Helt iorden shop med hurtig levering af varen - de bÞr dog evt genoverveje deres valg af Bring. Til trods for rigeligt plads i min Þnskede pakkeshop blev varen leveret i en shop der ligger i den modsa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ligesom andre, er min ordre som blev bestilt pÃ¥ black friday heller ikke kommet frem og Bring har ikke modtaget den siden den forlod jeres lager snart 2 uger siden... Opdatering: Sportsact sender... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Modtog en defekt trÊningsbÊnk i sidste uge. PÃ¥ trods af at de lover 24-48 timers svartid pÃ¥ chatten, sÃ¥ er de stadig ikke vendt retur, sÃ¥ indtil videre mÃ¥ jeg advare andre om at bestille! SÃ¥fremt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde bestilt en masse trÊningsmÃ¥tter hos Sportsact. Jeg troede, vi manglede at fÃ¥ en del af vores bestilling og straks tilbÞd de at sende os pengene retur eller de produkter, vi manglede. Det vist... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Supergodt produkt og hurtig levering ðªðªðªðª

Sportsact.dk ããã®åç
KÞbte en massagepistol der ikke kunne lades op. De sendte mig et nyt batteri og nu kÞrer det bare

Sportsact.dk ããã®åç
Jeg kÞbte en SACT Neck Massager hos Sportsact, men da jeg modtog pakken indeholdt den en "Charging Display Stand" og ingen SACT Neck Massager.
Jeg skrev til Sportsact d. 17 august om fejlen og bad om en refundering.
Sportsact skrev tilbage d. 23 og satte en refundering igang, og jeg modtog refunderingen d. 24.

Sportsact.dk ããã®åç
Hold jer langt vÊk fra dem. Jeg bestilte en SACT Neck Massager, men de sendte mig et helt anden vare og nu svare de ikke på mail. Se og få r... på geled og få min vare sendt, som jeg har betalt for. Skummel firma. Hvad f..... bilder i jer ind. Ordre #22907

Sportsact.dk ããã®åç
Super hurtig levering og rigtig god pris
Det med prisen hÊnger så nok også sammen med kvaliteten. BÊnken er ikke i super kvalitet, virker meget billig i kvalitet og regner ikke med at den holder flere år, men man får hvad man betaler for.

Sportsact.dk ããã®åç
Lyn hurtig levering. Og trÊningsbÊnken lever op til alle forventninger.

Sportsact.dk ããã®åç
Har modtaget bÊnken, og den virker helt upåklageligt!
Har i dag hÞrt tilbage fra Sportsact (se ogsÃ¥ besvarelse fra Sportsact nedenfor) kundeservice og de har sendt mig en ny bÊnk! Derfor opdateres fra 3 til 5 stjerner - rigtig god of effektiv kundeservice! SÃ¥ hÃ¥ber jeg bare den nye bÊnk holder ð
----- OPDATERING OVENFOR -----
FÞrst skal det understreges at deres leveringstid for mit vedkommende var fantastisk. Jeg modtog produktet indenfor 3 hverdage!
Men ... jeg kÞbte deres (eget brand) trÊningsbÊnk pÃ¥ udsalg (ved unboxing var det tydeligt kvaliteten er i den lavere ende, men den er praktisk til mit behov), og var suuuper spÊndt pÃ¥ endelig at komme igang med trÊning... jeg forventede ikke et vidunder, men dog noget der kunne bruges til lidt letvÊgtstrÊning hjemme. Efter at have samlet den sÊtter jeg mig pÃ¥ sÊdet og hÞrer et knas, hvorefter jeg finder ud af, at den er defekt og en af skruerne til sÊdet (i en spÃ¥nplade!) har sluppet fuldstÊndig og Þdelagt omkringliggende spÃ¥nplade. Ãv bÞv...
Jeg kontaktede straks kundeservice gennem deres chatbot og på mail, sidstnÊvnte med vedhÊftning af dokumentation for defekten (mon min mail også er forsvundet i deres spamfilter?).
DesvÊrre er jeg lige nu lidt utålmodig da jeg står og skal rejse om en uge og derfor gerne vil have tingene bragt i orden inden da, så for nuvÊrende tildeles 3 stjerner; -1 for defekt produkt og -1 fordi kundeservice i netop sådanne situationer bÞr vÊre let tilgÊngelige (de skriver dog man bÞr modtage svar indenfor 48 timer og for mit vedkommende er der gået 24 timer, så jeg må vÊbne mig med lidt mere tålmodighed).

Sportsact.dk ããã®åç
Jeg havde desvÊrre fortrudt mit kÞb og skulle derfor i kontakt med dem for, at få ordren returneret. Det startede lidt skidt, da mine emails desvÊrre rÞg i deres spamfilter, men de undskyldte og tog fuldt ansvar.
Da pakken så ankom, var den ene sendt til min nÊrmeste pakkeshop og den anden var "Stillet efter aftale", på trods af at jeg ikke havde lavet nogen aftale med Bring. Den var så ikke til at finde nogle steder, men jeg havde stadig den ene pakke, som jeg fik så fik returneret.
Sportsact håndterede situationen helt vildt godt og tog sagen op med Bring, samt refunderede mine penge, fÞr sagen med Bring var lÞst. De var meget behjÊlpelige og flinke hele vejen igennem.

Sportsact.dk ããã®åç
KÞbte to luftmadrasser. Der var forkert beskrivelse så de havde ikke de funktioner jeg gik efter.
Returnerede og alt virkede fint, men nu Ca en måned siden de modtog returpakken har jeg stadig ikke fået mine penge.
Det startede fint, men nu virker det ikke så fint.

Sportsact.dk ããã®åç
har bestilt en trÊningsvest og modtog den ved 11 sÊkke som var i stykker og nogen som mangler. Emballagen var i stykker.. har prÞvet at skrive til kundeservice en del gange men hÞrer intet. synes sku det er totalt kundeservice!!!1

Sportsact.dk ããã®åç
Der var ingen problemer med at handle og få leveret. Så alt i alt en fin oplevelse

Sportsact.dk ããã®åç
Jeg havde bestilt en massagepistol, som efter fÃ¥ gange gik i stykker. Nu afventer jeg stadig kundeservice, selvom det er en hel mÃ¥ned siden, at jeg henvendte mig fÞrste gang. Jeg har flere gange mÃ¥tte sende mine svar igen, fordi mine beskeder havner i deres âspamfilterâ. Selvom det startede professionelt, hvor de forsÞgte at kontakte producenten af massagepistolen, sÃ¥ er det virkelig uprofessionelt, at der nu er gÃ¥et over en uge siden, at jeg sidst har fÃ¥et svar pÃ¥ mine beskeder, trods at jeg har sendt dem flere gange. Det virker til, at man kun kan komme i kontakt med kundeservice ved at lave en dÃ¥rlig anmeldelse.