Spilfabrikken レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bestilte mit spil søndag aften, og læste først efterfølgende anmeldelser på trustpilot. Skal indrømme jeg tænkte jeg nok var blevet snydt, men fik efterfølgende tilsendt tracking oplysninger og spill... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Havde bestilt et spil derfra, og har stadig ikke modtaget det og det er 1 måneder siden, og de har skrevet for 3 uger siden at jeg vil få penge retur - men har intet hørt fra dem derefter og har ikke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

😂😂😂 Det her spil burde ligge klar til enhver hyggelig aften - vi spillede det i går og man har jo ingen anelse om hvilke evner man skal gøre brug af - lidt jydsk og svensk havde vi glæde af at kun... もっと見る

企業情報

1. ゲーム専門店

当該企業による記述

Spilfabrikken er hele Danmarks spilfabrik. Vores kort spil er et af de sjoveste spil du nogensinde har prøvet. Krypteret er vores første spil af mange. Så du kan se frem til mange flere sjove spil i fremtiden!

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og ikke noget at klage…

Hurtig levering og ikke noget at klage over.

2023年12月8日

Spilfabrikken からの回答

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og oplevelsen. Hvis der skulle opstå noget i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe.

5つ星のうち2の評価

Pakke stadig ikke afsendt efter 2 uger

Købte d. 01/12 et spil krypteret på deres hjemmeside. Har kun modtaget en ordrebekræftelse og ingen information om afsending. Det er nu 14 dage siden jeg lagde min ordre?

Jeg har skrevet en mail til som de heller ej er vendt tilbage på. Nu må vi ses om jeg overhovedet får min pakke jeg har betalt for.

2023年12月1日

Hej Camilla,
vi beklager virkelig din oplevelse her. Skulle dette mod forventning ikke være løst i dag, så send venligst en mail til hej@spilfabrikken.dk.

Amanda, Spilfabrikken

Kan varmt anbefales

Superfin service, spillet kom hurtigt og nemt. Firmaet virkede professionelt og hyggeligt samtidig.

2023年11月29日

Spilfabrikken からの回答

Tusind tak for din dejlige feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med servicen og spillet. Det betyder meget for os, at du oplever os som både professionelle og hyggelige. Vi håber, du får masser af glæde af spillet!

5つ星のうち3の評価

Vi købte krypteret, men fandt hurtig ud af det er et spil for unge mennesker, da man bruger ord, som ikke hører til vores generation.
Det ville være dejligt hvis man havde skriver det i opslaget.

2023年12月2日

Spilfabrikken からの回答

Tak for din feedback! Vi beklager, at spillet ikke levede op til jeres forventninger i forhold til målgruppen. Det er en rigtig god pointe, og vi vil tage det til efterretning for fremtidige opslag. Vi sætter stor pris på din ærlige tilbagemelding og håber, I alligevel fik lidt sjov ud af spillet.

5つ星のうち2の評価

Lidt ufærdigt…

Lidt ufærdigt…
Har købt Krypteret, men det virker ikke til at være testet ordentligt. Nogle af dem var sjove, nogle var lidt søgte

2023年12月5日

Hej Tine,
Tak for din ærlige feedback! Vi beklager, hvis nogle af kortene i Krypteret ikke levede op til dine forventninger. Vi arbejder altid på at forbedre vores produkter, og din kommentar er vigtig for os i den proces. Vi er glade for, at nogle af kortene gav sjov, og vi vil tage din feedback med i vores fremtidige udvikling.

5つ星のうち4の評価

En ren leg at bestille hos jer 👍og…

En ren leg at bestille hos jer 👍og leveringen skete hurtigt ogsmertefrit. Kan varmt anbefales 🥰

2023年11月24日

Spilfabrikken からの回答

Tusind tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både bestilling og levering. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os. Vi håber, du får masser af sjov med spillet! 🥰

5つ星のうち5の評価

Fik lige det spil min datter ønskede…

Fik lige det spil min datter ønskede sig. Det blev ovenikøbet leveret lynhurtigt, tak. Spillet kom i brug med det sammen.

2023年9月27日

Hej Christiane,
Tusind tak for din skønne feedback! Vi er så glade for at høre, at din datter fik lige præcis det spil, hun ønskede sig, og at det blev leveret hurtigt. Dejligt at vide, at det allerede er blevet taget i brug! Vi håber, I får mange sjove timer med det.

Sjovt spil

Vi havde set reklamer for spillet flere forskellige steder og besluttede os for at købe det. Vi finder et levert i løbet af 2 dage og glæder os nu til at spille det med familie og venner

2023年8月2日

Spilfabrikken からの回答

Tusind tak for din besked! Det glæder os at høre, at I fik spillet hurtigt leveret, og at I ser frem til at spille det med familie og venner. Vi håber, det bliver en fantastisk oplevelse med masser af sjov og grin! God fornøjelse!

Krypteret

Fedeste spil nogen sind! Så sjovt! Gå måde at starte en festlig aften!

2023年8月7日

Køb intet her

Jeg bestilte for tre uger siden. Første ordre blev væk, det var ikke deres skyld, men hvad der er skete derefter er bestemt.
Først får jeg kontakt og de siger de sender et nyt afsted med det samme. Der sker intet. Jeg bede om track og trace, der sker intet. Jeg har skrevet virkelig mange gange, men jeg får ingen svar.

OBS: de er pt igang med at få slettet negative anmeldelser.

2023年7月21日

Hej Maja,
Vi beklager virkelig forløbet og for de frustrationer, du har oplevet. Det er bestemt ikke den service, vi stræber efter at levere. Vi sætter pris på din tålmodighed, og vi forstår, hvor frustrerende det må være at stå uden både svar og dit produkt
Tak for din feedback, det er vigtigt for os, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores kundeservice.

5つ星のうち5の評価

Meget sjovt og godt spil

Meget sjovt og godt spil. Mine gæster var først skeptiske, indtil de fandt ud af hvor sjovt spillet var, og kunne ikke stoppe igen.

2023年7月27日

Hej Heine,
Tusind tak for din feedback! Det glæder os virkelig at høre, at spillet blev en succes, selvom gæsterne var lidt skeptiske i starten. Vi er glade for, at det endte med at blive så underholdende, at de ikke kunne stoppe igen! Vi håber, I får mange flere sjove spilrunder fremover.

Købte Krypteret

Købte Krypteret, som er godt udholdende og giver gode grin. Et godt spil og et godt køb.

2023年7月25日

5つ星のうち4の評価

Super nemt at bestille og hurtig levering. Kan helt klart anbefales.

2023年7月9日

Spilfabrikken からの回答

Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at bestille, og at leveringen var hurtig. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os!

5つ星のうち1の評価

Virksomhed vil ikke svare på mails og vil ikke give penge retur

Jeg købte en gave hos spilfabrikken men fandt den billigere hos en anden og sendte dem en mail om jeg havde fortrudt mit køb. Men da varen var pakket, kunne dette ikke nås. Jeg måtte derfor vente til den ankom og derefter sende den retur (hvilket er fint nok) jeg sender varen retur via deres retur formular og pakken bliver leveret til dem d. 12-04 kl. 11:45.

D. 24-04 Skriver jeg så til dem for at høre hvornår jeg kan forvente at få mine penge tilbage, D. 30-04 skriver de “Jeg kan se at din pakke blev hentet d. 3/4 , har du sendt den tilbage selv? Hvis du har det, vil jeg gerne bede om det sporingsnummer.” Samme dag svare jeg med sporingsnummer som de ville have og har siden ikke fået noget svar eller mine penge.

Vi har nu d. 09-05 og efter flere mails er det forsat ikke lykkes mig at få et svar fra dem.

Jeg vil derfor råde alle som skulle få lyst til at købe noget fra denne virksomhed til at passe på for det lader til du ikke kan få dine penge retur og de har heller ikke lyst til at svare dig.

2023年4月30日
5つ星のうち1の評価

Ikke for børn og sarte sjæle!

Der er dele af spillet, der henvender sig til hele familien. Resten er vist mest til fulde yngre mennesker. Pænt anstrengende at skulle forklare familiens yngste deltagere, at vi kun kunne spille med den ene nuance. Det siger reklamen eller øvrig info til spillet INTET om.

2023年5月7日

Trustpilot エクスペリエンス