Super hurtig levering var lidt bekymret da pakken var våd i det ene hjÞrne men den var pakket godt ind inden i kassen så den havde ikke taget skade kan klart anbefales
Manglede noget beroligende, hvis man bliver rastlÞs og vil rÞre ved noget. Fandt disse ringe billigst og bedst af alt man kunne vÊlge farve! Ringene er ellers super gode. OgsÃ¥ var det mega positiv at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Godt blandet sortiment, spÊndende hjemmeside, hvor man fÃ¥r hvad man ser og hurtig levering. Nem sÞgefunktion og gode fyldige beskrivelser pÃ¥ hvert produkt. Har brugt siden flere gange, og er ganske g... ãã£ãšèŠã
Det er en rigtig god mÃ¥de, at i sÊtter numre pÃ¥ nÃ¥r der er forskellige krystaller at vÊlge imellem og at I viser hver enkelt fra flere sider, sÃ¥ man virkelig kan vÊlge hvilken man resonerer mest med!... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos KrystalÊsken finder du et fornuftigt udvalg af sten og krystaller, hvor du blandt andet kan finde et hav af unikke krystaller. sÊrligt med tanke på kvalitet og udseende, så der altid er tale om smukke og helt unikke sten og krystaller. Det kan vÊre, at du selv er samler, eller måske blot drÞmmer om en unik udsmykning til dit hjem. Hvad end du leder efter, kan det nok findes blandt vores store udvalg på siden her.
Smedebakken 11, 5270, Odense N, ãã³ããŒã¯
- admin@krystalaesken.dk
- krystalaesken.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Det er super fine ting jeg har modtagetâŠ
Det er super fine ting jeg har modtaget jeg er så tilfreds tak
Hurtig ekspedition
Fine krystaller med power i.
En god oplevelse at handle hos jer
Super hurtig levering var lidt bekymretâŠ
Hurtig og effektiv ekspedition fint
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse. SpÊndende udvalg af varer.
Kunne godt finde på at handle der igen.
Ligner ikke Êgte perler
Ligner ikke Êgte perler. Dårlig kvalitet. Samme perler som Temu.

Krystalaesken ããã®åç
Jeg er meget tilfreds med den krystal
Jeg er meget tilfreds med den krystal
Jeg har kÞbt. Den er utrolig flot.
Se ud som den er vist på hjemmesiden.
Rigtig fine krystalarmbÃ¥nd til en godâŠ
Rigtig fine krystalarmbånd til en god pris.
Vind hurtig levering og produktet leverâŠ
Vind hurtig levering og produktet lever op til det lovede
Det bedste
Det bedste, hyggeligste sted i verden! Fantastisk service, sÞde og kÊrlige ejere. Jeg har vÊret kunde i 4 år, fast kunde! Jeg elsker deres udbud.
Pakken er endnu ikke til udlevering ð
SvÊrt at give nogle stjerner, nÃ¥r pakken endnu ikke er til udlevering ð

Krystalaesken ããã®åç
God oplevelse og gode varer ð