Sportskompagniet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Oplevede i forbindelse med en reklamation rigtig god service hos Sportskompagniet. De svarer hurtigt og effektivt, sÊtter sig ind i den specifikke sag - de var hurtige til at ombytte den pÃ¥gÊldende va... もっず芋る

Fik bestilt uden at kontrollere om Black Friday varer kunne byttes til jul. Skrev og ringede til dem for at aflyse forsendelsen, men de kunne ikke nÃ¥ at fange den da den allerede var pakket. F... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte et par trÊnings tights fra fusion. Billedbeskrivelse passede ikke til billederne. Gik ud fra at beskrivelsen mÃ¥tte svare til den vare jeg kÞbte. Modtog ikke en vare der stemte overens med... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg blev gjort opmÊrksom pÃ¥, at min ordre ikke ville kunne nÃ¥ at komme, og hvis jeg Þnskede andet, sÃ¥ kunne der sendes den samme model, i anden farve. Jeg havde bestilt en tempo three blÃ¥ suit men en... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ甚品店
  2. アクティブりェア店
  3. アりトドア スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi er specialister i lÞb, svÞmning, cykling og triatlon. Vi sÊtter en Êre i at finde godt udstyr og tÞj til både motionister og atleter. Alle kunder har adgang til rådgivning og mulighed for at prÞve våddragten, cyklen, hjelmen, tÞj eller andet udstyr. Vort mål er at give en Êrlig og personlig rådgivning om produkter, trÊning og kost, som hjÊlper dig med at realisere dine mål. Vi anbefaler og sÊlger kun udstyr og tÞj, der er kendetegnet ved hÞj kvalitet, trendy design og funktionalitet. SÞger du kompetent service og rådgivning om det rette udstyr, tÞj eller trÊning, skal du vÊlge Sportskompagniet. Vi fÞrer anerkendte mÊrkevarer indenfor lÞb, svÞmning, cykling og triatlon i flere prisklasser, så alle uanset erfaring og ambitionsniveau kan vÊre med. Sportskompagniet er stiftet af erfaren triatlet Om Sportskompagniets historie ganske kort. Sportskompagniets webshop og butik er stiftet af den erfarne triatlet Jan JÞrgensen, som også er uddannet triatlontrÊner og kostvejleder. Visionen har fra begyndelsen vÊret at tilbyde de bedste produkter og den bedste service baseret på egne erfaringer og dine behov og Þnsker. Kontakt os for råd og vejledning Mvh Sportskompagniet

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

bedste service

helt klart den bedste service, og hurtige levering jeg har oplevet lÊnge.

kvaliteten af produktet jeg modtog var helt i top, kommer 100% til at handle her igen.

2024幎12月18日

Sportskompagniet からの回答

1000 tak Benjamin :-) Vi glÊder os til at se dig i butikken igen.

Fantastisk service
Og gode priser - handler klar her igen

2024幎12月14日

1000 tak for det Tina, vi glÊder os til at se dig igen :-) God jul

God oplevelse

Jeg bestilte et par trÊnings tights fra fusion. Billedbeskrivelse passede ikke til billederne. Gik ud fra at beskrivelsen måtte svare til den vare jeg kÞbte. Modtog ikke en vare der stemte overens med beskrivelsen, efter en mailkorrespondance frem og tilbage fik jeg tilsendt prÊcis de tights jeg Þnskede vedlagt en returlabel til de andre tights uden merbetaling. I sidste ende endte jeg som en meget tilfreds kunde. Tak for at imÞdekomme mit behov og et tak for servicen skal det lyde til Jan fra Sportskompagniet.

2024幎10月25日

1000 tak Kathrine :-)

Super kundeservice igen.

Super kundeservice igen.
Bestilte en vare, som desvÊrre var udsolgt - Et telefonopkald lÞste det hele og en erstatning blev fundet

2024幎9月24日

Sportskompagniet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Niels, den er vi meget glade for.

Håber du vil besÞge os i butikken eller på sportskompagniet.dk en anden gang, vi er altid klar til at hjÊlpe.

Fantastisk service

Fantastisk service, stÊrke priser og et bredt udvalg!

2024幎9月23日

Sportskompagniet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Yanetha, den er vi meget glade for.

Klart en anbefaling herfra

Klart en anbefaling herfra. Altid god service og hurtig levering. KÞbt derfra flere gange.

2024幎9月19日

Sportskompagniet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Laura :-)

Hilsen Sportskompagniet

Falsk markedsfÞring og dårlig service

Ekstremt dårlig kundeservice.
Bestilte sokker hvor det tydelig står på produktsiden to par pr. bestilling, men modtager kun et par pr. bestilling. Kontakter kundeservice, som angiver det kun gÊlder en udgået vare i bestemt stÞrrelse, hvilket ikke fremgår ved bestilling. Får at vide at jeg som kunde har bestilt en udgået model. Umiddelbart efter kontakten bliver varen slettet på hjemmesiden, og beskrivelsen på den tilsvarende vare i anden farve rettet, så det ikke lÊngere står to par pr. bestilling. Ikke suspekt overhovedet. NÊgter at refundere kunde for fragt grundet fejl fra deres side. Undgå!

2024幎9月20日

Sportskompagniet からの回答

Tak for din anmeldelse Nam.
Selv om det ikke er helt samme historie vi har er det fint. du sender dem bare retur til os uden problemer. Den model du henviser til var der kun xs og smal tilbage.

Hilsen Sportskompagniet

Endnu en super handel med Jan hos

Endnu en super handel med Jan hos SportsKompagniet! Endnu en gang har de overrasket mig med deres fantastiske service og et super udvalg af kvalitetsprodukter.

Da jeg trådte ind i butikken, blev jeg mÞdt af et imÞdekommende personale, som straks tilbÞd deres ekspertise og rådgivning. De lyttede til mine Þnsker og behov og guidede mig til at finde den helt rigtige cykel til mine behov. Jeg fÞlte mig virkelig set og forstået.

Selve indkÞbsoplevelsen var en fornÞjelse. Butikken var overskuelig og indbydende, og jeg havde masser af tid og rum til at prÞve cyklerne. Jan var utrolig hjÊlpsom og tålmodige, mens jeg testede forskellige modeller.

Da jeg endelig havde fundet min drÞmmecykel, blev salget afviklet professionelt og nÊnsomt. Jan tog sig tid til at forklare alle funktioner og indstillinger, så jeg fÞlte mig helt tryg og klar til at komme ud på landevejen.

Jeg er simpelthen så begejstret for mit nye kÞb og kan ikke vente med at få lov at bruge den. SportsKompagniet har virkelig formået at gÞre indkÞbsoplevelsen til en sand fornÞjelse. Jeg kan varmt anbefale dem til enhver, der sÞger et bredt udvalg af kvalitetscykler og en service i sÊrklasse. 5 store stjerner herfra!

2024幎9月20日

1000 tak for din anmeldelse Kenneth

Fragt ved reklamation

Skulle selv betale returfragten for at sende et produkt med en tydelig fejl tilbage til dem.

De svarer ikke på mail når man spÞrger ind til det.

- Når det tager nÊsten 2 måneder at få sine penge retur, og i ikke svarer på mit spÞrgsmål bliver man desvÊrre nÞdt til at sende en del mails.

2024幎6月8日

Sportskompagniet からの回答

Tak for din anmeldelse Jesper.
Vi har som jeg kan se det besvaret ret mange mails fra dig. Så hvad de 1 stjerne står for ved jeg ikke.

Hilsen Sportskompagniet

Skulle have en vÃ¥ddragt, og Jan var super god til at hjÊlpe mig. Vi brugte nÊsten en time, hvor han kun var tilstede ved mig. Super servicemindet, sÃ¥ jeg kommer helt sikkert igen 😊

2024幎6月27日

Sportskompagniet からの回答

1000 tak for din anmeldelse Veronica :-)

Hilsen Sportskompagniet

Dyr fragt samt returnering.

Bestilte en cykeltrÞje derfra. StÞrrelsesguiden var utroligt dårlig og stemte ikke overens med produktet. Produktet jeg modtog var komplet gennemsigtigt (ikke synligt på modellen på hjemmesiden). Betalte (meget dyr) fragt for at modtage produktet, får ingen returlabel med i kassen, og skulle endda betale IGEN for at sende retur - og var samtidigt tvunget til at finde printer, da de ikke sender QR kode så det kan printes ved aflevering i kiosk eller lign. Derudover skal der printes en returseddel også istedet for at have en online portal hvor man kunne i starte retur årsagen.
Simpelthen så dårlig service og virkeligt ikke let for forbrugeren. Alt for dyrt at skulle refundere, kan simpelthen ikke betale sig at handle der.

2024幎6月16日

Sportskompagniet からの回答

Tak for din anmeldelse Frederikke.
Fragten afspejler bare vores omkostninger, så det kan vi desvÊrre ikke Êndre så meget ved.

Hilsen Sportskompagniet

Altid god service og rådgivning

Altid god service og rådgivning. Massere af kvalitetsprodukter, kun gode anbefalinger her fra;-)

2024幎5月9日

Sportskompagniet からの回答

1000 tak for din anmeldelse Henrik.

Hilsen Sportskompagniet

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.
Bestilte tre par Fusion bukser og skrev at det ene par var til snarlig fÞdselsdagsgave. Fik mail nÊste formiddag om, at de ville blive sendt hurtigt, og at et andet par var i restordre og ville blive eftersendt.
Vi modtog to par dagen efter som håbet, og det sidste ugen efter. I fortjener da fem stjerner og mange tak.

2024幎2月27日

Sportskompagniet からの回答

1000 tak for din anmeldelse Peter.