レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Enkelt og greit. Men levering gikk ikke smertefritt. Budet ringte ikke pÃ¥ dÞren (enebolig) for Ã¥ levere pakken men tok den umiddelbart med seg til utleveringssted da pakken ikke passet i postkassen. B... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sprell Kvadrat- helt enestÃ¥ende. Kom inn med barseltÃ¥rer- klarte ikke fÃ¥ adaptere av bilstolen. Hadde vÊrt i en annen butikk, men ble avvist. Her brettet de opp ermene- bÃ¥de trÞstet meg og fikk adapte... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte julegave, men pga mye rot hos Posten ble pakken sendt i retur til Sprell like fÞr julaften. Kundeservice hos Sprell var veldig forstÃ¥elsesfulle for at dette var kjedelig, og lovte Ã¥ sende ut... もっず芋る

䌁業情報

1. おもちゃ屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi har trygge og gode leker som varer. Hos oss finner du mÞbler, leker, bursdaggaver og gavekort som barn i alle aldre setter pris på.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Enkel og grei handel

Enkel og grei handel. Bra med kundeklubb. Veldig digg å få levert hjem gratis med Oda :)

2023幎5月1日

Sprell からの回答

Tusen takk! Det setter vi veldig pris på :)

5぀星のうち2の評䟡

Veldig fine leker men dårlig nett-service

Veldig fine leker og flotte butikker, men kundeservicen på nett er lite god. Klikk og hent fungerer godt, men vi kommer ikke til å handle fra nettbutikken igjen. SvÊrt skuffet.

SÊrlig ikke bestille med Oda, det tar over 2 dager bare å få pakken fra Sprell til Oda - hvis man allerede har bestilt maten derfra koster frakten 100kr!

2023幎3月26日

Sprell からの回答

Hei Silje, Vi er lei oss for at du har hatt en dårlig opplevelse ved bestilling i vår nettbutikk. Det er fri levering med Oda, men forutsetter at man skal bestille/har en Oda-ordre inne, ellers tilkommer det frakt. Vi beklager at pakken ikke rakk fram til Oda i tide til utsending av din matleveranse. Ser vi har hjulpet deg i saken pr e-post, men ta gjerne kontakt igjen om du har noen ytterligere spÞrsmål vedrÞrende ordren. Med vennlig hilsen Sprell Kundeservice.

5぀星のうち1の評䟡

Fikk aldri beskjed om at pakken kunne hentes. Kundeservice tok ikke tlf.

Det eneste jeg fikk fra Sprell var denne mailen med spÞrsmål om hvor fornÞyd jeg var. Men jeg hadde ikke fått mail eller SMS om pakken ( det viste seg at den lå på postkontoret.)
Jeg satt lang tid (mer enn en time til sammen) i telefonkÞ for å komme i kontakt med kundeservice hos Sprell. Da jeg omsider fikk kontakt sa hun at noe var gått galt. Hun kunne sende en mail slik at jeg fikk hentet pakken. Hun lovte å gå opp saken og gi tilbakemelding. Har ikke hÞrt noe.

2023幎2月28日

Sprell からの回答

Hei Mette. Takk for din anmeldelse! Vi beklager så mye at du ikke har kommet igjennom på telefon til oss, og at det ble trÞbbel med hentemeldingen på pakken din. Vi opprettet en sak hos vår postdistribusjon da vi var i kontakt med deg, og venter på en tilbakemelding. Du hÞrer videre fra oss i en e-post så snart vi har mer informasjon angående ordren din.

5぀星のうち3の評䟡

Jeg valgte henting i butikk

Jeg valgte henting i butikk, men pakken ble allikevel forsÞkt levert hjem til postkassen min. Postkassen var for liten og derfor sendt videre til posten. Dette tok dermed lenger tid. Over en uke fra bestilling til den kunne hentes på posten var i lengste laget. Pakken kom for sent til bursdagsfesten. Men fint produkt :)

2023幎3月1日

Sprell からの回答

Hei Siri, tusen takk for din tilbakemelding! Vi beklager at ordren kom for sent frem til bursdagsfesten. Ser at ordren ble sendt med levering til hentested, så sjekker videre hvorfor den ble forsÞkt levert hjem. Du hÞrer fra oss i en e-post snart :)

God kundeservice

Kjapt svar fra kundeservice.

2023幎3月3日

Sprell からの回答

Hei Linda. Takk for tilbakemelding! VI har sendt deg en e-post, og hjelper deg videre med å få omdirigert ordren til riktig postkontor.

Vennlig og god tilbakemld

Vennlig og god tilbakemld. fra vedkommende som satt på tlf. på nettbutikken.
Rask levering.
Kommer nok å bestille mer fra dere til mine barnebarn fremover.
Supert handlested.

2023幎3月1日

Sprell からの回答

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Det setter vi veldig pris på! Hjertelig velkommen tilbake til oss :) Hilsen alle oss i Sprell

5぀星のうち1の評䟡

Helt elendig kundeservice!!

Helt elendig kundeservice!!! Styr unna

2023幎2月7日
自発的なレビュヌ

Sprell からの回答

Hei Kristine, takk for din tilbakemelding! Det er leit å hÞre at du ikke var fornÞyd med vår kundeservice. Saken din er nå lÞst, og vi håper det har rettet opp ditt inntrykk. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@sprell.no om du har flere spÞrsmål. Med vennlig hilsen Sprell kundeservice.

Kjempegod nettside.

Kjempegod nettside.
Flott handleopplevelse.
God kvalitet på lekene.
Pluss at det blir pakket inn og levert til annen adresse.
Kjemperask levering.
Mottakerne er strålende fornÞyde!

2023幎2月2日

Wow! Tusen takk <3