レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Helt iorden shop med hurtig levering af varen - de bÞr dog evt genoverveje deres valg af Bring. Til trods for rigeligt plads i min Þnskede pakkeshop blev varen leveret i en shop der ligger i den modsa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ligesom andre, er min ordre som blev bestilt pÃ¥ black friday heller ikke kommet frem og Bring har ikke modtaget den siden den forlod jeres lager snart 2 uger siden... Opdatering: Sportsact sender... もっず芋る

䌁業が回答したした

Modtog en defekt trÊningsbÊnk i sidste uge. PÃ¥ trods af at de lover 24-48 timers svartid pÃ¥ chatten, sÃ¥ er de stadig ikke vendt retur, sÃ¥ indtil videre mÃ¥ jeg advare andre om at bestille! SÃ¥fremt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde bestilt en masse trÊningsmÃ¥tter hos Sportsact. Jeg troede, vi manglede at fÃ¥ en del af vores bestilling og straks tilbÞd de at sende os pengene retur eller de produkter, vi manglede. Det vist... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス甚品店
  2. フィットネス甚品卞業者
  3. マッサヌゞ甚品店
  4. スポヌツ甚品店

Sportsact.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos SPORTSACT.DK sÊlger vi sportsudstyr i hÞj kvalitet til stÊrke priser.

Vores sportsudstyr egner sig både til trÊning i hjemmet og fitnesscentret.

Bliv inspireret og find dit nye trÊningsudstyr hos os.

HOS SPORTSACT FÅR DU..
🚚 Gratis fragt – KÞb over 499 DKK

🇩🇰 Ordrer sendes kl. 14:00 (alle hverdage)

😃 Kundeservice med hÞjt humÞr

🏋🏻 Et stort udvalg af sportsudstyr til fitness og hjemmet

4.5

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Supergodt produkt og hurtig levering

Supergodt produkt og hurtig levering 💪💪💪💪

2022幎9月5日

Hej Simon

Tak for din anmeldelse. Den varmer på kontoret - herligt at det hele lever op til forventningerne 💪

Du Þnskes en god dag og god trÊning!

Rasmus

KÞbte en massagepistol der ikke kunne lades op. De sendte mig et nyt batteri og nu kÞrer det bare

2022幎8月29日

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på og det glÊder os at din massagepistol nu fungerer.

Ha' en fantastisk dag!

Forkert indhold

Jeg kÞbte en SACT Neck Massager hos Sportsact, men da jeg modtog pakken indeholdt den en "Charging Display Stand" og ingen SACT Neck Massager.

Jeg skrev til Sportsact d. 17 august om fejlen og bad om en refundering.

Sportsact skrev tilbage d. 23 og satte en refundering igang, og jeg modtog refunderingen d. 24.

2022幎8月19日

Hej Vic

Tak for din anmeldelse og ikke mindst tålmodighed.

Vi beklager meget, at vi i fÞrste omgang fik afsendt den forkerte vare, men er glade for at vi fik lÞst situationen på bedste vis.

Du Þnskes en fantastisk dag!

Rasmus // Sportsact.dk

Hold jer langt vÊk fra dem

Hold jer langt vÊk fra dem. Jeg bestilte en SACT Neck Massager, men de sendte mig et helt anden vare og nu svare de ikke på mail. Se og få r... på geled og få min vare sendt, som jeg har betalt for. Skummel firma. Hvad f..... bilder i jer ind. Ordre #22907

2022幎8月18日

Hej "netkongen"

Tak for din anmeldelse og mails.

Vi beklager meget at du ved en fejl har modtaget en forkert vare. Heldigvis har du nu modtaget den korrekte!

Vores lagerfolk er ganske almindelige mennesker, og i sjÊldne tilfÊlde sker der fejl, som vi selvfÞlgelig retter op på.

Vi forstår din frustration over at modtage en forkert vare - og det beklager vi!

Som skrevet på mail, så Þnsker vi at lÞse situationen og sende den korrekte vare, men det Êrgrer os, at du vÊlger at kommunikere i den tone, som du gÞr - samt kalder os for et "skummelt" firma. Det er det absolut det sidste vi vil vÊre, og er.

Jeg kan se, at du har modtaget den korrekte vare, og håber at du får stor glÊde af den.

Du Þnskes en god dag!

Rasmus fra Sportsact

TrÊningsbÊnk

Super hurtig levering og rigtig god pris
Det med prisen hÊnger så nok også sammen med kvaliteten. BÊnken er ikke i super kvalitet, virker meget billig i kvalitet og regner ikke med at den holder flere år, men man får hvad man betaler for.

2022幎8月3日

Hej "Kunde"

Tak for din anmeldelse. Herligt at bÃ¥de levering og pris lever op til forventningerne 😄 Vi hÃ¥ber at du fÃ¥r stor glÊde af trÊningsbÊnken i flere Ã¥r frem.

Du Þnskes en herlig dag!

Team Sportsact

Nem bestilling og hurtig levering

Lyn hurtig levering. Og trÊningsbÊnken lever op til alle forventninger.

2022幎8月1日

Hej Jacob

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget at trÊningsbÊnken lever op til dine forventninger.

Ha' en fantastisk trÊning 😄

Team Sportsact

Overraskende godt!

Har modtaget bÊnken, og den virker helt upåklageligt!

Har i dag hÞrt tilbage fra Sportsact (se ogsÃ¥ besvarelse fra Sportsact nedenfor) kundeservice og de har sendt mig en ny bÊnk! Derfor opdateres fra 3 til 5 stjerner - rigtig god of effektiv kundeservice! SÃ¥ hÃ¥ber jeg bare den nye bÊnk holder 😄

----- OPDATERING OVENFOR -----

FÞrst skal det understreges at deres leveringstid for mit vedkommende var fantastisk. Jeg modtog produktet indenfor 3 hverdage!

Men ... jeg kÞbte deres (eget brand) trÊningsbÊnk pÃ¥ udsalg (ved unboxing var det tydeligt kvaliteten er i den lavere ende, men den er praktisk til mit behov), og var suuuper spÊndt pÃ¥ endelig at komme igang med trÊning... jeg forventede ikke et vidunder, men dog noget der kunne bruges til lidt letvÊgtstrÊning hjemme. Efter at have samlet den sÊtter jeg mig pÃ¥ sÊdet og hÞrer et knas, hvorefter jeg finder ud af, at den er defekt og en af skruerne til sÊdet (i en spÃ¥nplade!) har sluppet fuldstÊndig og Þdelagt omkringliggende spÃ¥nplade. Øv bÞv...

Jeg kontaktede straks kundeservice gennem deres chatbot og på mail, sidstnÊvnte med vedhÊftning af dokumentation for defekten (mon min mail også er forsvundet i deres spamfilter?).

DesvÊrre er jeg lige nu lidt utålmodig da jeg står og skal rejse om en uge og derfor gerne vil have tingene bragt i orden inden da, så for nuvÊrende tildeles 3 stjerner; -1 for defekt produkt og -1 fordi kundeservice i netop sådanne situationer bÞr vÊre let tilgÊngelige (de skriver dog man bÞr modtage svar indenfor 48 timer og for mit vedkommende er der gået 24 timer, så jeg må vÊbne mig med lidt mere tålmodighed).

2022幎7月28日

Hej Josephine

Tak for din anmeldelse. Æv, hvor er det Êrgerligt, at du har vÊret uheldig med din trÊningsbÊnk. Til trods for at prisen er utrolig skarp, sÃ¥ er det ikke meningen, at produktet skal gÃ¥ i stykker. Overhovedet!

Det kan vi kun beklage. Jeg har netop tastet en ny levering af en trÊningsbÊnk, som afsendes fra vores lager idag og snart vil vÊre fremme ved dig. Ligeledes har jeg sendt dig en mail og såfremt du har spÞrgsmål, så kan vi tage dem der.
Jeg håber at den nye trÊningsbÊnk lever op til dine forventninger og kan give dig mulighed for mange gode trÊninger.

Du Þnskes en fantastisk dag!

Rasmus // Sportsact.dk

Startede skidt, men endte helt vildt godt!

Jeg havde desvÊrre fortrudt mit kÞb og skulle derfor i kontakt med dem for, at få ordren returneret. Det startede lidt skidt, da mine emails desvÊrre rÞg i deres spamfilter, men de undskyldte og tog fuldt ansvar.

Da pakken så ankom, var den ene sendt til min nÊrmeste pakkeshop og den anden var "Stillet efter aftale", på trods af at jeg ikke havde lavet nogen aftale med Bring. Den var så ikke til at finde nogle steder, men jeg havde stadig den ene pakke, som jeg fik så fik returneret.

Sportsact håndterede situationen helt vildt godt og tog sagen op med Bring, samt refunderede mine penge, fÞr sagen med Bring var lÞst. De var meget behjÊlpelige og flinke hele vejen igennem.

2022幎7月22日

Hej William

Tusind tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Det er alletiders at vi fandt en lÞsning på udfordringen med BRING. Jeg vil Þnske dig en fremragende sommer!

Mangler

Mangler
at få mine penge tilbage.

2022幎7月13日

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Den Êrgrer os meget, da vi altid refundere penge på returforsendelser, men som skrevet på vores hjemmeside, så er der altså lidt behandlingstid på dette.

Hvis du havde rakt direkte ud til os på mail, så havde vi haft mulighed for at hjÊlpe hurtigst muligt, så vi ikke endte her på TrustPilot med en Êrgerlig anmeldelse.

Der er en god grund til at du endnu ikke har fået penge retur. Som skrevet på vores hjemmeside, så kan der gå op til 7-10 hverdage fÞr vores lager har inspiceret returforsendelser og herefter, hvis alt er i skÞnneste orden, så kan vi refundere dit kÞbsbelÞb. BelÞbet vil blive refunderet indenfor 2-7 hverdage.

Vi modtog din returforsendelse d. 4. Juli 2022 og det er derfor fortsat indenfor vores normale håndtering af disse. Uanset hvad, så er det vigtigste for os, at du har en god oplevelse og vi refundere naturligvis kÞbsbelÞbet, når varen har vÊret inspiceret.

Jeg har netop lavet en refundering af dit kÞbsbelÞb og belÞbet står på din bankkonto indenfor 2-6 hverdage.

Du Þnskes en fantastisk sommer!

De bedste hilsner,

Hurtigt levering

2022幎7月8日

Hej N.A.

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at du er tilfreds med leveringshastigheden :-)

Du Þnskes en herlig sommer!

Langtrukken returnering

KÞbte to luftmadrasser. Der var forkert beskrivelse så de havde ikke de funktioner jeg gik efter.
Returnerede og alt virkede fint, men nu Ca en måned siden de modtog returpakken har jeg stadig ikke fået mine penge.
Det startede fint, men nu virker det ikke så fint.

2022幎7月7日

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Jeg er sÃ¥ Êrgerlig over, at din oplevelse er gÃ¥et fra GOD til IKKE SÅ FINT. SÃ¥dan skal det bestemt ikke vÊre, og selvom det kan virke som en dÃ¥rlig undskyldning, sÃ¥ har vi endnu engang haft udfordringer med mails som ender i vores SPAM.

Som nÊvnt på mail igår, så har jeg refunderet det fulde belÞb og dine penge går ind på din konto indenfor 2-6 hverdage.

Jeg beklager meget oplevelsen og vil trods alt gerne Þnske dig en fantastisk sommer.

Rasmus

Tak for din anmeldelse. Vi er allerede i dialog pr. mail og har heldigvis fundet en god lÞsning. Ganske kort, så har vi desvÊrre store udfordringer med mails som forsvinder i SPAM etc. og det samme er sket her.

Det er dybt beklageligt og jeg vil Þnske, at vi havde set dine mails fÞr, så vi kunne give dig en god oplevelse. Det er det eneste vi Þnsker!

Som aftalt på mail, så kan du naturligvis returnere dine varer og så refundere vi kÞbsbelÞbet. Uanset hvad, så har vi desvÊrre ikke mulighed for at bremse en ordre, når fÞrst den er lagt. Hele systemet kÞrer automatisk.

Ser frem til at vi får det hele bragt i orden inden lÊnge.

God kvalitet

God kvalitet. God service. God pris

2022幎6月17日

Hej Line

Tak for din anmeldelse. Herligt at du er tilfreds. Det er vi glade for!

Rigtig god dag herfra!

Rasmus

har bestilt en trÊningsvest og modtog

har bestilt en trÊningsvest og modtog den ved 11 sÊkke som var i stykker og nogen som mangler. Emballagen var i stykker.. har prÞvet at skrive til kundeservice en del gange men hÞrer intet. synes sku det er totalt kundeservice!!!1

2022幎6月14日

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Jeg har netop forsÞgt at ringe til dig samt sendt en e-mail. Din e-mail var desvÊrre endt i vores SPAM (dog kun 1 mail), og vi blev fÞrst opmÊrksomme på den, da vi så din TrustPilot anmeldelse.

Argh, vi er Êrgerlige over situationen! Jeg kan kun beklage, at du har modtaget en Þdelagt pakke med mangler, da den blev leveret. Det lÞser vi hurtigst muligt.

DesvÊrre er det ude af vores hÊnder, når fÞrst pakken overleveret til fragtfirmaet, men hold da op den har fået knubs under transporten.

Jeg ser frem til at hÞre fra dig/Jer enten på telefon eller mail, så jeg kan hjÊlpe med et nyt produkt, som I kan blive glade for. Vi Þnsker kun at du er glad for din produkt!

had ikke problemer

had ikke nogen problemer

2022幎6月14日

Hej Sebastian

Tusind tak for din anmeldelse 💪

Den er vi glade for og sÊtter pris på at du vil dele.

Ha' en fantastisk dag!

Uprofessionel kundeservice

Jeg havde bestilt en massagepistol, som efter fÃ¥ gange gik i stykker. Nu afventer jeg stadig kundeservice, selvom det er en hel mÃ¥ned siden, at jeg henvendte mig fÞrste gang. Jeg har flere gange mÃ¥tte sende mine svar igen, fordi mine beskeder havner i deres ‘spamfilter’. Selvom det startede professionelt, hvor de forsÞgte at kontakte producenten af massagepistolen, sÃ¥ er det virkelig uprofessionelt, at der nu er gÃ¥et over en uge siden, at jeg sidst har fÃ¥et svar pÃ¥ mine beskeder, trods at jeg har sendt dem flere gange. Det virker til, at man kun kan komme i kontakt med kundeservice ved at lave en dÃ¥rlig anmeldelse.

2022幎4月12日

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på at du deler din oplevelse - også selvom processen ikke var helt optimal fra vores side. Vi havde desvÊrre udfordringer med at få ordentligt svar ift. defekten på massagepistolen.

Vi beklager den sene respons, men glÊder os over, at vi fandt en god lÞsning, hvor vi tilbÞd at refundere det fulde belÞb for varen, da den var udgået af sortiment.

Du Þnskes en god dag! ⭐