レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt, god betalingslÞsning. Anonym pakke innpakking, fint i henhold til jul (burde vÊre et alternativ og ta bort at det kommer fra spillfabrikken rundt jul). Spillet er fint pakket inn. Har ik... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Kjempe fin side og rask og effektiv bÃ¥de levering og Checkout. Men var i tvil om jeg skulle kjÞpe 4-3 spill. Gikk for 3 fÞrst. NÃ¥r betalingen var ferdig fikk jeg 50 % pÃ¥ hele handlekurven hvis jeg bes... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte spillet pÃ¥ nett under kategorien familie med tanke om Ã¥ gi i julegave til alders spekter 10-15Ã¥r +foreldrene for en latterfull kveld. Leste opp og ned flere ganger pÃ¥ siden i tilfelle. Da pa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kort leveringstid, morsomme spill til alle anledninger, lett Ã¥ ta med seg overalt tar lite plass og er ofte tilbud. Eneste nedturen er at pÃ¥ mange av spillene mÃ¥ man vÊre fler enn to personer, men ell... もっず芋る

䌁業情報

1. ボヌドゲヌム クラブ
  2. ・
  3. 玩具ずゲヌムの補造業者

圓該䌁業による蚘述

Spillfabrikken Er Hele Norges Spillfabrikk. Våre egenproduserte kortspill har blitt noen av landes mest populÊre. VI har spill til både familieselskap, barnebursdag og festen!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Veldig fornÞyd .Anbefaler

Veldig fornÞyd .Anbefaler Spillfabrikken på det varmeste .

2024幎11月3日

Spillfabrikken からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornÞyd og setter stor pris på anbefalingen. Velkommen tilbake til Spillfabrikken!

Amanda

5぀星のうち3の評䟡

Skulle bestille en vare

Skulle bestille en vare, det så ikke ut som den gikk igjennom på Klarna. Bestilte en til, da jeg gikk inn på Klarna var det to varer som var bestilt. Jeg sender den ene i retur når den kommer
May Sagen

2024幎11月6日

Spillfabrikken からの回答

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette!
Hvis en bestilling har blitt dobbeltbooket ved en feil, er det ingen problem. Du kan returnere den ekstra varen når den kommer, så sÞrger vi for at tilbakebetalingen håndteres så snart vi har mottatt returen. Jeg har også bedt min kollega om å sende deg en returetikett på e-post, så ta en titt i innboksen din og kontakt gjerne min kollega hvis du har noen spÞrsmål.

Beklager så mye for bryderiet!

Amanda

5぀星のうち1の評䟡

Får ikke avsluttet abonnementet. Jeg kan ikke få kontakt med dere

Jeg kan ikke få kontakt med dere

2024幎11月4日

Hei Sigrun!

Beklager denne ulempen.
Jeg har nå avsluttet abonnementet for deg.
Vet ikke hvorfor du ikke fikk til å avsluttet abonnementet selv, men vi skal undersÞke dette.

Ha en fin dag videre ☺

Mvh Andre / Spillfabrikken

FornÞyd!

Rask levering hver gang og spillele faller i smak for liten og stor. gode priser som gjÞr at det ogsÃ¥ passer fint Ã¥ gi i for eksempel julegave🥰

2024幎10月29日

Spillfabrikken からの回答

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at spillene kom raskt, og var populÊre for alle aldre!🎄😊

Vennlig hilsen,
André / Spillfabrikken AS

Flott spill

2024幎10月14日

Spillfabrikken からの回答

Takk for tilbakemeldingen, glad for at du liker spillet!

Vennlig hilsen,

Takk! SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med bÃ¥de leveransen og produktet 😊
Amanda fra Spillfabrikken

5぀星のうち3の評䟡

Alt bra

Alt bra, men forventet litt flere spill enn det jeg fant

2024幎9月3日

Hej,

Takk for tilbakemeldingen! Vi skjÞnner, og vi jobber faktisk med å få inn flere nye spill snart. Håper du finner glede i de spillene du har kjÞpt, og hold utkikk etter nyheter!

Mvh,
Amanda fra Spillfabrikken