Hos Spisestuen i Esbjerg fik en god venâŠ
Hos Spisestuen i Esbjerg fik en god ven og jeg selv en pandestegt rÞdspÊttefilet og en stor, flot dessert af marengs, is og bÊr. Begge dele til en fair pris. Vi kommer garanteret igen!
Super lÊkker pÃ¥skeplatte. Fantastiske lokaler. Perfekt betjening ðð»
Fantastisk fejring af min mors 90-års fÞdselsdag
Vi holdt min mors 90-års fÞdselsdag her, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi var et selskab på 8 personer, og der var dÊkket så fint op med flag, hvilket skabte den perfekte ramme fra start.
Maden var en utrolig lÊkker 3-retters menu, hvor alt spillede. Omgivelserne er utrolig hyggelige, og man fÞler sig med det samme velkommen. En sÊrlig tak skal lyde for den utrolig gode betjening â vi fÞlte os virkelig i gode hÊnder hele vejen igennem.
Det var den perfekte dag for min mor og os alle sammen. Kan varmt anbefales!
Helt exceptionel oplevelse!
Fik en kÊmpe "Berthas bÞf" som blev flamberet ved bordet af den sÞde tjener. Smagte eminent, og man var ikke i tvivl om, at råvarerne var af bedste kvalitet. (Se vedhÊftet billede).
Super hyggelig stemning, og selvom restauranten var fyldt, var det nemt at snakke med de andre ved ens eget bord.
Tjenernes prÊstation var ligeledes til UG.
Nemt at parkere ved det store parkeringshus lige overfor.
Alt i alt en rigtig god oplevelse fra start til slut. Her kommer vi I hvert fald igen.