PrÊcis info og vellignende foto af flot geode fragment gjorde valg nemt. Hurtig svar pÃ¥ forespÞrgsel. Lige sÃ¥ hurtig forsendelse og modtaget pÊnt og sikkert indpakket, lige til at pakke gavepapir o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tror jeg har lagt en del bestillinger her efterhÃ¥nden, og hver gang blir jeg som et lille barn der venter pÃ¥ juleaften. Varerne er virkelig lÊkre og eksklusive, og den mÃ¥de de er pakket ind i smÃ¥ s... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte noget pÃ¥ livesale pÃ¥ Facebook, som jeg fortrÞd. Fik en lÞftet pegefinger, om at det mÃ¥ man ikke. Den ene stjerne fÃ¥r I for trods alt at lade mig benytte min fortrydelsesret efter jeg havde p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service og fantastisk personer bag siden. Giver god respons og har et godt overblik. Er super glad for at handle hos jer og synes der er en god energi som I udsender jer.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Crystal Lab er dedikeret til krystaller i mange forskellige udtryk og former. Vi specialisere os isÊr ved vores store viden indenfor de spirituelle egenskaber krystallerne har og måder at bruge krystaller og krystalenergi i en moderne dansk hverdag. Vi har mange Unika krystaller og smykker med forskellige krystaller, så det er muligt at tage deres energier med sig og have deres gode virkning hele dagen. Vi har sammensat krystalsÊt til mange forkellige formål, for eksempel er "Tryg Rejse" og "Rolig sÞvn", og guides til, hvordan man bruger sÊttene bedst. KrystalsÊttene dÊkker også over Grid opstillinger og til brug af de forskellige stjernetegn og energirensning af dit drikkevand. Vi har vores eget sÊt af roll-on arometerapi, aromalys og aromabadelys. Der er også mulighed for at kÞbe Êteriske olier, til at lave sine egne virksomme aromaterapi blandinger. Divinations kort, både tarot- og orakelkort, har vi også et udvalg af, så der er til enhver smag og både for begyndere og mere Þvede brugere. Dertil har vi et udvalg af bÞger om krystaller og et sÊt af krystalenergi kort. Vi glÊder os over at dele dette univers sammen med dig og står rådighed hvis der skulle opstå spÞrgsmål eller forespÞrgelser, som vi vil gÞre os umage med at besvare.
é£çµ¡å
Messingvej 50B, 8940, Randers SV, ãã³ããŒã¯
- info@crystallab.dk
- crystallab.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
PrÊcis info, god service, hurtig forsendelse
PrÊcis info og vellignende foto af flot geode fragment gjorde valg nemt. Hurtig svar på forespÞrgsel. Lige så hurtig forsendelse og modtaget pÊnt og sikkert indpakket, lige til at pakke gavepapir om.
KÞbt som gave til samler, men det vedlagte nydelige kort med krystallens "egenskaber" var en sjov detalje.
Fantastisk service og lÊkre produkter!
Har igennem tiden kÞbt en del krystaller og armbånd her, og alt er den fineste kvalitet. Sidst jeg bestilte et armbånd, var der desvÊrre fejl på det, hvorfor det ikke var godt nok til at blive sendt. Til gengÊld sender de et andet (dyrere) armbånd med samme krystal. Derudover var der en gave med, som bestod af deres utrolige lÊkre badelys. Det var ikke et produkt, jeg normalt ville have valgt, men jeg glÊder mig afsindig meget til at prÞve det! Og nÞÞjj hvor dets egenskaber lige netop rammer plet i mit liv lige nu.
1000 tak for jer!!

Crystallab ããã®åç
Virksomheden har sine egne regler, som går mod EU lovgivning på området
Jeg kÞbte noget på livesale på Facebook, som jeg fortrÞd. Fik en lÞftet pegefinger, om at det må man ikke. Den ene stjerne får I for trods alt at lade mig benytte min fortrydelsesret efter jeg havde påpeget EU lovgivning på området. Jeres lÞsning er så, at jeg ikke fremover må handle med jer, hvilket jeg ingen indvendiger har imod. Der findes adskillige andre sten og krystal forhandlere med en langt renere profil.

Olier og krystaller
Olier og krystaller
Det er nogle fantastiske olier og krystaller kvaliteten er i top
Olierne dufter godt og holder i duften
Ikke sidste gang

DÃ¥rlig service .
DÃ¥rlig service .
Olien var indtÞrret, uden duft og nÊsten ikke til at få åbnet. Alligevel er der ingen mulighed for returret eller bytteservice.
Ikke et sted jeg vil handle mere.

Ringe kvalitet
Modtog stenene hurtigt, det skal de have.
Men stenene lignede slet ikke dem på hjemmesiden og jeg har i flere forsÞg pr. mail (de annoncerer med to forskellige mails og begge er prÞvet) og via hjemmesidens kontaktformular forsÞgt at få fat i Crystallab, men de er som sunket i jorden. Og der er ikke noget telefonnummer. Jeg bestiller IKKE noget herfra igen
Produktet levede ikke op tilâŠ
Produktet levede ikke op til forventningerne. Det var utrolig skadet. Og lukningen fungerede ikke. DÃ¥rlig kvalitet.
Derudover dårlig kundeservice.
God service, hurtig levering og lÊkre produkter
God service, lÊkre produkter og hurtig levering â¥ïž
Dette er overskriften på denne lÊkre side.
Jeg er virkelig glad for mine krystaller, som ligger herhjemme. De er fine og af god kvalitet- den eneste ulempe er, at jeg ikke kan kÞbe hele siden ð
Kan varmt anbefale Crystal lab ððŒ fineâŠ
Kan varmt anbefale Crystal lab ððŒ fine produkter til overordentligt fine priser - bredt udvalg - lynhurtig levering - fornem kundeservice - fem stjerner herfra âšâšâšâšâš
Mit fortrukne sted at handleâŠ
Mit fortrukne sted at handle krystaller. Altid fantastisk service, hurtig afsendelse og de lÊkreste krystaller af god kvalitet, massere af energi og liv. â¥ïž
Kan kun anbefales.
God service og fantastisk personer bagâŠ
Flotte vare,gode priser
Flotte vare til gode priser.
Hurtig levering og altid pakket godt ind.
Kan klart anbefales ð
God kvalitet og kundeservice
Super fine produkter i en god kvalitet.
God kundeservice med hurtigt svar og hjÊlp.
Har kÞbt her flere gange og kan klart anbefale at handle her
Jeg er mere end tilfreds med mine kÞbâŠ
Jeg er mere end tilfreds med mine kÞb af lÊkre produkter.
Super fin service
Super fin service. Altid imÞdekommende. De har bare de LÃKRESTE krystaller i meget fin kvalitet. De varmeste anbefalinger herfra
Altid en fornÞjelse at handle her
Hurtig levering, gode priser og kvalitet pÃ¥ krystaller. Kan varmt anbefale at kÞbe krystaller herfraâ€ïž
Jeg har kÞbt rigtig meget
Jeg har kÞbt rigtig meget, både lys, krystaller, kort og meget andet. Alt har vÊret super tilfredsstillende. Altid god og venlig service. Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe mere her.
Super venlig og god guidning
Super venlig og god guidning , tid til at besvare spÞrgsmål i forhold til krystaller mm , altid i smittende humÞr
SkÞnne smukke krystallerð€
SkÞnne smukke krystaller, Buddha, lÊkre bade olier. God service. Altid en fornÞjelse at handle hos Crystal lab â¥ïžKan varmt anbefalesâºïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ