䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Vi sÊlger Spirtuelle vÊrktÞjer via vores webshop. www.Spiritoflight.dk. PÃ¥ webshoppen finder du; Sten og Krystaller - Se efter vores store udvalg af lommesten, rÃ¥ Sten men og forskellige figuer. Vi har et bredt udvalg af spirituelle smykker - hovedsageligt lavet af krystaller. Mange oplever at det er nem og smuk mÃ¥de at bÊre energien fra krystallerne pÃ¥. Se ogsÃ¥ udvalget af Engle og tarot kort- Vi har bÃ¥de kort pÃ¥ Dansk og Engelsk. RÞgelse finder du bÃ¥de som kegler og pinde. Vi anbefaler sÊrligt at du tager et kik pÃ¥ vores japanske rÞgelse - som har en sÊrlig lÊkker kvalitet. PÃ¥ hylderne for Æteriske olier , forhandler vi to mÊrker. Ancient Wisdom og Primavera. Naturligvis har vi ogsÃ¥ et udvalg af bÃ¥de rÞgelsesholdere og oliebrÊndere. Vi har fokus pÃ¥ at sÊlge nogle gode produkter, til en fordelagtig pris. SÃ¥ kig dig endelig omkring pÃ¥ webshoppen. FÃ¥r du lyst til mere, anbefaler vi at du finder os pÃ¥ Facebook. Her har vi flere gange om ugen livesalg, hvor hvor du ofte kan gÞre en ekstra god handel. Her fortÊller vi ogsÃ¥ lÞbende om hvordan du bruger produkterne og hvordan de virker. Vi glÊder os til at byde dig velkommen hos os. Kh Team Spirit of Light

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

4件のレビュヌ

Begyndte at handle hos spirit of light

Begyndte at handle hos spirit of light i år. Elsker deres Live på facebook. Her bliver man klogere på krystallerne. Har modtaget utrolig flotte krystaller som er nÞje udvalgt på messer i udlandet. Altid forsvarligt indpakket. Kan varmt anbefale at handle hos Spirit of light. Hilsen Karina Mouritsen.

2024幎12月14日

Manglende oplysning

Da jeg er ny i det med krystaller,
var jeg noget skuffet da de forskellige krystaller kom med posten, de var i nogle små poser uden navne på, ej heller en seddel/faktura hvor de forskellige navne stod på , lidt Þv når man ikke har helt styr på det i nu.
Havde også kÞbt en "lykkepose" og havde regnet med noget spirituelt eller lignende, fik et krus , 4 bordbrikke og 2 poser the.

2024幎6月3日

LÊkre produkter

LÊkre produkter, flotte varer og god kvalitet. Har handlet der i nogle Ã¥r nu, og altid vÊret super tilfreds, hurtig forsendelse og levering 🀩🀩
Kh Nadine

2023幎8月28日
Spiritoflight ロゎ

Spiritoflight からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse - Vi sÊtter stor pris på at du er glad for både produkterne og den service vi levere
KÊrligst Susanne

Kvalitets produkter

Kvalitets produkter. Elsker at handle ved jer 😊 virkelig en fantastisk god service og fantastisk live.

2023幎8月28日
Spiritoflight ロゎ

Spiritoflight からの回答

KÊre Mai
Tusind tak, det er vi meget glade for. Tak fordi du har taget dig tid til at lave denne anmeldelse
KÊrligst Susanne

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。