juni heb ik een nette email verzonden dat ik graag de betaling teruggestort wilde op mijn bankrekening. Zowaar, tegen alle verwachtingen in werd de betaling na 3 dagen gestort op mijn rekening. Hulde voor dit laatste!
Oh ja, dezelfde kraan één dag later besteld bij bol.com en wat denk je?... de dag daarop al in huis.
Waardeloos bedrijf
Ik had een douche gekocht en deze thuis getest. De douche kwam een ontzettend zwakke straal uit dus heb hem geretourneerd omdat deze niet naar wens was. Ik kreeg mijn geld niet terug met de reden dat de douche nat was geweest en de druppels er niet meer afgingen. Volgens hun was de douche 100% in waarde gedaald en ze zouden de douche vernietigen als ik hem niet retour nam.
Dus deze winkel verkoopt douches en wanneer volgens hun een douche nat is geweest is hij volgens de winkel niks meer waard.
Weken lang gebeld en gemaild op geen enkele manier geholpen, ze namen geen verantwoordelijkheid en boden geen enkele oplossing aan. Ik heb zelfs mijn moeder laten bellen, dan weet je dat er echt iets niet goed is.
Ik heb de douche vervolgens retour gekregen, waarvan ze in eerste instantie wilde dat ik de verzendkosten betaalde.
Wanneer ik de douche terug thuis had gingen de druppels er gewoon zonder enige moeite af.
Kwalitatief
Uitermate
Teleurstellend bedrijf.
Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo slecht geholpen ben door een bedrijf.
Ook wilde ik een review achterlaten op de site, maar reviews met minder dan 3 sterren werden on hold gezet.
Ja, jullie data is gehackt
Ik krijg helaas dreigmails van spammers op het exclusieve e-mailadres dat ik achterliet bij installatievakwinkel.nl. Voor mij het bewijs dat de beveiliging van jullie systeem onvoldoende was en daardoor gehackt kon worden. Sterker nog ik heb op 2 verschillende e-mailadressen in het verleden besteld en op bieden kreeg ik een identieke chantage mail. Evenals op het exclusieve e-mailadres wat ik gebruikte bij badkamerwinkel.nl wat onder hetzelfde moeder bedrijf blijkt te vallen.
Waarom hebben jullie "IGM Online b.v." het nagelaten de wettelijk verplichte melding aan jullie klanten te doen? Graag uw verheldering want zo achteloos mag je niet met de persoonsgegevens van uw klanten omgaan.
Toegevoegd nav het antwoord van het bedrijf: Het bedrijf geeft aan het hack niet te hebben gevonden en dus geen idee hebben wat er moet worden verbeterd. Ook hebben ze geen andere klanten willen informeren dan welke zelf de gestolen data konden terug traceren naar Installatievakwinkel.nl. Het is meest aannemelijk dat hackers nog steeds ongemerkt toegang hebben. Daarom zijn bij dit bedrijf uw gegevens niet meer veilig.

Prettig telefonisch contact
Ik kreeg bericht dat de oorspronkelijke leverdatum via bestelsite afgesproken niet mogelijk zou zijn. Zou weken later worden. Na prettig telefonisch contact hebben ze het via een andere leverancier geregeld. Alsnog was de levering wel 2 dagen later dan afgesproken maar in ieder geval geen weken later. Betrouwbare partij om iets te bestellen.
Drama drama drama!
Drama drama drama!
Edit: wel gemakkelijk om te zeggen dat er geen bestelling van ons is geweest. We hebben zelfs 2 keer de kraan moeten bestellen bij jullie omdat de 1e al niet op de afgesproken dag kwam!

Installatievakwinkel からの回答
Goede prijzen, snelle levering!
Goede prijzen, duidelijke communicatie en snelle levering!
Het product wat ik bestelde kwam niet overeen
Het product wat ik bestelde kwam niet overeen met de foto. Ook duurde het 5 dagen in plaats van de volgende dag in huis omdat mijn product eerst naar de andere kant van Duitsland werd gestuurd. Dit zal mede te maken hebben gehad met dpd.
Ook heb ik een review geschreven over het product op de website maar die zetten ze er gewoon niet op.
Ze beweren dat ze het allemaal heel vervelend vinden maar daar geloof ik niets van anders verstrek je geen valse informatie plus incorrecte foto’s en geen review.

Installatievakwinkel からの回答
Bestelde product zou volgende dag al…
Bestelde product zou volgende dag al geleverd kunnen worden maar dit bleek niet haalbaar te zijn omdat product bij navraag door hun aan het magazijn dat deze niet voorradig was. Werd hier vroegtijdig van op de hoogte gesteld en kreeg direct een nieuwe levering datum bevestigd.
Geweldig snelle levering en een…
Geweldig snelle levering en een geweldige douche gekocht voor een goeie prijs!
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en…
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en de goede service.
Titel
Alles goed en op tijd binnen gekregen. Wel jammer dat er geen handleiding bij de materialen zit, maar qua bedrijf verder oké.
Leverdatums van deze webshop blijken niet te kloppen
Bestelde product zou de volgende dag geleverd worden. Echter werd dit 3 weken later. De medewerker kon alleen bedenken dat het misschien beschadigd was geraakt tijdens verzending. Oftewel niemand lijkt te weten wat er is fout gegaan. Heel vreemd verhaal allemaal. Bestelling inmiddels geannuleerd.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。