Een mooie website met een variërend aanbod van verschillende spijkermatten. De verzending was ook heel snel, dus ik ben tevreden!
Ik heb onlangs de combi spijkermat gekocht en het is echt een gamechanger voor mijn dagelijkse routine! In het begin was ik een beetje sceptisch over het idee van een mat vol scherpe punten, maar na een paar keer gebruiken, ben ik om. Zodra ik erop ga liggen, voel ik hoe mijn spieren langzaamaan ontspannen en de spanning in mijn rug en schouders afneemt. Het duurt even om eraan te wennen, maar het geeft uiteindelijk een heerlijk gevoel van ontspanning. Ik ben zelfs al 1 keer in slaap gevallen.
Na slechts 10-15 minuten op de mat voel ik me beter en merk ik dat ik beter kan slapen en minder last heb van stress. Daarnaast vind ik het ook fijn dat ik het gewoon thuis kan gebruiken, zonder dat ik dure behandelingen nodig heb.
Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om stress te verminderen, spierspanning los te laten en jezelf even een rustmoment te gunnen, dan kan ik de spijkermat van harte aanbevelen! Echt een goede aankoop.