Enkelt, god betalingsløsning. Anonym pakke innpakking, fint i henhold til jul (burde være et alternativ og ta bort at det kommer fra spillfabrikken rundt jul). Spillet er fint pakket inn. Har ik... もっと見る
企業が回答しました
Kjempe fin side og rask og effektiv både levering og Checkout. Men var i tvil om jeg skulle kjøpe 4-3 spill. Gikk for 3 først. Når betalingen var ferdig fikk jeg 50 % på hele handlekurven hvis jeg bes... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte spillet på nett under kategorien familie med tanke om å gi i julegave til alders spekter 10-15år +foreldrene for en latterfull kveld. Leste opp og ned flere ganger på siden i tilfelle. Da pa... もっと見る
企業が回答しました
Kort leveringstid, morsomme spill til alle anledninger, lett å ta med seg overalt tar lite plass og er ofte tilbud. Eneste nedturen er at på mange av spillene må man være fler enn to personer, men ell... もっと見る
Spillfabrikken Er Hele Norges Spillfabrikk. Våre egenproduserte kortspill har blitt noen av landes mest populære. VI har spill til både familieselskap, barnebursdag og festen!
Olav Tryggvasons gate 28, 7011, Trondheim, ノルウェー
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mottok det jeg hadde bestilt uten feil og mangler. Tok ikke mange dagene før det lå i posten👍

Spillfabrikken からの回答
Jeg kjøpte Noe du kunne ha sagt, og det kom på døren før jeg visste orded av det. Spillt er kjempebra, og vi har allerede hatt flere morsomme spillkvelder. Kundeservicen var også veldig med et par spørsmål jeg hadde.

Spillfabrikken からの回答
Jeg hadde noen spørsmål om Skarp en date, og kundeservice svarte raskt og venling. Produkted var akkurat som beskrevet, og vi har hatt så mye moro med det. Anbefales på det sterkeste!

Spillfabrikken からの回答
Ikke lov å le var det perfekte spillet for vennegjengen. Vi Io så tårene trillet, og spillet skapte en fantastisk stemning. Leveringen var superrask, og vi er allerede klare for neste runde!

Spillfabrikken からの回答
Jeg Kjøpte Skarp en date som en overraskelse till partneren min, og det ble en uforglemmelig opplevelse. De forskjellige date-ideene var kreative og morsomme, og vi oppdaged nye sider ved hverandre. Perfekt produkt, ikke et spill, men virkelig noe som skapte magiske øyeblikk!

Spillfabrikken からの回答
Kryptert F amillieversjon var akkurat det vi trengte for en koselig familiehelg. Spillfabrikken leverte raskt, og vi fikk til og med en hyggelig melding fra kundeservice som sjekket at alt var i orden. Veldig fornøyd!

Spillfabrikken からの回答
Jeg bestilte Kryptert fra Spillfabrikken, og det ble levert raskere enn forventet. Spillet ver en stor suksess på spillkvelden, og alle elsket utfordringene. Kjempegod kvalitet og enkelt å forstå.

Spillfabrikken からの回答
Bestillingen kom rask, slik som det står.
Gøy spill med god kvalitet.

Spillfabrikken からの回答
Tok kortid fra jeg bestilte varen, og til den ankom min postkasse.

Spillfabrikken からの回答
Bestilte et spill, ved en feil ble det dobbelt opp i en Vipps hurtigkasse. Sendte spillfabrikken mail om å kansellere det ene kjøpet med en gang, men de svarer ikke. Ingen returinfo i pakkene som kom.
Spillene er det ingen feil på.

Spillfabrikken からの回答
Har sendt inn etterspørsel om å sende varene på nytt uten svar.

Spillfabrikken からの回答
Vår 16 årige datter fikk "Ikke lov å le" spillet i julegave av bekjente...(som nå er veldig flaue over gavevalget deres!) Hva i alverden er moro med dette?
En ting er at dette definerer den absolutte bunngrense av "norsk humor", det verste er all den ungdom som grunna spillet blir oppdratt til at dette konstituerer "humor".
-Den fokus på bæsj, rompe, runk..eller "en sopp-infisert ferdigpult lommefitte" er ikke engang moro i 1ste klasse. Den er bare så elendig og tilbakestående.
...Og jo, jeg snek kartet med "Allah" med i samlingen av kart som ble kastet. Hvorfor er det lissom greit å bruke muslimenes allerhelligeste i diverse nedverdigende sammenhenger, og ikke de andre religioner...eller mer til punktet: Hvorfor er det greit å lære oss ikke å ha noen rest av respekt for andre?
Anbefaler dere å trekke dette spillet fra handelen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。